rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Volvo Trucks запускає продажі великовантажних автомобілів на електротязі

Volvo Trucks проводить випробування електричних важких вантажних автомобілів Volvo FH, Volvo FM і Volvo FMX, які будуть використовуватися для регіональних перевезень і міських будівельних робіт у Європі. Ці вантажні автомобілі матимуть дозволену повну масу автопоїзда до 44 тонн. Залежно від конфігурації акумуляторної батареї, запас ходу може складати до 300 км.

Продажі розпочнуться у наступному році, а масове виробництво – у 2022 році. Вже з 2021 року Volvo Trucks продаватиме у Європі повну лінійку електричних вантажних автомобілів для транспортування вантажів у містах, вивезення сміття, регіональних перевезень і міських будівельних робіт.

У компанії прогнозують, що перевізники будуть поступово переходити від традиційних автомобілів на машини з альтернативними силовими пристроями. У перехідний період у транспортних компаній буде змішаний парк вантажних автомобілів, які працюватимуть на різних видах пального. Тому Volvo Trucks розробляє платформи, які підходять відразу для кількох типів силових пристроїв.

«Наше шасі спроектовано таким чином, щоб воно не залежало від силового приводу. Наші клієнти можуть купити кілька вантажівок Volvo однієї моделі, які відрізняються тільки тим, що одні з них працюють на електриці, а інші – на газі або дизелі. Що стосується характеристик продукції – робоче місце водія, надійність і безпека, всі наші автомобілі відповідають одним і тим самим високим стандартам. Водії повинні відчувати, що їхні автомобілі їм знайомі, мати можливість безпечно й ефективно керувати авто, незалежно від пального», – заявив Роджер Альм, президент Volvo Trucks.

У столиці Канади запустили безпілотний автобусний маршрут

Seat виводить на ринок електричний скутер

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers