rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Seat виводить на ринок електричний скутер

В Іспанії продажі електроскутера Seat MO eScooter 125 стартують у листопаді 2020 року, в інших країнах Європи – до кінця року.

Компанія Seat презентувала своє рішення «останньої милі» – електричний скутер Seat MO eScooter 125 із запасом ходу до 137 км. У рух скутер призводить інтегрований у заднє колесо електричний двигун із піковою потужністю 9 кВт (12,3 к. с.). Максимальний крутний момент агрегату – 240 Нм.

За автономність скутера відповідає знімний літій-іонний акумулятор ємністю 5.6 кВт/год. Заряджається батарея від домашньої електромережі та від громадських зарядних пристроїв. Максимальна швидкість Seat MO eScooter 125 – 95 км/год, час прискорення – від 0 до 50 км/год – 3,9 секунди. На вибір доступні три їздових режими: City, Sport та Eco. Також скутерист може задіяти для маневрів на вузьких вуличках задню передачу.

Seat MO eScooter 125 обаднаний цифровою панеллю приладів, на яку виводиться інформація про рух і запас ходу, кількома USB-портами та багажником для зберігання двох мотоциклетних шоломів. Відстежувати місце розташування скутера можна через фірмовий додаток для смартфона. На вибір запропоновано три варіанти кольорів: Daring Red, Dark Aluminium та Oxygen White.

В Іспанії мінімальна ціна Seat MO eScooter 125 становить 6 250 євро. Також скутер можна взяти на прокат за 3 євро на день.

Volvo Trucks запускає продажі великовантажних автомобілів на електротязі

Tesla готує оновлений броньований Cybertruck

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers