rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня ви можете почати новий етап стосунків або кар’єри. Ваша ініціатива має шанс набути матеріальних обрисів. Доля зараз – на вашому боці. У четвер на горизонті вашого життя може з’явитися людина, з якою ви би не хотіли зустрічатися ще раз, і даремно. Від неї прийде допомога, якої ви так потребуєте.

Почніть рухатися в обраному напрямку – й у вас будуть причини пишатися собою. Вам потрібно думати не тільки про те, щоб отримати результат, а й про те, щоб не спровокувати ускладнення. Ви – розумні й наполегливі, у вас все обов’язково вийде, якщо будете вдумливо працювати над собою.

Робота поглинає багато часу, зате як приємно викроїти годинку на побачення з коханою людиною. Приготуйте їй несподіванку, влаштуйте вечерю при свічках. У неділю підніме настрій спільна прогулянка.

На початку тижня ймовірні надходження. Вдалим у діловому плані може бути четвер. Не розслабляйтеся, інакше імовірні помилки. І бюджет дасть тріщину. Не розповідайте про фінансові досягнення.

Телець

У вас вирують почуття, необхідно навчитися ними керувати. Продумані кроки дозволять позбавитися від непотрібних проблем. Стриманість – не означає замкнутість. Не ховайте себе та свої таланти у чотирьох стінах. Вам потрібно спілкуватися з колегами та друзями. Це буде запорукою успішності.

Вам зараз потрібне тепло, але не перегрів. Інакше можете серйозно захворіти. Тримайте змінне взуття в офісі. Обов’язково зважайте на прогнози погоди, вибираючи гардероб.

Жодних вирішальних розмов і з’ясування стосунків! Не тисніть на обранця. Продемонструйте розуміння і турботу – це дозволить значно легше досягти свого.

З’явиться можливість обернути собі на користь збіг обставин. Роздивіться деталі, щоб зробити все добре. Не переоцінюйте значення грошей, але і не смітіть ними. У четвер будьте уважні, заповнюючи документи.

Близнюки

Зараз – ваш час. Він сприяє розкриттю вашого творчого потенціалу, накопичення енергії. Ви відчуєте, що потрібні, вас запрошуватимуть на побачення. Вірогідні поїздки, які збагатять вас різноманітними враженнями. До того ж, ви зумієте добре заробити.

Бережіть вуха, горло, ніс. Якщо захворіли – не лікуйте хворобу народними засобами або за принципом «само пройде»: це загрожує ускладненнями.

Вас кохатимуть, вимагатимуть вашої уваги. Ви зможете вибрати саме ту людину, яка принесе у ваше життя ніжність і турботу. П’ятниця і субота – вдалі для романтичних побачень.

Фінансове становище зміниться на краще. Чекайте на матеріальну допомогу від коханої людини.

Рак

Уникайте конфліктів із близькими. Вони турбуються про вас. Наприкінці тижня вам можуть запропонувати цікаву прибуткову роботу. Приділіть увагу батькам і дітям.

Подбайте про легені. Якщо у вас є захворювання дихальних шляхів – лікування у найближчі дні буде максимально ефективним. Зверніться до терапевта або пульмонолога. Тоді ви не втратите час, який треба використовувати максимально ефективно. Лікування дасть результати, яких буде важко досягти в інший час.

Успіх може вас окрилити, ви будете просто заворожувати протилежну стать. Перш ніж зважитися на романтичну пригоду, подумайте, чи не зруйнуєте існуючі стосунки.

Вашу ретельність на роботі помітить керівництво й відзначить зростанням заробітної платні. У другій половині тижня ймовірні фінансові надходження.

Лев

Проблемою може бути погана підготовка. Це стосується як робочих справ, так і сімейних поїздок або заходів. Вам постійно чогось не вистачатиме. Перед поїздкою перевірте наявність основних предметів у багажі за списком. Ситуація не сприяє відвертій розмові.

Не бійтеся того, що може статися. Ваша недовірливість, імовірно, зіграє з вами злий жарт, і ви на порожньому місці отримаєте підвищений тиск і прискорене серцебиття. Розслабтеся і дочекайтеся результатів аналізів.

Ваш дім нагадуватиме тиху гавань. Можливо, вам захочеться щось змінити, додати пристрастей. Визначтеся, чого ви хочете від коханої людини? Чи не вимагаєте від неї занадто багато?

Заплановані на цей тиждень ділові плани можуть різко змінитися. Наради у середу будуть напружені й не принесуть особливих результатів. У вівторок можливі фінансові надходження.

Діва

Присвятіть першу половину тижня вирішенню робочих проблем. Ваша здатність знаходити спільні теми для розмов стане у нагоді в середу. Подумайте про відповідальний крок кар’єрними сходами і в цей момент звільніться від зайвих емоцій. Атмосфера на роботі позитивно впливатиме на вашу самооцінку. У вихідні знайдіть компроміс із близькими.

Особливо дбайливо ставтеся до своїх нирок. Відстежуйте кількість випитого та виділеного, не залишайте без уваги появу набряків і не соромтеся, раптом що, звертатися до лікаря. Надайте перевагу зеленому чаю – його можна підсолодити натуральним медом. Не переохолоджуйтеся.

Події в особистому житті розвиватимуться непередбачувано та стрімко. Поводьтеся гідно, не втрачаючи голови від пристрасті. Інакше пошкодуєте.

Фінансове становище – стабільне. Не забувайте вчасно платити відсотки за кредитами. У четвер небажано вирішувати спірні ділові питання.

Терези

Знизьте ділову активність, ваша старанність слабко позначиться на результаті. Більше спіть, гуляйте та спілкуйтеся з друзями, інакше вам загрожує нервове виснаження. Давно пора зайнятися вирішенням домашніх проблем. Неділя може бути напруженою, не все даватиметься легко, незаплановані справи заберуть багато часу.

Головне – уважно прислухатися до голосу свого організму. Не намагайтеся видати за справжні потреби те, що диктується лінню, обжерливістю. Проаналізуйте, що вам потрібно для хорошого самопочуття. У складних ситуаціях не нехтуйте порадами фахівців.

Тимчасове затишшя на початку тижня може змінитися до вихідних шквалом почуттів. Ваша думка може бути не надто об’єктивною. Перш ніж починати любовну атаку, подумайте. Можливо, ви самі себе обманюєте.

Фінансових надходжень не передбачається. Скаржитися на фінансове становище не доведеться. У дружній компанії можете знайти могутнього покровителя. Не давайте у борг родичам.

Скорпіон

Не чіпляйтеся за минуле, маєте шанс виправити помилки, зізнатися у почуттях, повернути кохання. У середу зможете добре відпочити та суттєво просунутися у справах. У четвер може надійти інформація з приводу нової роботи – з великою зарплатою.

У четвер і п’ятницю створіть для свого серця економрежим. У неділю ефективними будуть процедури очищення печінки. У понеділок – вразливий шлунок, можливі алергічні реакції. У другій половині тижня захистіть себе від непотрібної інформації і контактів.

На вас чекає різкий приплив натхнення. Не забувайте і про те, кому маєте намір присвятити свої творіння. Більше часу проведіть з обранцем і не приховуйте своїх почуттів.

У фінансовому плані – все благополучно. Понеділок – сприятливий для складання угод. На другу половину тижня заплануйте побачення, а не тільки ділові зустрічі.

Стрілець

Зберігайте душевну рівновагу та спокій, сприймайте навколишній світ таким, яким він є. Не намагайтеся переробити близьких, вибачте їм маленькі слабкості. Зосередьте енергію на найважливіших ідеях і починайте їх втілювати. Четвер може принести обман і розчарування.

Головною проблемою може стати постійна втома. Вона може бути симптомом захворювання – зверніться до лікаря. Якщо зі здоров’ям – все гаразд, фахівець порекомендує щось, аби повернути втрачений тонус. Лягайте спати раніше, влаштовуйте перерви під час роботи. В обідню перерву виходьте подихати свіжим повітрям.

Зізнайтеся, що закохані. Якщо захочеться сперечатися, давати поради, зупиніться. Інакше у стосунках із коханою людиною можливі серйозні розбіжності, які можуть вирішитися лише наприкінці тижня.

Вдалий тиждень, якщо ви будете активними. Не бійтеся труднощів і беріться навіть за складні завдання. Все у вас вийде.

Козеріг

На вас чекає багато зустрічей, дзвінків, переговорів. Удача супроводжуватиме у ділових поїздках і сімейних клопотах. Спілкуючись із колегами, не переходьте розумних меж, не розголошуйте особисті таємниці. Не відволікайтеся від головних цілей. У четвер можете розраховувати на допомогу партнерів. У неділю вирішуйте проблеми мирним шляхом.

Особливого значення набувають фізичні навантаження, якщо хочете почуватися бадьорими. Найкращий варіант – порадитися з інструктором. Не перегніть палицю – на все свій час.

З’явиться шанс змінити особисте життя у кращий бік. Незапланована приємна зустріч може подарувати цікаві перспективи. Не поспішайте, ви можете злякати Долю.

У вихідні доведеться чимало витратити на сім’ю. У понеділок друзі можуть поділитися блискучою ідеєю, яка обіцяє хороший прибуток. У вівторок порівнюйте свої фінансові можливості з бажаннями, щоб не потрапити у халепу.

Водолій

Менше часу проводьте у соцмережах і не вплутайтеся в дискусії. Можуть з’явиться охочі стати вам другом, не підпускайте їх до себе надто близько. У п’ятницю можете прийняти недостатньо продумане рішення. Деяка недовірливість буде доречною. У вівторок натиск обіцяє принести гідний результат у робочих справах.

Їжте більше свіжих овочів і фруктів; можна брати і заморожені плоди або ягоди, але не піддавайте їх тепловій обробці. Вашому організму не вистачає вітамінів. Якщо є проблеми з травленням – додайте у раціон висівки. Відмовтеся від кулінарних шедеврів на користь простих страв.

Змініть імідж, це додасть привабливості. Вам вдасться продемонструвати себе з кращого боку, на самоті ви не залишитеся.

Є шанс досягти успіху в фінансових питаннях, але не всі вкладення окуплять себе. Уважно вивчіть ринок. У середу будуть вдалі ділові зустрічі. У п’ятницю бережіть свій гаманець.

Риби

Вашим девізом може стати «міра у всьому». Не будуйте амбітні плани, робіть справи й вирішуйте повсякденні питання. У суботу є ймовірність виникнення розбіжностей із родичами, зберігайте емоційну рівновагу. У вівторок своєчасний прояв ініціативи на роботі принесе кар’єрний ріст.

Прислухайтеся до голосу організму. Якщо ви відповісте на його побажання, то ваше самопочуття буде дуже хорошим, а стан здоров’я покращиться. Не дозволяйте собі вірити у те, що вам потрібно щось відверто шкідливе.

Ви можете дізнатися щось нове про людину, до якої небайдужі. Це буде досить шокуюче відкриття. Можливо, вона має пару.

У фінансовій сфері зосередьтеся на найголовнішому, не женіться за двома зайцями. У четвер будуть вдалими покупки. У п’ятницю можливі фінансові надходження з нового джерела.

Овен

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers