rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Поліція ігнорує напади ВLМ-протестувальників на відвідувачів ресторану в передмісті Сан-Франциско

Інцидент стався під час ВLМ- акції «Ні справедливості, ні миру» в Уолнат-Крік, Каліфорнія. Протестувальники викрикували свої гасла, палили американські прапори, а потім напали на чоловіка, який виходив із ресторану. На відео видно, як чоловіка хапають, штовхають на проїжджу частину, де він падає на землю. Поліція повністю проігнорувала цей інцидент.

Репортер Breitbart Пітер Кей розповів, що цього вечора протестувальники спалили безліч американських і гадсденівських прапорів, прапорів за Трампа. Робили вони це також і на тротуарі перед рестораном Bourbon Highway в Уолнат-Крік, Каліфорнія. За словами репортера, чоловік підняв із землі кілька згорілих прапорів і кинув в одного із учасників протесту.

«Іди додому і займайся своїми смердючими справами», – закричав у відповідь один із протестувальників.

Інцидент стався після того, коли протестувальники ВLМ залякали відвідувачів ресторану.

Один із них розпорошив невідому речовину на персонал ресторану у внутрішньому дворику. Поліція Уолнат-Крік повідомила в своїй заяві на Facebook, що це був перцевий балончик. Інший штовхнув жінку на землю. Вони кричали «Вlасk Livеs Mаttеr» і вимагали, щоб персонал і відвідувачі ресторану робили те ж саме.

У заяві поліцейського управління Уолнат-Крік йдеться, що вони спостерігали, як група з «Опору Іст-Бей» марширувала вулицями «з плакатами, у шоломах, темному одязі та масках». У заяві йдеться про те, що поліція не проводила арештів, незважаючи на те, що була свідком актів вандалізму та насильства, зокрема нападів, продемонстрованих на декількох відеороликах. Офіційні особи просять громадськість допомогти ідентифікувати осіб, причетних до злочинної поведінки.

Мешканцям Чикаго знову рекомендують залишатися вдома

Лайтфут без маски помітили у величезному натовпі прихильників Байдена перед оголошенням локдауну

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers