rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Працівники будинків для людей похилого віку погрожують страйком

Сотні працівників 11 будинків для людей похилого віку Infinity Health Care Management, які розташовані в штаті Іллінойс, планують взяти участь у страйку #StrikeForOurLives 23 листопада. Дев’ять із цих закладів розташовані у Чикаго.

Працівники попередньо зібралися біля City View Multicare Center у Cicero 13 листопада. Серед присутніх були сертифіковані молодші медсестри, помічники з реабілітації та адміністративно-господарські працівники. Вони вимагають збільшити заробітну плату щонайменше до $15 на годину та плату за ризики, пов’язані з пандемією коронавірусу.

За ці умови контракту вони ведуть перемовини вже не перший місяць.

«Відчуваю, що ми варті того, про що просимо. Нам потрібен чесний контракт. Якщо ж ми не зможемо його отримати, то розпочнемо страйк, бо нам цього – вже досить», – заявила Janice Hill, молодша медсестра.

Працівники також вимагають покращити протоколи тестування та отримати доступ до належних індивідуальних засобів захисту. За даними влади штату Іллінойс, у City View зареєстровано 249 випадків захворювань на COVID-19, 15 людей померли.

«Керівництво мало нахабство сказати нам, що ми повинні продовжувати працювати, заробляючи менше ніж $15 на годину, незважаючи на те, що у будинках для людей похилого віку Infinity є свідки величезних спалахів коронавірусу», - додала Shantonia Jackson, молодша медсестра.

«Ганьба, що під час пандемії у закладі охорони здоров’я вони збираються надавати перевагу прибутку над потребами мешканців і працівників», - зазначив Shaba Andrich із профспілки SEIU Healthcare Illinois.

16 листопада на ФБ-сторінці профспілки працівники ділилися своїми історіями.

«Офіційні особи влади штату заохочують Infinity використати мільйони, які вони отримали з федеральних і державних фондів, на врегулювання контракту, що ставитиме інтереси пацієнтів і працівників на перше місце», - йдеться на ФБ-сторінці SEIU Healthcare Illinois.

Мешканцям Чикаго знову рекомендують залишатися вдома

Лайтфут без маски помітили у величезному натовпі прихильників Байдена перед оголошенням локдауну

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers