rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Лайтфут без маски помітили у величезному натовпі прихильників Байдена перед оголошенням локдауну

Мер Чикаго Лорі Лайтфут буквально за кілька днів до оголошення жорсткого карантину взяла участь у масових акціях прихильників кандидата на посаду президента США Джо Байдена.

Вона заявила, що іноді людям потрібне «полегшення», незважаючи на її останні заклики скасувати традиційне святкування Дня подяки.

Багато хто розкритикував її за «лицемірство», оскільки менше, ніж тиждень тому мер оприлюднила відео, на якому її чітко видно посеред величезного натовпу.

«Ви можете побачити тут відео. Необхідність носити маски у нашому місті – насправді дуже, дуже висока», – зауважила тоді Лайтфут. «Бувають випадки, коли нам насправді потрібно отримати полегшення і зібратися. Відчуваю, що це був один із таких моментів. Цей натовп і так би зібрався, була б я там чи ні».

Лайтфут вважає, що прихильники Байдена потребували «полегшення». Проте, на її думку, американці, які хочуть зібратися зі своїми близькими на День подяки, не заслуговують на таку ж можливість.

Минулої суботи Лайтфут без маски розповідала про ймовірну перемогу Байдена у відео, яким поділилася у Twitter: «Це – чудовий день для нашого міста. Це – чудовий день для нашої країни. Ми повинні повернути нашу демократію», – вигукувала Лайтфут у мегафон, звертаючись до натовпу людей.

На відео видно, як маска звисала з одного вуха Лорі Лайтфут. Люди довкола неї також не виконували вказівки щодо соціального дистанціювання.

«Люди не могли бути зі своїми близькими в останні моменти на цій землі, сім’ї не могли проводити похорони й сумувати разом. Церкви закривали під загрозою покарання, але Лорі Лайтфут може порушити всі правила й закричати в мегафон», – різко відреагувала радіоведуча Dana Loesch. Вона – одна з багатьох критиків рішення Лайтфут про обов’язкове перебування вдома.

Мешканцям Чикаго знову рекомендують залишатися вдома

Чиказька поліція отримала 520 скарг на поліцейських після травневих протестів і хвилі пограбувань

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers