rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня є шанс створити фундамент для досягнень у роботі та творчості. Успіх буде базуватися на пунктуальності та сумлінності. Не дозволяйте людям маніпулювати вами, не йдіть на нескінченні компроміси. У середу контролюйте свої емоції. У вихідні дійте за правилом «довіряй, але перевіряй».

Непростий період для органів дихання. Уникайте контакту з алергенами, забезпечте чистоту повітря у приміщеннях і тримайтеся осторонь від тих, хто чхає.

Не вірте, що почуття коханої людини вже охололи. Кохана людина – зайнята на роботі, хоче, але не може приділити вам належної уваги.

У середу ви зможете укласти важливі контракти. Уважно вивчіть всі умови. У четвер ризик буде невиправданим, а втрати – великі. У суботу можливі непередбачені витрати на дітей.

Телець

Повчіться чомусь новому – від точних наук до психології. Не намагайтеся впливати на інших. На початку тижня метою ваших зусиль повинні стати ділові проекти та короткі поїздки. У п’ятницю, схоже, доведеться задуматися, чи все ви правильно робите, чи до цієї мети прагнете. У суботу будуть легко йти справи, пов’язані з будівництвом або ремонтом.

Дуже важливо якісно відпочивати. Без цього ви не зможете зберегти хороше самопочуття. Обов’язково висипайтеся. Важливий і рух – активні ігри на свіжому повітрі, заняття спортом.

Схоже, ваш роман тільки починається. Створіть таємничу атмосферу, яка наблизить до вас обранця. У четвер можлива непередбачувана ситуація, вихід із якої незрозумілий.

Приділяйте менше уваги чуткам. Панікуючи, ви ризикуєте наробити дурниць, хоча фінансові втрати вам зараз не загрожують.

Близнюки

Сприятливий тиждень, починають реалізовуватися заповітні задуми. Пливіть за течією і насолоджуйтеся маленькими радощами – гуляйте, читайте, спілкуйтеся, ходіть на побачення. Ви отримаєте шанс зрозуміти, що вас дійсно люблять. Ви багато чого можете встигнути. Енергію скеруйте на досягнення гармонії. Вчіться чути і читати між рядків, так ви отримаєте інформацію, що дозволяє змінити багато чого. Неділя – чудовий день для поїздки на природу.

Важливо прийняти правильне рішення і знати міру. Займіться спортом. Подумайте над тим, які види фізичної активності вам подобаються. Якщо не маєте чітких вподобань – спробуйте різні варіанти. Не примушуйте себе.

На вас чекає успіх у коханні. Несподіване знайомство може обернутися великим почуттям. Не квапте події. Чекайте на пристрасні побачення.

Сприятливий час для зміцнення фінансового становища. Робота принесе задоволення, цікаві знайомства та прибуток. У вихідні будуть вдалими покупки.

Рак

Настає час, сприятливий для рішучих дій і важливих змін. Позбудьтеся вантажу дрібних невирішених проблем. У середу знизьте навантаження на роботі, не призначайте важливих зустрічей. Наприкінці тижня перед вами розкриються можливості, які сприятимуть підкоренню нових вершин. У п’ятницю можете розраховувати на підтримку друзів. У неділю намагайтеся зберігати спокій і не нервуватися.

У вас може боліти голова; ви будете гостріше, ніж зазвичай, реагувати на зміну погодних умов. Тиждень не найкраще підходить для подорожей. Ставтеся до себе дбайливіше.

Вас може охопити раптова тривога. Прислухайтеся до голосу інтуїції. Якщо вам не хочеться відпускати від себе кохану людину, зробіть все можливе, щоб умовити її залишитися.

Список витрат може спантеличити вас. Можливо, доведеться оплачувати подорожі та подарунки рідні або друзям. У четвер або п’ятницю імовірні фінансові надходження.

Лев

Можете приступати до нової роботи або виконання складного завдання, особливо якщо це обіцяє хороший прибуток. Ні з ким не діліться діловими планами. На роботі намагайтеся якомога менше потрапляти на очі керівництву, щоб вас не завантажили додатковими обов’язками. Якщо будете стриманими, то успішно впораєтеся з домашніми справами. У вихідні не дозволяйте втягнути себе у конфліктну ситуацію.

Бережіться занадто гучного шуму. Уникайте місць, де голосно звучить музика або розмовляють на підвищених тонах. Будьте обережнішими при використанні навушників. Дуже акуратно використовуйте ватяні палички для чищення вух; бережіть вуха від потрапляння води. Якщо в цьому є потреба, виберіть засоби захисту. Найпростіше використовувати беруші.

Ви можете зробити своє життя і життя вашої коханої людини феєрверком. Ось тільки чи потрібно це вам? Ваші пристрасті загрожують призвести до конфліктів. Прагніть до рівноваги у почуттях і емоціях, щоб уникнути неприємних ситуацій.

Ділові зустрічі обіцяють бути успішними. Уникайте конфлікту інтересів. Наприкінці тижня можуть з’явитися кошти з несподіваних джерел.

Діва

Не перетворюйтеся на відлюдника, спілкуйтеся з різними людьми, частіше відвідуйте важливі ділові зустрічі. Не чиніть спротиву своїм інтуїтивним бажанням. У середу і четвер раніше виходьте з дому. У п’ятницю не потрібно наполягати на своєму у дрібницях, щоб не пропустити щось суттєве. У неділю ваші емоції можуть виплеснутися через край.

Розвантажте травну систему, і позбудетеся багатьох неприємних симптомів. Вибирайте їжу, що легко засвоюється, і вечеряйте не пізніше, ніж за чотири години до сну. Влаштуйте хоча б один розвантажувальний день – на воді, огірках чи яблуках.

У понеділок розчарування на любовному фронті не зіпсує вам настрою. Ділова зустріч у вівторок може перерости у романтичне побачення.

Погано виконані або незакінчені справи можуть призвести до фінансових втрат. Дотримуйтеся термінів. У четвер не вплутайтеся в авантюрну історію.

Терези

Кар’єрні подвиги краще призупинити. Тиждень присвятіть відпочинку або займіться улюбленою справою. У п’ятницю зможете впоратися зі всіма справами. У вихідні прислухайтеся до дружньої поради. Понеділок і вівторок поставлять вас перед вибором, доведеться чітко пояснити свою позицію у професійній сфері або особистому житті.

Тиждень – сприятливий для проведення косметологічних процедур. Ловіть момент!

Пора навести лад у заплутаній ситуації на особистому фронті. Вирішіть для себе, що ви хочете, і направте зусилля для досягнення конкретної мети.

У бізнесі можна чимось пожертвувати зараз, щоб потім отримати більше. У п’ятницю буде важко знайти спільну мову з підлеглими. У вівторок можливі фінансові надходження.

Скорпіон

Тиждень обіцяє бути надзвичайно позитивним. Можна буде багато чого встигнути. Є шанс досягти бажаної мети. Не зводьте стіну між собою і світом. Поділіться сокровенним із коханою людиною. Удвох ви подолаєте всі перепони. Будуть успішними проекти, пов’язані з мистецтвом, юриспруденцією і медициною. Якщо є сімейні або робочі проблеми, поспішайте їх залагодити. У вихідні близькі можуть звернутися за допомогою.

У найближчі дні приділіть увагу стану хребта. Якщо відчуваєте біль у спині або шиї, зверніться до лікаря. Можливо, так ви зможете вберегтися від серйозних неприємностей. З танцями і спортом почекайте. Виняток – лікувальна фізкультура, якщо її призначить і проводитиме медпрацівник.

Ви повинні зробити вибір. Зірки радять надати перевагу коханню. Тільки воно принесе радість і допоможе розібратися з проблемами. Довіртеся своєму серцю.

Налаштуйте себе на успіх, і отримаєте більший прибуток. Ви будете дуже популярні як професіонал і керівник. Чекайте на вигідну пропозицію.

Стрілець

Наберіться терпіння і мудрості, захищаючи свої права. Погляньте на себе збоку, можливо, ви побачите спосіб змінити ситуацію на свою користь. Якщо не втратите душевної рівноваги, то тиждень буде сприятливим для роботи з інформацією. Підготуйте фундамент для майбутніх проектів. У вихідні займіться домашніми проблемами.

У найближчі дні травна система буде особливо уразливою. Зробіть вибір на користь простої, здорової їжі. На якийсь час відмовтеся від відвідин закладів громадського харчування.

Ваші стосунки можуть перерости у глибокі почуття, тільки не випереджайте події. Четвер – особливо вдалий для побачень.

На початку тижня можливі фінансові надходження. У п’ятницю будьте уважні, заповнюючи документи. У понеділок доведеться помірятися силами з конкурентами.

Козеріг

У вас може виникнути відчуття ностальгії, але не засмучуйтесь. Вас може приємно здивувати можливість заробити або змінити роботу. Пора відмовитися від сумнівів і сміливо просуватися до мети. У четвер займіться звичайними справами й не беріться за реалізацію нових проектів.

Головне – здоровий раціон. Вам не можна голодувати. Зараз ваш організм не повинен відчувати нестачі у білках, жирах і вуглеводах. Проаналізуйте, чи збалансоване ваше меню.

Незабаром на вас чекає приємна зустріч. Ви зрозумієте: це та людина, яку так довго чекали.

У четвер ймовірні довгі наради. У понеділок може надійти важлива фінансова інформація. Вона, швидше за все, прийде з несподіваного джерела.

Водолій

Ви занадто багато розмовляєте і смієтеся, час стати серйознішими – саме зараз вирішується щось важливе. Не відмовляйтеся від додаткової роботи, це – шанс отримати підвищення і премію. Багато цікавого обіцяють знайомства з новими людьми. У середу можете розраховувати на допомогу друзів. Важливі справи заплануйте на четвер, можливі перспективні пропозиції. У вихідні знайдіть час для заміської прогулянки.

Тиждень – сприятливий для відвідування косметологічних салонів, проведення омолоджувальних процедур. Не бійтеся експериментувати – але тільки під контролем професіонала.

Ви занадто мало приділяли уваги коханій людині, тому у вас назрівають проблеми в особистому житті. Ви ще зможете загладити провину, але часу залишилося зовсім небагато.

Не спокушайтеся великими покупками, особливо у п’ятницю і вівторок. Фінансові надходження можливі у п’ятницю.

Риби

Тиждень принесе приплив енергії. Не беріться за кілька справ одночасно. На роботі з’являться можливості для професійного зростання і зміцнення матеріального благополуччя. Не уподібнюйтеся до танка при вирішенні питань, що вимагають дипломатії.

Ви зможете концентруватися на найскладніших питаннях, легко вирішуватимете завдання. Економити час на сні – не найкращий спосіб підтримувати високу працездатність.

Не затримуйтеся довго у чотирьох стінах. Справжнє життя буде зовні, постарайтеся не дати йому пройти повз вас. Можливе відновлення стосунків із колишнім коханням.

Не витрачайте зайвого. Обходьте магазини десятою дорогою. У четвер можливе підписання важливих договорів, вдало минуть співбесіди.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers