rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Чикаго виділять гранти для підтримки ресторанів і барів

Усього на потреби грантової програми для ресторанів, барів і їхніх працівників, які постраждали від пандемії COVID-19, міська влада заклала $10 млн. Про це заявила мер Чикаго Лорі Лайтфут.

Тиждень тому у Чикаго набули чинності нові обмеження для ресторанів і барів. Ці обмеження також діють на всій території штату Іллінойс через збільшення кількості нових випадків захворювання на COVID-19.

Нагадаємо, обслуговування у приміщеннях барів і ресторанів заборонено, а обслуговування на відкритому повітрі може тривати тільки до 23 години. Бари та ресторани можуть продавати алкоголь до 23 години, а магазини алкогольних напоїв і продуктові магазини – до 21:00.

Мер Лорі Лайтфут планує запропонувати міській раді тимчасово обмежити плату, яку компанії беруть із ресторанів за послуги доправлення.

«Ми орієнтуємось на другий спалах COVID-19, тож я прагну використовувати максимальний потенціал кожного доступного ресурсу, щоб захистити наших мешканців і підтримати наш бізнес», – зауважила мер Лайтфут. «Наша індустрія гостинності перебуває на роздоріжжі, і ми кожен повинні відіграти свою роль, допомагаючи вижити нашим барам і ресторанам. Цей міський пакет коштів допоможе, але нам все одно потрібно, щоб усі мешканці носили маску, зберігали соціальну дистанцію, уникали збирання у великі групи й мили руки. Коли ми всі зробимо все, щоб зменшити кількість хворих, ми не тільки врятуємо життя, але й гарантуємо, що наш бізнес зможе швидко та безпечно працювати».

Грантова програма фінансуватиметься, відповідно до CARES Act, за рахунок перерозподілу коштів із Chicago Small Business Resiliency Fund.

Аби мати право взяти участь у програмі, бари та ресторани повинні мати річний дохід, не менший ніж $3 млн, та втратити щонайменше 25% від річного доходу після 1 березня у зв’язку із пандемією COVID-19.

У програмі не мають права брати участь регіональні та національні мережі з більш ніж двома закладами, розташованими у різних місцях, а також розважальні заклади для дорослих.

Кошти, які отримають бари та ресторани, повинні бути скеровані на операційні витрати, зокрема, на витрати на оплату праці, інвентар, іпотеку, оренду або оплату комунальних послуг.

Місто почне приймати заявки 16 листопада.

Мер Лайтфут, щоб підтримати ресторани, також оголосила конкурс Take Out Chicago. Люди, які замовлять обід із доправленням у десяти окремих барах і ресторанах із 5 листопада до 15 грудня, зможуть брати участь у конкурсі на отримання VIP-доступу до чиказьких закладів культури, зокрема, Art Institute, DuSable Museum, Lincoln Park Zoo і Soldier Field.

Щоб отримати додаткову інформацію, відвідайте chicago.gov/takeout.

Чиказькі науковці сподіваються на ефективність вакцини від коронавірусу Pfizer

Які зміни очікують на одержувачів Social Security Benefits (SSB) у 2021 році?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers