rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У США схвалили лікування COVID-19 антитілами

Управління з питань санітарного нагляду за якістю медикаментів США (FDA) видало екстрений дозвіл на використання першого препарату на основі антитіл від компанії Eli Lilly для лікування COVID-19.

Про це повідомляє АР.

FDA схвалило експериментальний препарат «Бамланівімаб» для лікування пацієнтів від 12 років і старших із легкою або середньою формою COVID-19, які не потребують госпіталізації. Препарат вводиться в організм хворого через крапельницю один раз.

Перші результати тестування свідчать про те, що «Бамланівімаб» може допомогти швидше очистити організм від вірусу і, можливо, скоротити ймовірність госпіталізації у людей із легким і середнім ступенем COVID-19.

Зазначається, що терапія наразі проходить додаткове тестування, щоб встановити її безпеку та ефективність.

Водночас зазначається, що лише один препарат – «Ремдесивір» від Gilead Sciences – має повне схвалення FDA для лікування COVID-19. Урядові рекомендації щодо лікування даної хвороби також містять «Дексаметазон» та інші стероїди для деяких важкохворих госпіталізованих пацієнтів.

Раніше Eli Lilly призупинила випробування своїх ліків проти коронавірусу на госпіталізованих пацієнтах через потенційні «проблеми з безпекою».

Станом на ранок 10 листопада у світі зафіксовано 51 243 488 випадків коронавірусної інфекції, з них 1 269 319 – летальні, 36 053 021 особа одужала.

Чиказькі науковці сподіваються на ефективність вакцини від коронавірусу Pfizer

Які зміни очікують на одержувачів Social Security Benefits (SSB) у 2021 році?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers