rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Попередні результати виборів: Kim Foxx вдруге посяде посаду прокурора округу Cook

Kim Foxx, чинний прокурор округу Cook, оголосила про свою перемогу минулого тижня після того, коли претендент від Республіканської партії Patrick O’Brien телефоном привітав її з перемогою.

«Мені зателефонував суддя Patrick O’Brien, привітавши мене з сьогоднішньою перемогою», – розповіла Foxx. «Я хочу подякувати йому за те, що він провів чесні перегони від імені мешканців округу Cook».

O’Brien подякував своїм прихильникам. Він, зокрема, заявив: «Я сподівався, що до цього не дійде, але схоже, що у мене – недостатньо голосів».

Kim Foxx, перша афроамериканка, яка очолює другу за величиною прокуратуру в країні, працюватиме другий термін на посаді прокурора округу Cook.

Тим часом демократ Sean Casten оголосив про свою перемогу над республіканкою Jeanne Ives та лібертаріанцем Bill Redpath у 6 виборчому окрузі на виборах до Конгресу США.

Нагадаємо, раніше у цьому окрузі традиційно голосували за кандидатів від республіканців. Вперше за демократа його мешканці проголосували у 2018 році.

А кандидат від демократів Marie Newman заявила про свою перемогу в 3 виборчому окрузі на виборах до Конгресу штату Іллінойс. Вона перемогла кандидата від республіканців Mike Fricilone.

Вони змагались за місце конгресмена Dan Lipinski. Третій округ охоплює величезну територію південно-західної частини міста Чикаго до південно-західного передмістя в окрузі Will.

Fricilone – член ради округу Will. За його словами, відновлення економіки було б одним з його пріоритетів, якби його обрали.

Чиказькі науковці сподіваються на ефективність вакцини від коронавірусу Pfizer

Які зміни очікують на одержувачів Social Security Benefits (SSB) у 2021 році?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers