rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня будьте дипломатичнішими, не вривайтеся у чужий внутрішній світ без запрошення. У вівторок занадто швидке виконання ваших бажань має насторожити. Можливо, вас заманюють у пастку. Друга половина тижня може бути слушним моментом для нових знайомств та ідей.

Будьте дуже обережними – імовірні раптові напади, травми, загострення хронічних захворювань. Носіть із собою найнеобхідніші медикаменти. Якщо вирушаєте у поїздку – сходіть попередньо до лікаря.

У вас може з’явитися страх перед втратою свободи. Ви будете схильні міркувати, порівнювати – замість того, щоб прислухатися до почуттів. Може, давно пора зважитися на рішучий крок.

Втихомирте свою жадібність, всіх грошей не заробиш, а здоров’я підірвати можна. Не беріться за багато справ одночасно.

Телець

Весь тиждень ви, схоже, залагоджуватимете проблеми на роботі. Перш ніж діяти рішуче, все ретельно продумайте. У середині тижня кілька разів повторіть людям, чого ви від них хочете. Ваша наполегливість та увага до деталей допоможуть досягти бажаного. У п’ятницю проблема може вирішитися сама собою. У вихідні не приймайте поспіхом важливих рішень.

Посміхайтеся частіше. Тіште себе приємними дрібницями, гуляйте на свіжому повітрі, щодня знаходьте час для творчості та хобі. Це – ліки, які вам зараз необхідні. Якщо доведеться вибирати між собою та іншими – вибирайте себе.

Тиждень в особистому плані – складний і неоднозначний. Ймовірна конфліктна ситуація з коханою людиною. У п’ятницю або суботу можете познайомитися з кимось, хто вам сподобається. Можливо, доведеться вибирати одного з двох.

На початку тижня вдало пройдуть поїздки. Можливі фінансові надходження. У середу та четвер уникайте на роботі розмов, які можуть викликати суперечки. У вихідні потіште себе покупками.

Близнюки

Не поспішайте будувати жорсткі плани та строго їх дотримуватися. Ви самі не помітите, як досягнете бажаної мети. Справи на роботі складатимуться вдало. Для коханої людини будете необхідними, як повітря, зможете потішити друга приємним подарунком. У п’ятницю, можливо, доведеться захищати свої ідеї. Вихідні присвятіть дому або собі. Займіться самовдосконаленням. Приділіть увагу дітям.

Збільште фізичне навантаження – в межах розумного. Тренуванню повинна передувати ретельна розминка. Закінчувати необхідно повноцінною затримкою. Підвищення працездатності, поліпшення самопочуття стануть хорошою винагородою.

Зваживши всі «за» і «проти», ви можете зважитися на рішучий крок, пов’язати свою долю з коханою людиною. Ваш обранець зрозуміє, який скарб він знайшов у вашій особі.

На вас чекають фінансові надходження і цікаві ділові проекти, які дозволять розкрити ваші творчі здібності. Ваші ідеї будуть популярними.

Рак

Можливі непередбачені відповідальні заходи, відповідати доведеться не тільки за себе, але й за інших. Ви блискуче впораєтеся й отримаєте додатковий прибуток. Середа і четвер – вдалі для укладення фінансових угод, досягнення фінансового компромісу. У вихідні можете розраховувати на допомогу близьких, проте не діліться враженнями. У другій половині тижня можливі важливі ділові пропозиції, ці дні можуть стати переломними у плані професійної перспективи.

Підвищений ризик підхопити респіраторну інфекцію; уникайте місць скупчення людей, не сидіть під кондиціонерами. Зміцнюйте імунітет – все повинно бути в міру. Можна попити вітаміни; їжте більше свіжих овочів.

Вас може відвідати легкий смуток. Але ваш обранець розвіє сумний настрій. Можлива приємна зустріч із найкращою для вас людиною у світі.

На початку тижня з’явиться шанс отримати збільшення зарплати, потрібно докласти максимум дипломатичності і спіймати момент для розмови з керівництвом. До кінця тижня фінансове становище може покращитися.

Напружена робота почне приносити плоди. Продумайте, як краще використовувати робочий час, звільнитися від непотрібних зустрічей. Ділове спілкування буде успішним. В особистому житті – більше спокою. Вірогідні конфліктні ситуації, компроміс із вашого боку не буде зайвим. Налагодяться любовні стосунки.

Подбайте про здоров’я серця. Підберіть відповідний рівень фізичного навантаження, викиньте з раціону продукти, багаті на холестерин. Пройдіть обстеження, аби зрозуміти, що додати до цього переліку. Самодіяльність у найближчі дні – не рекомендована.

У стосунках із коханою людиною можливі складнощі. Не будьте вперті. Не маєте рації, швидше за все, саме ви. Не нагнітайте ситуацію, особливо з п’ятниці до неділі.

Фінансове становище поступово стабілізується, але розслаблятися наразі не варто.

Діва

У вас додасться справ і відповідальності. Проявіть себе. Не забувайте, що краще працювати у команді. Цього тижня настане зручний момент для перегляду особистих стосунків. Знайте у всьому міру. Близькі підтримають вас у нових починах.

Важливий питний режим. Випивайте, як мінімум, два літри рідини щодня. Від газованих лимонадів відмовтеся, а ось вода, морси, натуральні соки та неміцний чай – те, що вам потрібно. Більше рухайтеся, корисно ходити пішки й плавати.

У понеділок імовірне непорозуміння у стосунках. Ваші ревнощі – безпідставні. Відверта розмова допоможе все прояснити.

Багато справ можуть піти не зовсім так, як би хотілося. Можлива підтримка колег або прибутковий бізнес спільно з друзями. Ймовірне надходження коштів за раніше виконану роботу.

Терези

Тиждень – складний, особливо в емоційному плані. Нікого не критикуйте і не з’ясовуйте стосунки. Бажано переглянути свої плани. Рух кар’єрними сходами можливий за умови підвищення професійного рівня. Можуть відновитися нещодавно перервані ділові контакти. Можлива приємна поїздка. У п’ятницю пробачте людину, яка вас образила. У вихідні уваги потребуватиме сім’я.

Тиждень може бути досить напруженим. Ви будете змушені приховувати емоції. Навіщо вам психосоматичні проблеми? Розвантажити нервову систему допоможе спорт або арт-терапія.

На початку тижня можливий легкий роман, не варто його сприймати серйозно. Приємний флірт вдихне у вас віру у власні можливості. Побачення, призначене на вівторок, перенесіть на інший день, за винятком п’ятниці.

Початок тижня може ознаменуватися фінансовими надходженнями. Заплануйте похід магазинами.

Скорпіон

Буде не зайвим підсумувати прожите й відкрити для себе нову сторінку. На вас чекає чимало приємних моментів – подарунків від долі та близьких. Ви зрозумієте, що потрібні та популярні. Саме зараз можна поговорити про найпотаємніше, але тільки з близькою людиною. Посміхайтеся частіше. Любов надихає, не треба від неї втікати.

Вам необхідно поповнити запаси енергії. Найкращим джерелом стануть позитивні емоції. Забудьте про помилки минулого; плануйте майбутнє. Тіште себе – смачною їжею, приємним спілкуванням, яскравими враженнями. Можливі дрібні травми.

Ви користуєтеся небувалим успіхом. Не забувайте про людину, з якою вам по-справжньому добре. Спілкуйтеся з нею якомога частіше: телефонуйте, пишіть, влаштовуйте побачення.

Вам вдасться примножити свій капітал. Ваше завдання – робити те, що вмієте й любите. У середу вірогідні фінансові надходження.

Стрілець

Ваше рішення на початку тижня вплине на багато подій, що відбудуться з вами. Дійте раціонально. У вівторок не базікайте зайвого, не відволікайтеся на дрібниці – й досягнете бажаного. Середа – відповідальний день, не лінуйтеся і нікого не критикуйте, продемонструйте свої найкращі вміння. У вихідні виберіться за місто, щоб відновити сили.

Доведеться багато і важко працювати, щоб зберегти досягнуте і просунутися вперед. Не забувайте поповнювати енергетичні запаси, щоб не допустити біди. Великого значення набуває збалансоване харчування. У вашому раціоні повинні бути складні вуглеводи – цільнозерновий хліб, рис.

Зростають ваші претензії на чільну роль у стосунках із партнером. Не мучте даремно себе та кохану людину. Спроба самоствердитися за чужий рахунок ні до чого, крім сварки, не призведе.

Можете розраховувати на прибуток з неофіційних джерел. На роботі – все стабільно. Взаємини з колегами і керівництвом вас порадують.

Козеріг

Зараз важливо зосередитися. Логіка і здоровий глузд вбережуть вас від легковажних вчинків. На роботі розраховуйте свої сили адекватно. Ви будете схильні брати на себе підвищені зобов’язання, що загрожує виснаженням, як нервовим, так і фізичним. На вихідних звільніть вашу квартиру від мотлоху.

На якийсь час відмовтеся від білкової їжі – як тваринної, так і рослинної. Зараз вона створюватиме серйозне навантаження на організм.

Займіться оновленням іміджу. Вівторок – один із найвдаліших днів для зустрічей. Романтичні переживання турбують вашу душу. У неділю ймовірне цікаве знайомство, яке вплине на ваше майбутнє.

Можливе поліпшення фінансового становища. Сміливо беріться навіть за непрості професійні завдання.

Водолій

Не тільки будуйте плани, але і починайте їх реалізовувати. Важливі переговори проведіть у середу. Обговоріть із сім’єю зміни, які давно назріли в особистому житті. У неділю відвідайте друзів або запросіть їх у гості. У вівторок не змінюйте свою точку зору комусь на догоду, ви можете підірвати свій авторитет.

Вам необхідно зберігати хороше самопочуття, оскільки доведеться вирішувати дуже складні завдання. Повноцінне харчування, тривалий сон повинні стати основою вашого способу життя. Корисними будуть прогулянки на свіжому повітрі.

Початок тижня може принести звільнення від чогось стомлюючого. Можливо, це будуть стосунки, що себе вичерпали. Поводьтеся гідно та не робіть вчинків, про які потім будете шкодувати.

Тиждень – фінансово стабільний, але будьте розсудливими. У п’ятницю можливі привабливі ділові пропозиції. Безкоштовний сир – тільки в мишоловці.

Риби

Буде чимало роботи та спілкування, що може стомити вас. Доведеться розраховувати тільки на власні сили. Значні зміни вплинуть на ваше життя на довгі місяці наперед. До вихідних наберете хороший робочий темп. Одним із найскладніших в емоційному плані може бути недільний вечір. Близькі потребуватимуть вашої підтримки.

У найближчі дні можливі проблеми зі сном. Спробуйте прийняти ввечері ванну, випити заспокійливий трав’яний чай або молоко з медом. Якщо думаєте про таблетки – попередньо проконсультуйтеся з лікарем.

Вам досі здається, що ваше життя – нудне? Вашу тиху заводь ось-ось відвідає тайфун пристрасті або ревнощів. Почуття не повинні затьмарювати розум.

Якщо вже робити покупки, то великі. П’ятниця – вдала для зміни місця роботи.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers