rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В окрузі Cook виділили $4 млн на працевлаштування та навчання потерпілих від пандемії коронавірусу
Title 
 Фото - з ФБ-сторінки
Chicago Cook Workforce Partnership

Toni Preckwinkle, президент ради округу Cook, Бюро економічного розвитку округу Cook і Chicago Cook Workforce Partnership оголосили про запуск програми Cook County COVID-19 Recovery Job Training and Placement. На реалізацію програми було виділено $4 млн. Мета програми – забезпечити навчання і працевлаштування мешканців округу Cook, які потерпіли від COVID-19. У рамках програми влада також співпрацюватиме із працедавцями, аби запобігти імовірним звільненням працівників.

Зайнятість у США – наразі на 11 мільйонів робочих місць нижча від рівня, який був до пандемії. Згідно з доповіддю Forbes, у період з лютого до квітня було втрачено понад 22 мільйони робочих місць. 52% втрачених робочих місць було відновлено у період із травня до серпня 2020 року. Проте дані за вересень і жовтень свідчать про те, що відновлення попереднього рівня працевлаштування сповільнюється.

«Влада округу продовжує приймати життєво важливі рішення для задоволення потреб робітників і пошукачів роботи», – заявила Toni Preckwinkle. «Окрім економічних потрясінь і масових втрат робочих місць у всьому окрузі, COVID-19 змусив багато уразливих підприємств адаптуватися шляхом, який вимагає від пошукачів роботи знаходити нові можливості працевлаштування та розвивати нові навички. Програма підготовки та працевлаштування стане важливим ресурсом для тих, хто шукає роботу, та скорочених працівників, аби допомогти їм повернутися до праці».

Програма, що фінансується в рамках федерального Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act (CARES), передбачає виділення $4 млн для Chicago Cook Workforce Partnership. Кошти підуть на потреби семи агенцій із працевлаштування, що розташовані або обслуговують мешканців і роботодавців округу Cook.

«Ми всі знаємо про підприємства, які намагаються втриматися від закриття або закрилися, а також про працівників, яких звільнили або різко скоротили їхній робочий час у зв’язку з пандемією», – каже Xochitl Flores, очільник Бюро економічного розвитку. «Багато постачальників працюють над вирішенням потреб, пов’язаних зі спецпідготовкою в основних галузях економіки, що борються, таких як роздрібна торгівля, продовольча торгівля, готельний бізнес, туризм, охорона здоров’я, транспорт і логістика. Це – унікальна можливість для нас скористатись фінансуванням CARES, щоб розширити можливості потужної мережі постачальників послуг «Chicago Cook Workforce Partnership», яка забезпечує шукачів роботи та вимушених працівників підтримкою, необхідною для них, аби вони могли жити у добробуті під час пандемії».

З 2012 року Chicago Cook Workforce Partnership співпрацює з системою державних закладів у Чикаго та окрузі Cook. Організація займається федеральними ініціативами з підготовки та працевлаштування тих осіб, які шукають роботу, та тих, хто прагне найняти працівників. Ця програма підтримує програми навчання, працевлаштування та професійного коучингу для пошукачів роботи, а також надає додаткові ресурси для роботодавців і компаній, які надають послуги із навчання і працюють або розташовані в окрузі Cook.

«Chicago Cook Workforce Partnership продовжує надавати послуги практично протягом усієї пандемії, оскільки кількість шукачів роботи та підприємств, які потребують нашої підтримки, зростає щодня», – зазначила Karin M. Norington-Reaves, генеральний директор The Partnership. «Це фінансування дозволяє нам пропонувати навчання та більшу підтримку звільненим шукачам роботи та роботодавцям, які відчайдушно намагаються уникнути скорочення штату».

Мешканці та роботодавці можуть ознайомитися із вимогами щодо участі у програмі та отримати допомогу за допомогою одного із семи сайтів, поданих нижче. Щоб отримати додаткову інформацію, відвідайте ChiCookWorks.org/CountyCARES або зателефонуйте за номером 1-800-720-2515, аби ознайомитись зі списком American Job Centers, які працюють в окрузі Cook:

  • North Suburban Cook County American Job Center (Arlington Heights, IL);
  • West Suburban Cook County American Job Center (Maywood, IL);
  • Southwest Suburban Cook County American Job Center (North Riverside, IL);
  • South Suburban Cook County American Job Center at Prairie State College (Chicago Heights, IL);
  • South Suburban Cook County American Job Center (Harvey, IL);
  • Manufacturing Renaissance (Chicago, IL, serving suburban Cook County);
  • Proviso Leyden Council for Community Action (Maywood, IL).

Мережа Partnership складається з American Job Cen­ters, центрів зайнятості, які спеціалізуються на промисловій галузі, і понад 70 громадських організацій. Підприємства, які потребують допомоги, щоб запобігти потенційним звільненням, можуть відвідати сайт Partnership: ChiCookWorks.org/contact-us.

Отримати додаткову інформацію про цю та інші програми з допомоги потерпілим від COVID-19, що фінансуються Cook County Community Recovery Initiative, можна на www.cookcountyil.gov/recovery.

Ресторани Іллінойсу припинили обслуговування у приміщеннях

Орендодавці потерпають від мораторію на виселення несумлінних орендарів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers