rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп, тpaнcґeндepи та лікувальний тоталітаризм
Title 
 Модель молекули тестостерону.
Зображення – з Вікіпедії

Журналіст і автор трьох книг Род Дрейєр – противник операцій зміни статі. У своєму матеріалі для видання «The American Conservative» він наводить лист лікаря про негативні побічні ефекти згаданих операцій, а також про жахливу політику замовчування цих ефектів під час періоду правління Обами, коли такі операції стали дуже розповсюдженим явищем. Пропонуємо вам переклад цього матеріалу.

Ми постійно читаємо, який варвар Дональд Трамп, як він порушує норми, який він жорстокий і тому подібні речі. Частково це – правда, не відверта брехня. Однак наші ЗМІ не бачать, наскільки радикально змінилася позиція Демократичної партії з питання тpaнcґeндepів, як вона підтримує те, що багато хто з нас щиро вважає варварством. Нехай Трамп іноді буває брутальним і бездушним, але він не підтримує ту нелюдяність, яку демонструє добрий і товариський Джо Байден і його партія, коли калічать дитячі тіла. При цьому всі у суспільстві якось вимушено погоджуються з брехнею, що лежить в основі ґeндepної філософії.

Сьогодні я отримав лист від творця сайту transbrainfx.com. У нас є спільний знайомий. Автор написала, що я можу опублікувати цей лист, не називаючи її імені. Це – важлива тема, і ви ніколи, ніколи не прочитаєте про неї у провідних засобах масової інформації, які повністю підкорилися ґeндepній ідеології. Прочитаймо лист.

«Хотіла би поділитися однією історією, яка показує, як поєднання м’якого та жорсткого тоталітаризму, що приводиться в дію коштами й ідеологією, може створити небезпеку для молоді з ґeндepними труднощами. Ваших читачів це може особливо зацікавити саме зараз, адже Джо Байден каже, що він «змінить закон», аби підтримати підлітків, які називають і вважають себе тpaнcґeндерами.

Я – автор книг із медицини, доктор наук, спеціалізуюся на поведінці людей. В роки адміністрації Обами-Байдена я почала досліджувати питання зміни жіночої статі на чоловічу. Це була «найдоброзичливіша до тpaнcґeндepів президентська адміністрація в історії». Ліві активісти з ЛГБТ-спільноти та люди, які заробляють кошти на зміні статі, отримали дозвіл встановлювати межі «прийнятних» висловлювань, досліджень і медичної практики. Тому фахівцям-медикам стало небезпечно говорити про проблеми, пов’язані зі зміною статі. А це впливає на лікування, яке сьогодні отримує молодь із ґeндepними труднощами.

Дослідження показують, що зміна жіночої статі на чоловічу може бути шкідливою і непотрібною для багатьох пацієнтів. Високий рівень тестостерону викликає жіночий ayтизм і психічні розлади. Експерименти зі застосуванням контрольного плацебо і дослідження операцій зі зміни статі показують, що такі процедури можуть викликати або посилювати ayтизм або психічні розлади, оскільки відбуваються зміни у тканині мозку та в мозковій активності.

Знаю, що лікарі не попереджають про це родичів пацієнтів. Я попросила фахівців-медиків допомогти мені викрити небезпеку зміни статі. Але жоден медичний фахівець публічно не визнав, що зміна статі може бути небезпечною і непотрібною, хоча саме на це вказують їхні власні дослідження.

Я зв’язувалася з медичними фахівцями у США та інших країнах. Хтось із них сам-на-сам розповідав мені, що вважає зміну статі поганою операцією, але не хоче говорити про це відкрито. Хтось взагалі відмовлявся розмовляти зі мною. Одна людина звинуватила мене в «гeтepoнормативності», оскільки я засумнівалася в безпеці та необхідності лікування дівчаток тестостероновими препаратами. Хоча вона вже опублікувала роботу, яка вказує на те, що надлишок тестостерону може викликати у жінок порушення мозкової діяльності.

Я поділилася даними свого дослідження з лікарями, які лікують пацієнтів з ayтизмом і розладом ґeндepної ідентичності. Ці лікарі заявили, що не знайомі з тими дослідженнями, які я знайшла, або «не вірять» у них. І вони будуть продовжувати процедури зі зміни статі дівчаткам, навіть якщо у них будуть такі розлади, як ayтизм.

Один експерт відмовився мені допомогти, зіславшись на те, що переваги зміни статі переважують ризики. Мабуть, для частини пацієнтів це – правильно, однак це не може бути законним виправданням для приховування або применшення ризиків. Це обмежує особистість, ображає пацієнта та його незалежність, і це – несумісно з принципами усвідомленої згоди. Адже виходить, що лікар приховує інформацію про ризики тільки через те, що він цінує гіпотетичні переваги зміни статі. Американська медична асоціація заявляє, що «приховування інформації від пацієнта без його згоди неприпустимо з точки зору моральності», за винятком якихось надзвичайних медичних обставин.

Лікарі знали, що їм за це нічого не буде. Вони могли заробляти кошти на препаратах і операціях, і їх ніхто не міг притягти до відповідальності за ту шкоду, яку вони завдають юним пацієнтам, адже еліта суспільства виступає за зміну статі.

Прихильники зміни статі при адміністрації Обами здобули понад 150 перемог у питаннях шкільної освіти, охорони здоров’я та інших сферах. Організації з приватного сектора самостійно і в партнерстві з адміністрацією Обами-Байдена всіляко сприяли тpaнcґeндepному переходу. Ці союзники з державного та приватного сектора фактично створили систему батога та пряника: м’який і жорсткий тоталітаризм. Я вважаю, що саме тому багато медичних фахівців відмовляються визнавати проблеми, пов’язані зі зміною статі.

Лікарі, котрі підтримують таку процедуру, зокрема, пов’язані з фармацевтичними компаніями, що торгують відповідними ліками, отримують на свої дослідження фінансування, пожертвування, а також плату від пацієнтів і страхових компаній. Вчені отримують безліч можливостей для публікації своїх матеріалів, якщо називають свою роботу боротьбою з «трансфобією» і «гeтepo-цис-нормативністю».

Люди, які висловлюють сумніви або виступають проти зміни статі, стикаються із суворими наслідками. Це – професійні санкції, звільнення, кримінальні розслідування, публічне приниження, фізичне насильство, цензура, а також високий ступінь ймовірності, що твої наукові роботи відмовляться публікувати або розкритикують.

Підтримуючи дії ЛГБТ, демократи отримують пожертви («рожеві гроші»), позитивну увагу ЗМІ та голоси виборців. Барак Обама, Хілларі Клінтон та інші демократи підтримували рух за зміну статі. Джо Байден висловив таку підтримку в 2012 році, потім – у 2017-му, а потім – у 2020-му. Це було особливо важливо, коли Демократична партія перебувала на межі банкрутства, а Хілларі Клінтон із Джо Байденом міркували про участь у президентських перегонах.

Люди з державного та приватного секторів залучили позитивну увагу до питань зміни статі в США й інших країнах. У молоді, особливо дівчат, з’явилася ґeндepна дисфорія, що швидко розвивається.

У роки правління Обами-Байдена було дуже багато операцій зі зміни жіночої статі на чоловічу. Дівчатка лисіли, у них з’являлися бороди, вони позбавлялися грудей, залишалися без яйників, у них грубішали голоси, деформувалися статеві органи, виникало безліч фізичних і психічних проблем. А ще у них зникала жіноча ідентичність.

Близько двох відсотків дівчат у США сьогодні називають себе тpaнcґeндepами або небінарними людьми. Приблизно 40 відсоткам поставлено діагноз «ayтизм», або у них є недіагностований ayтизм. Деякі потерпають від психічних розладів. Але зміна статі сьогодні дуже популярна, а ризики ретельно приховуються, і тому багато молодих людей без серйозних психічних розладів й ayтизму «клюють» на цю приманку.

Скільки дівчаток були б сьогодні у безпеці, якби адміністрація Обами-Байдена не виступала за зміну статі? Скільки молоді у різних країнах світу уникнуло б прийому ліків та операцій, якби адміністрація Обами-Байдена і її союзники з лівого флангу відмовилися від підтримки тpaнcґeндepного переходу?

Лікарі призначають препарати зі зміни статі пацієнтам з ayтизмом, хворим на шизофренію, посттравматичними стресовими розладами після зґвалтування, когнітивними розладами, дисоціативними розладами ідентичності, cиндромом дефіциту уваги, а також іншими хворобами. Лікарі призначають гормональну терапію 12-річним, а блокатори гормонів дають маленьким дітям. Вони роблять мастектомію 13-річним дівчаткам, видаляють геніталії маленьким хлопчикам, а також проводять операцію з видалення матки молоденьким дівчатам із розумовими розладами.

Суспільству розповідають, що такі пацієнти потребують ліків та операцій, оскільки вони – «тpaнcґeндepи». Але «тpaнcґeндep» означає лише те, що людина стверджує, ніби належить до іншої статі або хоче мати іншу стать. А це може бути результатом ayтизму або психічного розладу. «Тpaнcґeндep» – не гермафродит, він – не інтерсексуал. Це – не фізичне порушення і не статевий розвиток. Я вважаю, що більшість людей вже давно зрозуміли б це, якби адміністрація Обами-Байдена НЕ рекламувала зміну статі.

Ця адміністрація повинна була запідозрити наявність проблем у русі за тpaнcґeндepний перехід із самого початку. Терапія з метою зміни статі має радикальний характер, і її призначають непропорційно часто пацієнтам з ayтизмом, які не захищені від неналежного лікування. Лікарі дають таким пацієнтам препарати з ЛСД, карають їх електрошоком, роблять лоботомію, проводять на них експерименти і завдають шкоди.

Навіть поверхневе розслідування неодмінно виявило б наявність проблем.

При зміні статі використовують препарати тестостерону та ліки з придушення естрогену у біологічних жінок. Ці препарати не затверджені Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів для процедури зі зміни статі.

Експерти в галузі охорони здоров’я в 2007 та 2014 роках попереджали про відсутність даних із безпеки тестостеронової терапії для жінок. У 2015 році на конференції Управління із питань санітарного нагляду пролунала заява про те, що лікарі повинні призначати терапію тестостероном тільки чоловікам. У 2019 році вони заявили: «Нема чітко встановлених показань щодо тестостеронової терапії для жінок».

У 2014 році, коли під час федеральних досліджень було встановлено зв’язок між цими препаратами та серйозним проблемами зі здоров’ям, управління провело аналіз тестостеронових препаратів на безпечність. У 2016 році воно попередило, що молодь і дорослі зловживають такими засобами. «Зловживання тестостероном, – відзначили фахівці управління, – загрожує серйозними ризиками для здоров’я, оскільки він негативно впливає на серце, мозок, печінку, психічний стан та ендокринну систему. Серед серйозних наслідків можна виділити депресію, ворожість та агресивність».

У 2007, 2010, 2016, 2018 та інших роках вчені досліджували зв’язок жіночого ayтизму із прийомом тестостеронових препаратів. Свої висновки вони опублікували у серйозних наукових журналах, таких як «Nature».

Дослідники також досліджували зв’язок високого рівня тестостерону зі жіночою шизофренією, маніакально-депресивним психозом, межовим розладом особистості, схильністю до суїциду, злочинними діями, когнітивними проблемами, проблемами з настроєм, розчаруванням у власному тілі, ризикованими рішеннями й агресією. Про ці взаємозв’язки повідомлялося з 1990-х років.

Що цікаво, у чоловіків низький тестостерон і його відсутність пов’язують із ayтизмом, біполярним розладом та іншими психічними й неврологічними захворюваннями. Тобто, різниця між статями має значення.

Розпочаті у 2010 році експерименти показали, що препарати тестостерону змінюють активність головного мозку та поведінку жінок. Тестостеронові засоби негативно впливають на їхню соціальну поведінку і процес прийняття рішень. Вони вносять зміни у моральні оцінки жінок і знижують рівень довіри до інших людей. Вони можуть викликати соціальну агресію. Вчені кажуть, що дослідження вказують на наявність нейронного механізму, за допомогою якого тестостерон... може бути пов’язаний із симптоматикою ayтизму.

До 2006 року вченим було відомо, що терапія з метою зміни статі змінює тканину головного мозку. Проведене в 2011 році дослідження показало, що зміна жіночої статі на чоловічу пригнічує соціальну активність головного мозку, а це веде до проблем на кшталт ayтизму. Така терапія також впливає на ділянки мозку, що відповідають за «сприйняття власної особистості та власного тіла», сексуальність, мовлення, агресію, мотивацію, вміння співпереживати та інші речі.

Дослідження 1990-х років говорять про те, що лікарська зміна жіночої статі на чоловічу підсилює схильність до злості й агресії, а також негативно впливає на мовлення. У 2011 році вчені дійшли до висновку, що у пацієнтів, які змінюють жіночу стать на чоловічу, після лікування посилюється тяга до скоєння злочинів і до самогубства.

Управління з питань санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів отримало безліч повідомлень про проблеми зі здоров’ям у пацієнтів, які приймають препарати, що блокують гормони і застосовуються для придушення статевого дозрівання. У 1990 році вчені встановили зв’язок між блокаторами естрогену та депресією у жінок. Зниження естрогену у дівчат викликало когнітивні розлади. Блокатори знижували коефіцієнт розумового розвитку й вносили зміни у розвиток мозку у самок тварин.

У 2014 році керівник Національного інституту охорони здоров’я США порадив вченим приділити більше уваги біологічним відмінностям статей, щоб уникнути таких проблем, як небажана реакція на лікарські препарати у жінок. Американське керівництво системи охорони здоров’я з початку 1990-х знало про те, що безпечні для чоловіків лікарські препарати можуть завдавати шкоди жінкам.

Однак це не завадило адміністрації Обами-Байдена підтримувати зміну статі.

І ось до чого ми дійшли. Джо Байден, який може стати нашим наступним президентом, тільки-но сказав, що вживе заходів із підтримки «восьмирічної дитини», котра скаже: «А знаєте, я хочу бути тpaнcґeндepом. Так мені буде набагато легше жити».

Роде, думаю, тобі, Такеру Карлсону та іншим консерваторам було б дуже корисно нагадати людям про те, як їм було в роки Обами-Байдена».

Я нагадав. Ні Трамп, ні республіканці у Конгресі майже нічого не зробили для того, аби пустити під укіс цей тpaнcґeндepний потяг. Але вони все-таки привели федеральний уряд у відповідність з його цілями. Якщо Байден переможе, вся виконавча влада опиниться у руках контролерів, які вірять у небезпечну брехню про стать і біологію, і які готові і навіть сповнені бажання експериментувати з тілами дітей і підлітків. Задумайтеся над цим.

У майбутньому історики будуть озиратися на нашу епоху й дивуватися тому, що ми робили з нашими тілами та з тілами дітей заради сексуальної революції і лікувального тоталітаризму. Цим займається аж ніяк не білі селюки із середовища недостойних, про яких говорила Хілларі Клінтон, і не погана людина із рудим волоссям. Це робить витончена й космополітична еліта, а також добрі політики, які не бачать меж своїх утопічних проектів.

Автор: Род Дрейєр (Rod Dreher)

Джерело: The American Conservative (https://www.theamericanconservative.com/dreher/trump-trans-therapeutic-totalitarianism-joe-biden/)

Ресторани Іллінойсу припинили обслуговування у приміщеннях

Орендодавці потерпають від мораторію на виселення несумлінних орендарів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers