rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Авгієві стайні Дональда Трампа

Дональд Трамп, безумовно, перемагає, але виграє він на цих виборах не Сполучені Штати Джорджа Вашингтона або Рональда Рейгана, а країну, в якій більшість членів Конгресу хотіли би будувати радянський соціалізм.

Соціалізм у Сполучених Штатах Америки – звучить смішно та сумно. Одна моя знайома тут сказала, що втекла від радянського соціалізму. Куди ж втікати, якщо він прийде у США?

Ще кілька років тому таке припущення здавалося б абсурдом, а сьогодні 40% прихильників Демпартії або майже 20% громадян США хочуть жити при соціалізмі. Щоправда, при тому, який вони собі уявляють на підставі спостереження за пільгами, котрі отримують у США держслужбовці.

Але вони не розуміють одну річ. Якщо держслужбовцями стануть всі громадяни США, то зарплата кожного з них буде, як в СРСР, $6 на місяць. Саме стільки коштувала у вільно конвертованій валюті зарплата радянської людини часів Брежнєва та Горбачова. Чомусь їх не переконує навіть приклад Венесуели, багатої на природні ресурси та негідників популістів-соціалістів.

Схожу помилку зробили жителі Криму, частина яких спокусилася високою пенсією в Росії і низькими цінами в Україні. Вони переводили майбутню пенсію у гривні й подумки купували на них товарів у 10 разів більше, ніж за українську пенсію. Коли Крим став російським, то і ціни раптом стали трохи вищими за російські. Виявилося, що на такі пенсії та з такими цінами в магазинах пенсіонеру прожити неможливо. І протестувати, як це було у вільній Україні, більше не можна. Будь-які, навіть мирні, протести стали називатися тероризмом – 8 років в’язниці.

Дональд Трамп відразу після виборів матиме справу з кількома проблемами, яких у попередніх президентів США ніколи не було.

  1. Демократична партія майже відкрито заявляє, що не визнає результати виборів, на яких перемагатиме Трамп.

Щоправда, це називається «Трамп не визнає перемогу Байдена і не захоче виїжджати з Білого Дому». Радянські, соціалістичні пропагандисти люблять називати чоpне білим і навпаки.

Досвід протестів або погромів, під час яких Демпартія підтримувала відвертих терористів («Aнтифa») і чоpниx pacиcтів (Вlасk Livеs Mаttеr), фінансувала їх і захищала, зокрема, від власної поліції, у демократів уже є.

Багато американців бояться ймовірної революції, яку готують демократи. Зупиняти її, захищаючи громадян США, доведеться Дональду Трампу.

  1. У сучасних США присутнє абсолютно нове потворне явище – пропагандистська кампанія Демпартії і її спонсорів, яка реалізовується у найбільших ЗМІ: CNN, New York Times, Washington Post, Financial Times, Los Angeles Times та у сучасних соціальних мережах.

Вісім років Барака Обами та соціалістичного протекціонізму, який радянські люди добре знали й називали «блатом», не минули даремно. Розставлення у ЗМІ «своїх хлопців» за 8 років Обами та 4 роки боротьби з Трампом минули вдало. Бюджетна підтримка згасаючої преси, яка не витримує конкуренції з вільним інтернетом, що називалася демократами «підтримкою свободи слова», перетворила вільну пресу на тупих прямолінійних пропагандистів. Які навіть звичайні кримінальні події перетворюють на привід для боротьби з «системним pacизмoм», «перевагою білих» та іншими новими ідеологічними налаштуваннями.

Відновлення повноцінної конкуренції у ЗМІ, припинення протекціоністських програм цілком вкладаються у концепцію програми Дональда Трампа.

  1. Явище, пов’язане з попереднім, – орієнтація на вирішення завдань Демпартії різних фондів підтримки демократії, свободи, преси, навіть культури, що фінансуються Конгресом, бюджетом США, – перетворило і їх на інструмент боротьби з Трампом.

«Який ж це захист демократії, якщо ви не розумієте благородної мети Демпартії – відсторонення президента США від влади?» – казали керівники фондів претендентам на їхню допомогу в захисті свободи, демократії, свободи слова.

Нормальних адекватних фахівців, здатних замінити у цих фондах корумпованих бюрократів Демпартії, у США достатньо. Цю проблему легко та швидко можна вирішити.

  1. Страшним і небезпечним явищем у сучасних США стало насаджування не тільки соціалізму, а й антиамериканізму в навчальних закладах.

Топтання прапора США, його публічне спалювання, руйнування пам’ятників батькам-засновникам і навіть просто засновникам коледжів та університетів – стало таким звичним явищем, що навіть не завжди потрапляє у пресу. «Про що там писати, знищили символи pacизму, paбcтвa та ненависного молоді капіталізму».

Ваш покірний слуга з метою вивчення мови кілька місяців відвідував досить великий коледж, групу соціальної орієнтації американців. Кожен урок починався з питання вчителя, чи є твердження «Трамп – pacиcт» істиною чи приватною думкою. Студенти хором щоразу відповідали, що це – абсолютна істина. Вашому покірному слузі, єдиному студенту, який засумнівався у цьому твердженні, було запропоновано покинути групу.

Що з цим робити – незрозуміло. Заклик Дональда Трампа звернути увагу на патріотичне виховання молоді у навчальних закладах залишається голосом волаючого у пустелі.

Якимось дивом, зіштовхуючись із реальним життям, молодь із часом розумнішає. Але, на жаль, так повільно...

  1. Є ще одна проблема. Можливо, найважливіша. Я про неї написав книгу, коли приїхав у США, – система безпеки країни, спецслужби США були переорієнтовані демократами з вирішення проблем безпеки країни на проблеми безпеки Демпартії та її проектів.

Як сьогодні з’ясовується, проекти боротьби з кандидатом на посаду президента, а потім і з президентом Дональдом Трампом розроблялися безпосередньо у кабінетах керівників найбільших спецслужб США, ясна річ, за участю чиновників Демпартії. Спецслужби США були незаконно орієнтовані на вирішення внутрішніх політичних проблем.

Інструментарій, який при цьому використовувався, походив саме з арсеналу спецслужб.

Спецслужби, як у сучасній Росії, як раніше в СРСР, були залучені й до вирішення пропагандистських завдань. ФСБ різними способами допомагала доводити, що «Трамп – на гачку у Путіна». Дезінформація і брехлива пропаганда здійснювалися у співпраці американських і російських спецслужб. Хто б повірив у таке, в можливість такого всього кілька років тому?

Я – не фахівець, але, на мою думку, дискредитовані спецслужби потребують кардинальної реформації.

Коли 70% співробітників СБУ в Криму перейшли на сторону Росії, СБУ перестала існувати, перестала бути щитом України.

Колись Геракл, направивши потік двох річок через авгієві стайні, очистив їх від 30-річних нечистот. Зробив він це за один день.

У Дональда Трампа – 4 роки для звільнення від лайна у владі і навколо неї, для звільнення США від популізму та соціалізму.

Хвороба ця вже перейшла у хронічну стадію. Для її лікування 4 років може не вистачити.

Але іноді Сполученим Штатам щастить, і після республіканця-реформатора приходить його наступник.

Будемо сподіватись на краще.

Автор: Костянтин Боровий

Джерело: https://www.facebook.com/1848273565/posts/10215177149542588/

Ресторани Іллінойсу припинили обслуговування у приміщеннях

Орендодавці потерпають від мораторію на виселення несумлінних орендарів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers