rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Хелловін зі стріляниною у Чикаго: 29 поранених, 4 загиблих

Серед загиблих – двоє чоловіків, смертельно поранених на South Side. В інших нападах, які сталися у неділю в Englewood, поранено трьох жінок після того, коли під час бійки чоловік відкрив вогонь всередині будинку. Також отримали поранення у двох окремих інцидентах двоє хлопців віком до 18 років.

Нагадаємо, у позаминулі вихідні від вогнепальної зброї постраждали 23 людини, з них семеро загинули.

До кінця жовтня насильство із застосуванням вогнепальної зброї у Чикаго зросло на 50%. Водночас у місті спостерігається зменшення кількості інших злочинів.

Загалом у 2020 році кількість вогнепальних поранень і вбивств зросли на понад 50% – у порівнянні з аналогічним періодом за минулий рік.

Цього року було обстріляно 67 співробітників чиказької поліції. 10 з них отримали вогнепальні поранення. Це – майже у чотири рази більше у порівнянні з минулим роком. Тоді було обстріляно 17 поліцейських, двоє з яких отримали поранення.

Про це свідчать нові статистичні дані, опубліковані департаментом поліції Чикаго 1 листопада.

У CPD заявили, що, незважаючи на стрімке зростання насильства із застосуванням вогнепальної зброї проти мешканців міста та поліції, у 2020 році кількість інших злочинів зменшилася. Причиною такого зменшення інших злочинів, як запевняють у поліції, стала пандемія коронавірусу та запровадження карантину.

Загальний рівень злочинності упродовж перших 10 місяців 2020 року впав на 7% у порівнянні з аналогічним періодом за минулий рік.

За даними поліції, кількість кримінальних злочинів зменшилася на 27% у порівнянні з минулим роком. Кількість повідомлень про крадіжки у цьому році також зменшилася на 6% у порівнянні з 2019 роком. Кількість крадіжок у жовтні цього року впала на 27% у порівнянні з жовтнем 2019 року. У поліції також заявили, що спостерігають 20-річний мінімум, якщо йдеться про кримінальні злочини, пограбування, крадіжки та загальний рівень злочинності.

У жовтні також спостерігається тенденція до зменшення кількості застосувань вогнепальної зброї у цьому році. Це – найменша кількість розстрілів за останні пів року, починаючи з квітня.

Ресторани Іллінойсу припинили обслуговування у приміщеннях

Орендодавці потерпають від мораторію на виселення несумлінних орендарів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers