rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Пам’ять \ Овен

Овен

Цього тижня доведеться захищати свої погляди. Тримайтеся за те, що вважаєте найважливішим, але не йдіть на поступки у дрібницях. І не звалюйте на себе чужі проблеми та повноваження, вам навіть не подякують. Будьте активними, щоб досягнути успіху. У четвер на вас чекає відповідальна робота. П’ятниця – не найвдаліший день для відвертої розмови з керівництвом. Якщо опинитеся «на килимі», спробуйте відбутися загальними фразами. Справедливий розподіл сімейних обов’язків дозволить уникнути неприємних ситуацій у вихідні.

Відмовтеся від відвідування лікарень і лабораторій. Занадто велика ймовірність, що на вас хтось невдало чхне.

Не квапте події в особистому житті, інакше це перетворитися на невдалий штурм бастіонів. Краще відпустіть ситуацію, і тоді зможете нею керувати.

Вірогідні проблеми у фінансовій сфері. Вас може сковувати якась обіцянка, що заважатиме справі. Зараз – не час витрачати.

Телець

Якщо хочете досягти успіху, чітко з’ясуйте, що ви хочете та на яких умовах. Постійні зміни курсу – це шлях до провалу. Навіть якщо початок тижня пройде під знаком роздумів і тривоги. Не зациклюйтеся на дрібницях і не соромтеся звертатися за допомогою. У четвер не тягніть ковдру на себе і не приймайте остаточних рішень. Не час для необачних вчинків в особистій сфері. П’ятниця – вдала для конструктивних пропозицій, корисні контакти з керівництвом.

Ви сповнені енергії, перед вами відкриваються цікаві можливості. Проаналізуйте, які саме проблеми зі здоров’ям псують якість життя і почніть їх вирішувати. Також порадьтеся з лікарем. Не перевтомлюйтеся; якщо почуваєтеся не дуже добре, лягайте спати.

Обставини можуть скластися так, що ви не завжди зможете зустрічатися з коханою людиною. Розлука лише зміцнює почуття. Якщо вони, звичайно, є.

Не вірте тим, хто обіцяє занадто багато. Щоб уникнути розчарувань, не ставте планку фінансових запитів надмірно високо. У середині тижня вам можуть нагадати про роботу, яку потрібно терміново доробити. П’ятниця - вдала для покупок.

Близнюки

Ваші найзаповітніші бажання виконуються. Ви відчуєте, що найскладніші проблеми пішли з вашого життя. Можна навіть розраховувати на диво. Ви зрозумієте, що вас люблять і цінують. Вірте своїм почуттям. У четвер є ймовірність підвищення на посаді й отримання прибутку. У п’ятницю можливе виконання головної мрії.

На початку тижня їжте легку, нежирну їжу та свіжі продукти. У вівторок можливе загострення хвороби нирок. У четвер знизьте до мінімуму фізичні навантаження. У п’ятницю зберігайте емоційну рівновагу, аби не отримати травму.

Час кардинально змінити своє життя заради кохання. Ваш обранець, швидше за все, запропонує жити разом або офіційно оформити стосунки. Не відмовляйтеся. Це – ваша доля.

У понеділок ваші фінансові задуми можуть реалізовуватися, хоча і не зовсім так, як ви уявляли. У четвер чекайте на прибуток.

Рак

Ви багато чого досягнете і встигнете реалізувати намічені плани, тільки не метушіться і вірте у власні сили. Утримайтеся від гучних компаній. У спілкуванні з друзями уникайте різкості. Вихідні присвятіть домашнім клопотам, але без метушні. У вівторок можете розраховувати на успіх.

Приділіть увагу нервовій системі, щоб почуватися в ідеальній формі. У п’ятницю будьте обережні з вогнем. У понеділок не вживайте гостру та важку їжу.

Імовірна приємна поїздка разом із коханою людиною. Субота – сприятлива для побачення у незвичній атмосфері. У понеділок ваші стосунки можуть розладнатися, але вже у вівторок від сварки не залишиться і сліду.

Менше емоцій, вони можуть нашкодити роботі. Від зустрічі з діловими партнерами, яку краще провести в четвер, залежатиме ваша фінансова стабільність. Покажіть їм, що ви – впевнені у собі та надійні.

Лев

З’явиться можливість продемонструвати ерудицію. Керівництво оцінить ваші заслуги. Можливе зміцнення професійного та фінансового становища. Ви зможете реалізувати особисті проекти. Не сумнівайтеся у своїх силах. Ймовірні конструктивні пропозиції від ділових партнерів. Вас супроводжуватиме успіх в операціях, пов’язаних із нерухомістю.

Не перевантажуйте нервову систему. Середа – хороша для відвідування лазні або сауни. У четвер особливу увагу приділіть хребту. Субота – день відпочинку.

Вдалий час для відвертої розмови. Ви зможете «відреставрувати» почуття, внести в них новизну й оригінальність. П’ятниця – вдала для побачень далеко від дому.

Вам доведеться боротися зі спокусою витратитися на не зовсім потрібні речі. Можливий конфлікт у діловій сфері, проте він буде корисний для справи. У четвер можливі великі витрати.

Діва

Зараз важливо увійти у робочий ритм і не перенапружуватися. Залагоджуйте питання мирним шляхом. Вас можуть турбувати дрібниці. Подумайте, що іноді з дрібниць починаються великі справи. Не підозрюйте своїх близьких у нещирості. Початок тижня буде досить важким, до вихідних суєта владнається, і ви відпочинете у хорошій компанії.

Ви можете отримати безліч дрібних травм – через необережність. Придбайте фіксатори для основних суглобів, на якийсь час відмовтеся від занять спортом, будьте дуже обережними. Про всяк випадок, носіть протизапальний засіб.

На вас можуть очікувати романтичні пригоди, можна розраховувати на незабутні враження. Кульмінація пристрастей очікується ближче до вихідних. Не втрачайте голову від пристрасті або ревнощів.

У середині тижня зверніть увагу на терміни виконання робіт, керівництво та клієнти не чекатимуть надто довго. Фінансове становище – досить непогане.

Терези

Згадайте про старих друзів. Зараз – хороший час для відновлення втрачених зв’язків. Приведіть на роботі в порядок всю документацію. У середу від керівництва тримайтеся подалі. У другій половині тижня ваша чарівність допоможе просунутися службовими сходами. Діти потішать новими досягненнями.

Якщо вас мучить питання, що стосується здоров’я – ви можете почути відповідь на нього. Може, не відповідь – але натяк на неї, що дасть зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. Обговоріть все з вашим лікарем.

Ви можете довіряти коханій людині. Саме зараз буде шанс зрозуміти, наскільки глибокі ваші почуття.

Тиждень – сприятливий для створення фінансового ресурсу. У п’ятницю може з’явитися нове джерело додаткового заробітку. На вівторок не призначайте ділові зустрічі.

Скорпіон

Те, що вас непокоїло, схоже, успішно вирішилося. Приділіть увагу своєму обранцеві, і вам гарантовано чимало чудових хвилин наодинці. В особистому житті на вас чекають приємні події. Зараз – час активно працювати, вірогідний прибуток.

Новини будуть невтішні. Доведеться поквапитися з проходженням обстежень. Якщо ви вкладетеся у відведені часові рамки, то отримаєте медичні послуги найвищої якості.

Цей тиждень сприяє романтичним зустрічам і палким зізнанням. Якщо вдасться викроїти час для побачень – це будуть чи не найкращі часи вашого життя.

Фінансове становище – стабільне. З’явиться нове постійне джерело доходу. Ваш досвід – вельми потрібний іншим. Чекайте на прибуток і вигідні пропозиції.

Стрілець

У середу для реалізації задумів наберіться терпіння. У суботу ваш обман може швидко розкритися. Понеділок – день змагання. Оберіть свій оптимальний темп. У вівторок на вас можуть очікувати приємні знайомства, які переростуть у дружбу.

Швидше за все, зі здоров’ям все буде гаразд. Використайте це затишшя, щоб обстежити організм. Результати аналізів зараз будуть максимально точними. Ви отримаєте рекомендації фахівців, дотримуючись яких, ви зможете поліпшити фізичну форму.

Емоції можуть перешкодити поліпшити стосунки з коханою людиною. Можливе бурхливе з’ясування стосунків. В суботу ви можете бути занадто безцеремонні. Будьте ніжнішими.

Фінансове становище вас порадує. Не вірте лестощам нових партнерів. Ви зможете показати себе з кращого боку.

Козеріг

Ви можете відкрити у собі незвідані таланти. Професійне життя пожвавиться, і багато людей із вашого оточення підтримають ваші почини. У середу є ризик обмовитися про те, що краще тримати у таємниці. У другій половині тижня ви можете змінити стиль поведінки. У четвер приділіть час побудові планів на місяць. У вихідні влаштуйте поїздку на природу в невеликій компанії.

Ви звикли жити, не звертаючи уваги на застарілі проблеми зі здоров’ям. Якщо не змінити ставлення до ситуації, з кожним роком ви будете почуватися гірше. Зараз – слушний момент для того, щоб серйозно зайнятися собою.

Спробуйте відпочити і заспокоїтися. Навіть якщо ви залишилися на самоті і вам важко, знайдіть у собі сили вірити в краще. Незабаром на вас чекає нова зустріч.

Не дозволяйте фінансовим труднощам зіпсувати вам настрій. У четвер можливі корисні покупки. Наприкінці тижня перенесіть ділову зустріч.

Водолій

Хочете змін на краще? Не відкладайте в довгу шухляду вирішення проблем. Четвер може внести плутанину в сімейні плани. Зачекайте, поки буря вщухне, і тоді озвучте свою пропозицію. Понеділок – вдалий для відвертої розмови з близькою людиною. Друга половина тижня – сприятлива для знайомств і зміцнення ділових зв’язків.

Ваш організм негативно реагуватиме на зміни у харчуванні. Нічого не робіть із раціоном – винятком може стати дієтичний стіл, призначений лікарем. Внутрішній голос підкаже, чого потребує ваше тіло.

У понеділок контролюйте емоції. У вихідні не ревнуйте, це спричинить напругу у парі.

У середу ділова активність принесе практичні результати, будьте стриманими. У п’ятницю уникайте великих витрат. Субота – вдала для покупок.

Риби

Протягом тижня у вас буде хороший настрій, особливо, якщо ви відпочинете. Робочі справи наповнять вас оптимізмом. Сприятливий час для занять творчістю, зміни роботи або міста. З четверга можливий початок просування службовими сходами. Дипломатія і такт дозволять вирішувати проблеми, зокрема, й досить делікатні.

Згладжуйте можливі спалахи емоційного стану. Інакше можете отримати запаморочення, головний біль, безсоння і психосоматичні захворювання. Їх спричиняє гнів, тривога, почуття провини… Якщо виникнуть несприятливі симптоми – зверніться до лікаря.

Тиждень обіцяє романтичні, але вельми далекі від бажаних, стосунки. Те, чого ви хочете, пояснюватися доведеться напівнатяками. Можливе розчарування у коханні.

Імовірна премія або підвищення зарплати. Не плануйте великі покупки. Фінансовий резерв незабаром згодиться.

У Чикаго помер легендарний українець, лікар і меценат Юрій Лукіян Сас-Подлуський

Вони пішли у вересні…

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers