rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Найбільша металургійна компанія Південної Кореї почала закупівлі зерна в Україні

Posco International Corp., торгова одиниця, що спеціалізується на зерновому бізнесі південнокорейського сталеливарного конгломерату Posco, імпортувала минулого тижня: 68 000 тонн фуражної пшениці з України в партнерстві з найбільшим в країні імпортером кормового зерна Nonghyup Feed.

Про це повідомляє metallurgprom.org.

Із загальної кількості 41 тисячу тонн було імпортовано через Український зерновий термінал, побудований торговою компанією у вересні минулого року в Україні. Це – перший імпорт фуражного зерна із закордонного зернового терміналу корейської компанії.

Корея використовує 3,43 мільйона тонн пшениці щороку, але її виробництво пшениці становить менше ніж 20 000 тонн, що менше 1 відсотка від потреби.

Голова металургійної компанії Posco Чой Чон Ву виступив з ініціативою щодо розвитку продовольчого бізнесу в рамках 100 проектів реформування групи в 2018 році. У вересні минулого року в рамках цієї ініціативи було збудовано зерновий термінал на Україні потужністю 2,5 мільйона тонн.

«В умовах зростаючої нестабільності на світовому ринку зерна компанія прагне перетворити харчовий бізнес у наступний двигун росту й створити стабільну систему закупівель продуктів харчування для забезпечення продовольчої безпеки країни», – сказав Джу Сі-бо, президент і генеральний директор Posco International.

Зіткнувшись із серйозними проблемами у забезпеченні достатньої кількості харчів та зерна в умовах протекціоністських обмежень, спричинених пандемією, і збоїв у логістиці, 22 країни, зокрема, й деякі з найбільших у світі країн-продавців рису, частково або повністю припинили свій експорт.

Діджиталізація економіки. Неповне покриття

Антикорупційний суд відновив слідство у справі Роттердам+

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers