rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Податки на нерухомість в окрузі Cook за останні 20 років зросли вдвічі

Скарбник округу Cook Марія Паппас оприлюднила безпрецедентне дослідження динаміки росту податків на нерухомість. Як свідчать результати дослідження, податкові рахунки мешканців округу фактично подвоїлися за останні 20 років. Через це індекс вартості життя став майже втричі більшим. Про це йдеться у пресрелізі офісу Папас.

«Дослідження Папас» (The Pappas Study) – це копітка перевірка податкових рахунків на 1,7 мільйона одиниць нерухомості округу Cook, яка свідчить про збільшення загальних податків за останні 20 років і дозволяє платникам податків бачити збільшення рахунків за їхні будинки, підприємства та землю», – йдеться у пресрелізі.

Дослідження розміщене на Cookcountytreasurer.com і дозволяє власникам бачити, «як органи місцевого самоврядування оподатковували нерухомість, а люди сплачували податкові рахунки» протягом двох десятиліть, уточнила Папас.

«Цей інструмент сайту чітко нагадує платникам податків про те, що вони платять щороку останні 20 років», – зауважила вона. «У розпал пандемії та рецесії органи місцевого самоврядування повинні зняти ногу з педалі газу й припинити підвищувати податки на нерухомість».

Хоча вартість життя за останні 20 років зросла лише на 36%, згідно із результатами дослідження Папас:

  • в усьому окрузі Cook сукупний рахунок усіх платників податку зріс на 99% - із $7,85 млрд до $15,58 млрд;
  • у Чикаго сукупний податок на житлову нерухомість зріс на 164% – з $1,33 млрд до $3,51 млрд;
  • у Чикаго сукупний податок на комерційну нерухомість зріс на 81% – з $1,92 млрд до $3,48 млрд;
  • у передмісті округу Cook сукупний податок на житлову нерухомість зріс на 116% – з $2,45 млрд до $5,29 млрд;
  • у передмісті округу Cook сукупний податок на комерційну нерухомість зріс на 53% – з $2,15 млрд до $3,30 млрд.

«Оскільки дослідження дозволяє побачити, що зробив уряд у минулому, ми, можливо, зможемо окреслити краще, менш витратне майбутнє», – додала Папас. «Уряд не може просто підвищувати податки та сподіватися на краще».

В окрузі Cook працює 2200 місцевих державних установ – шкільні округи, парки, бібліотеки, служби охорони здоров’я та ін. Дослідження аналізує загальний податок на нерухомість, зібраний у 135 містах і селах округу цими 2200 агентствами.

Щоб переглянути історію сплати податку на нерухомість за останні 20 років, відвідайте cookcountytreasurer.com і виконайте такі дії:

  • виберіть фіолетове поле з написом «Огляд податку на вашу нерухомість» (Your Property Tax Overview);
  • введіть свою адресу або індекс нерухомості (PIN);
  • виберіть вкладку ліворуч із написом «20-річна історія податкових рахунків» (20-Year Tax Bill History);
  • перегляньте інтерактивну карту, яка показує, як із 2001 року зростали податки на нерухомість у районах та передмістях Чикаго.

«Чи потрібно це було?» – запитує Папас. «Більше не можна ігнорувати це питання в умовах пандемії, принаймні, коли йдеться про власників будинків, які сплачують податки, і про місцевих чиновників, які їх підвищують».

20-річну історію податкових рахунків вашої нерухомості можна знайти на https://cookcountytreasurer.com/setsearchparameters.aspx; дослідження Папас розміщено на https://www.cookcountytreasurer.com/pdfs/taxstudy/thepappaspropertytaxstudy.pdf, інтерактивна карта районів Чикаго – https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1ED8dgYB9gg5Tyn0vrLi19lT-6Pi9Lw5M&usp=sharing, а передмістя округу Cook – https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1SqKwktFJWIMsiys0o3wLcreKcqFysxbV&usp=sharing.

Іллінойс виділяє гранти підприємцям, котрі потерпають від пандемії коронавірусу

Результат прийдешніх виборів викликає дедалі більше побоювань

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers