rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Митрополит Борис Ґудзяк та колишній посол США в Україні Вільям Тейлор виступлять на благодійному заході на підтримку УКУ 8 листопада

Українська Католицька Освітня Фундація та Комітет Приятелів Українського Католицького Університету з Середнього Заходу Америки минулого тижня офіційно оголосили, що на віртуальній події на підтримку УКУ, яка відбудеться 8-го листопада, головним промовцем буде Високопреосвященний Митрополит Архиєпископ Борис Ґудзяк.

Подія відбудеться в режимі онлайн у неділю, 8-го листопада, о першій годині за центральним часом (1pm CST), і у ній зможуть взяти участь сотні учасників з різних штатів Америки. Особливим гостем, який візьме участь у цьому заході, буде Вільям Тейлор, 6-й надзвичайний і повноважний посол США в Україні. Він є відомим американським дипломатом і на даний час обіймає посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США. Пан Тейлор був послом США в Україні від 2006 до 2009 року, а також тимчасовим повіреним у справах США в Україні від 2019 до травня 2020 року.

«УКУ - це українська історія успіху, - сказав пан посол. - Протягом моєї дипломатичної служби в Україні я дуже близько познайомився з УКУ і був справді вражений якістю освіти і студентів. Наголос університету на освітній реформі, служінні, етиці та лідерстві мають величезний вплив на розбудову українського суспільства».

У музичній частині програми виступить відомий співак і лідер гурту «Плач Єремії» Тарас Чубай.

Український Католицький Університет був офіційно інавгурований у 2002 році, після того, коли папа Іван Павло ІІ освятив наріжний камінь майбутнього університетського містечка під час свого пастирського візиту в Україну. Натхнений візією Митрополита Андрея Шептицького та Патріарха Йосифа Сліпого, цей вищий навчальний заклад є визнаним рушієм освітньої реформи та лідером формування громадського суспільства в Україні. УКУ захищає високі академічні та етичні стандарти в освіті та журналістиці, а також є інституцією, орієнтованою на соціальне служіння. Студенти і професори УКУ були в аванґарді Революції Гідності 2013-14 років та Помаранчевої Революції 2004-05 років.

У вересні цього року Український Католицький Університет розпочав новий навчальний рік, прийнявши найбільшу кількість нових абітурієнтів за свою історію – 438. Третій рік поспіль університет приймає кращих студентів з найвищим середнім балом ЗНО (Зовнішнього Незалежного Оцінювання, подібно до американської системи тестування SAT).

Щоб взяти участь у цій події або стати спонсором, будь ласка, відвідайте веб-сторінку Української Католицької Освітньої Фундації www.ucef.org або зателефонуйте до головного офісу Фундації в Чикаго за номером 773-235-8462.

В окрузі Cook платникам податків повернули $51,2 млн

Митрополит Борис Ґудзяк та колишній посол США в Україні Вільям Тейлор виступлять на благодійному заході на підтримку УКУ 8 листопада

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers