rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

На початку тижня вас можуть завантажити понаднормовою роботою. Це сприятливо позначиться на вашому фінансовому становищі. У п’ятницю стежте за тим, що говорите, і будьте обережні при спілкуванні з колегами. У неділю вас можуть надихнути приємні новини, що стосуються сім’ї. У вівторок не поспішайте і не демонструйте ініціативу: ваші задуми можуть вважати ненадійними й навіть авантюрними.

Подбайте про поліпшення кровообігу. Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Дуже важливе правильне харчування – додайте у раціон яблука, моркву, волоські горіхи. Корисні помірні фізичні навантаження. Привчіть себе робити зарядку вранці.

Розуміння і підтримка коханої людини дозволять оптимістично дивитися у завтрашній день. Присвятіть більше часу одне одному, організуйте романтичну вечерю.

До середи не починайте нові справи. Зараз не варто експериментувати. У другій половині тижня ймовірні фінансові надходження.

Телець

Якщо будете зібрані, то зможете зробити стрибок у кар’єрі. У понеділок або вівторок ймовірні відповідальні переговори та набуття нових ділових партнерів. Свого можете досягнути тільки власними зусиллями. Не сподівайтеся на помічників і спонсорів. Вони – не безкорисливі.

Ваша шкіра буде особливо чутлива до факторів зовнішнього середовища. Особливо подбайте про захист обличчя і рук від несприятливих явищ.

Не бійтеся своїх емоцій, але і не мучте зайвими ревнощами кохану людину. Необачно сказані слова можуть поранити вашого партнера.

Необхідно розумне ставлення до грошей. Намагайтеся ретельно та вчасно виконувати всі завдання керівництва.

Близнюки

Цей тиждень порадує новими можливостями. Більше активності та творчої ініціативи на роботі. Забудьте про те, що таке лінь і втома. Саме зараз вийде реалізувати багато ваших задумів. У суботу вибирайтеся у гості. Особливо тішитиме спілкування з дітьми.

Зараз ви можете збагатитися розумінням того, що для вас є алергеном або небажаним продуктом.

На початку тижня ви будете особливо привабливі для протилежної статі і, при бажанні, підкорите неприступні «фортеці». Якщо у вас вже є пара, приділіть більше уваги коханій людині. Чим гармонійніші ваші стосунки, тим більше шансів на успіх в різних сферах життя у вас обох.

Ваше творче життя вирує і приносить прибуток. Вам запропонують цікаві та вигідні проекти. У вівторок або середу імовірні фінансові надходження.

Рак

Ситуація може вимагати від вас більшої активності, тоді є шанс досягти успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. У середу будьте максимально чесні з друзями та членами сім’ї. У п’ятницю ви зможете показати себе перед керівництвом і підвищити авторитет. До кінця тижня ваші інтереси будуть спрямовані у бік творчості.

Якщо перед вами стоїть проблема зайвої ваги – тиждень підходить для її вирішення. Результати вашої діяльності будуть настільки обнадійливими, що ви продовжите працювати над собою. Довготривалий ефект дадуть плавні зміни.

Не робіть поспішних висновків. Не переплутайте кохання із закоханістю. У суботу – вдалі побачення.

Є ймовірність знайти нове, можливо, короткочасне, джерело доходу. Ваш авторитет зросте. Суб’єкти підприємницької діяльності можуть зіткнутися із раптовими змінами у кадровому складі свого бізнесу.

Лев

Час звернути пильну увагу на сферу особистого життя. Розширте коло спілкування. На роботі ви поринете у круговерть справ. Вам вдасться отримати цінну інформацію і укласти вигідний контракт. Четвер може бути найнапруженішим днем тижня. У суботу доведеться вирішувати побутові проблеми.

Вам буде не вистачатиме енергії. Більше відпочивайте, в ідеалі – візьміть відпустку, проведіть її тихо. Чергуйте періоди активності та розслаблення, займайтеся справами потроху. Серед ваших колег і близьких є люди, готові вас «підстрахувати».

Зайва скромність може відібрати у вас шанс познайомитися з дуже цікавою людиною у середу або п’ятницю. Забудьте про комплекси, але не варто сором’язливо натягувати замість них маску. Будьте самими собою під час побачення.

На вас можуть очікувати нескінченні наради, телефонні переговори та паперові справи. Перша половина тижня – напружений період для вашого гаманця. Не підірвіть бюджет великими витратами. Фінансових надходжень не передбачається.

Діва

На початку тижня є ризик, що ваші плани не збігатимуться із планами керівництва. Можливо, час змінити роботу. У середу не втручайтеся в чужі справи. В суботу можна накупити багато непотрібного. У неділю знайдіть час для відпочинку.

Вам вдасться зробити крок на шляху до формування корисних звичок і позбавлення від шкідливих. Продемонструйте силу волі. Повернення назад – зараз малоймовірне.

На початку тижня можлива тимчасова самотність у зв’язку з від’їздом або зайнятістю, вашою або вашої коханої людини. Друзі допоможуть відчути себе впевненіше. Найвдаліші дні для побачень – четвер і неділя.

Фінансові ресурси можуть дещо виснажитися. Можливо, надійде цікава ділова пропозиція. Будьте уважнішими з банківськими картами, щоб ними не скористалися шахраї.

Терези

Ваші честолюбні плани починають реалізовуватися, тільки повірте у свої сили. Але перш, ніж погодитися на привабливу пропозицію, дайте «зелене світло» логіці. Ваша працездатність може творити чудеса. Тільки не вважайте, що всі інші – ледачі невдахи. Постарайтеся справити приємне враження у компанії.

Присвятіть тиждень здоров’ю волосся. Категорично не рекомендовані заходи, пов’язані з термічним або хімічним впливом. Пошукайте якісні косметичні засоби для догляду.

Не вимагайте від коханої людини все й відразу. Середа, четвер і субота – вдалі для романтичних побачень. У неділю не дозволяйте безпідставним чуткам посварити вас.

Не прагніть до швидкого збагачення. Бажано не відмовлятися від роботи, яку вам запропонують у п’ятницю.

Скорпіон

На вас чекає успіх і додатковий прибуток. Вдалими будуть вкладення в акції, валюту та гра на біржі. Особисте життя надихатиме, присвятіть йому максимум часу. Чим більше ви подаруєте турботи коханій людині, тим більше отримаєте у відповідь. Це надихне вас на успіхи в усіх сферах життя. Станьте ближчими, почніть жити разом, зробіть або прийміть пропозицію руки та серця.

Швидше за все, ви переживатимете пік активності. У вас буде багато сил, і, при бажанні, ви зможете використати їх на благо своїх справи та здоров’я. Головне – не переборщити й дотримуватися правил безпеки.

Навіть якщо вам здається, що кохання – не головне, життя доведе, що це – не так. Ви будете мати гостру потребу у коханій людині. Саме разом вам буде добре.

Щоб почувати себе комфортно, потрібні гроші. І вони у вас будуть. Ви зараз – на піку професійної форми, потрібні й дуже популярні.

Стрілець

Складіть план дій і орієнтуйтеся за ним, інакше потонете у справах. У понеділок не базікайте про особисте й не видавайте чужих таємниць. У п’ятницю доведіть розпочату справу до кінця, це варте витрачених зусиль. Наприкінці тижня відчуєте підвищення життєвого тонусу, а невеликі затримки у справах залишаться в минулому. Приділіть увагу сім’ї, дітям і батькам.

Ваш організм стане джерелом найважливішої інформації – лише навчіться вловлювати й розшифровувати сигнали. Зараз – ідеальний момент для тренування. Налаштуйтеся на найголовнішу для вас людину – самого себе.

Схоже, ви перебуваєте на роздоріжжі. Перш, ніж прийняти остаточне рішення, доведеться детально проаналізувати особисте життя. Є ймовірність повернення невирішених проблем у ваші стосунки.

У середу та четвер небажано займатися питаннями, пов’язаними з нерухомістю. У п’ятницю можете отримати вигідну ділову пропозицію. У понеділок або вівторок ймовірні фінансові надходження.

Козеріг

Може додатися паперової роботи. П’ятниця – вдала для ремонту та покупок, пов’язаних із побутовими питаннями. У суботу не приймайте необдумані рішення. Зустріньтеся з друзями. У понеділок і вівторок буде багато зустрічей і телефонних дзвінків. Ви можете стати посередником у важливій справі.

Цей тиждень присвятіть відновленню сил. Вам необхідний відпочинок – у тиші та спокої. Уникайте стресів. Відмовтеся від галасливих заходів. Ідеальний варіант – взяти відпустку. Якщо це неможливо – максимально знизьте навантаження та інтенсивність спілкування.

Завантаженість на роботі залишає мало часу на кохану людину. Це може підштовхнути її на вчинок, який зачепить ваше самолюбство. У суботу ви проведете удвох чудовий день, й образи розчиняться без сліду.

Не залазьте у борги й не користуйтеся занадто активно кредитною карткою. Творчий підхід до роботи буде винагороджено, але стримайте амбіції.

Водолій

На легкий успіх розраховувати не доводиться, приготуйтеся до буденної роботи. У четвер вас можуть оцінити й підвищити на посаді. Може виникнути ситуація, коли доведеться відповідати не тільки за себе, але і за інших. Ні з ким себе не порівнюйте. У вівторок не призначайте ділові зустрічі – велика ймовірність обману.

Оберігайте нервову систему від зайвих перевантажень. Особливо це стосується п’ятниці. З четверга почніть профілактичні процедури для нирок. Вихідні присвятіть культурному відпочинку.

Ваша оригінальність і яскравість може насторожити кохану людину й викликати у неї ревнощі. У п’ятницю побудьте на самоті, розберіться з почуттями і, нарешті, виправте свої помилки у стосунках.

Фінансове становище стабілізується. На роботі постарайтеся знайти компроміс. У середу і п’ятницю не носіть із собою великі суми.

Риби

Ви – спокійні, у вас хороший настрій. Насолоджуйтесь життям, приємними знайомствами, спілкуванням. Якщо це – не про вас, значить, ви занадто багато працюєте. Не забувайте про домашні справи. Більше часу приділяйте дітям. У вихідні поїздка до рідних або невелика подорож збагатить враженнями й підніме настрій.

Зараз ви схильні до утворення набряків. Постежте, скільки рідини ви вживаєте. Можливо, варто скоригувати питний режим. Пробуйте полоскати рот водою, коли відчуєте спрагу. Було б непогано на якийсь час відмовитися від солі.

Ви – на вершині успіху, таємничі, привабливі. Не заплутайтеся у шанувальниках (-цях). Не намагайтеся вести подвійну гру. Вибирати все ж доведеться. Покладіться на інтуїцію.

Ймовірні скорочення на роботі або врізання зарплати. Стримайте витрати й не вплутуйтеся в авантюрні історії.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers