rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Пропав кандидат на посаду президента

Залишилося 13 днів до виборів – зараз найгарячіша пора президентських перегонів. Трамп проводить кілька багатотисячних мітингів щодня – зокрема, у Вісконсині та Неваді, де він сподівається виграти.

Тим часом Байден скасував усі заплановані зустрічі з виборцями. Він не буде з’являтися на публіці цілих п’ять днів – з неділі до четверга, дня третіх дебатів.

Основна причина зникнення кандидата – безперервні корупційні скандали навколо його сина Хантера. Байден-старший вже просто втікає від тих репортерів, які наважаться поставити йому запитання про бізнес-схеми Хантера.

Замість Байдена кілька передвиборних заходів проведуть його напарниця Камала Харріс, а також колишній президент Барак Обама. Той має намір заїхати у Пенсильванію – штат, де він двічі перемагав на виборах, але який у 2016 проголосував за Трампа.

Своєю чергою, сам Трамп тепер оголосив сімейство Байденів найкорумпованішим в американській політиці – «кримінальним синдикатом», який користується доступом до влади для особистого збагачення.

Ліберальна публіка весь тиждень робила ґвалту про «кампанії російської дезінформації». Тепер ця теза отримала перший сильний удар: директор національних розвідок Джон Реткліф оголосив про те, що Росія ніяк не причетна до публікації документів Хантера.

Тому зрозуміле бажання Байдена сховатися від ворожого зовнішнього світу й пересидіти скандали. Точнісінько так само він чинив у квітні – на фоні звинувачень у зґвалтуванні колишньої помічниці Тари Рід. Щоправда, зараз ситуація трохи інша – адже справа відбувається у сам переддень виборів.

До того ж незабаром дебати, де Трамп точно наголошуватиме на скандалах Байдена. Ведуча навряд чи дозволить йому багато про це говорити: але й короткої ремарки буде достатньо, щоб мільйони слабоінформованих виборців полізли шукати в Інтернет: що ж там з корупцією у Байдена?

Джерело: «Політика в Америці. Вибори-2020» (https://www.facebook.com/usapoliticsonline/posts/2435861623381798)

У 1992 році я підтримав Клінтона. У 2020 році я голосую за Трампа!

У Техасі тисячі автомобілів вишикувалися у «Потяг Трампа»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers