rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Техасі тисячі автомобілів вишикувалися у «Потяг Трампа»

Вже вдруге за останні три тижні тисячі людей вийшли на вулиці Лаббока, штат Техас, щоб висловити свою підтримку переобранню президента Дональда Трампа на другий термін. Приблизно 5000 мотоциклів, автомобілів, пікапів і тягачів з причепами рухалися на автостраді Lubbock’s Loop 289.

У неділю прихильники Трампа зібралися в історичній будівлі Cook’s Garage у Лаббоку, щоб взяти участь у мітингу, який в кінцевому підсумку розтягнувся майже на всю довжину автостради, що оточує місто.

Очолював парад гігантський тягач із причепом, на якому висіли плакати на підтримку президента Трампа та віце-президента Майка Пенса.

«Західні техасці люблять свого президента, – зауважила Кейлі Грінлі з Daily Caller. – Є мовчазна залякана більшість... Думаю, коли вони скажуть своє слово, я буду задоволена результатами виборів».

Місцеві чиновники та кандидати не прогавили шанс скористатися можливістю, аби звернутися до такого великого натовпу потенційних виборців.

Після закінчення мітингу тисячі прихильників Трампа знову вирушили в дорогу, щоб продемонструвати підтримку штату Самотньої зірки в переобранні президента Трампа.

Як повідомляє Breitbart Texas, у недільному заході взяли участь вдвічі більше людей – у порівнянні з попереднім «Потягом Трампа», який відбувався у Лаббоку 27 вересня. У параді взяли участь близько 5000 автомобілів і тисячі людей.

У 1992 році я підтримав Клінтона. У 2020 році я голосую за Трампа!

Пропав кандидат на посаду президента

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers