rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Tesla презентувала новий електрокар: 840 км без підзарядки

Компанія Tesla Ілона Маска презентувала новий електрокар Model S Plaid із запасом ходу без підзарядки понад 837 км. Про це повідомляє портал Electrek.

За словами Маска, флагманський седан може розігнатися до 96 км за годину за дві секунди, а максимальна швидкість електрокара становить 322 км за годину.

Model S Plaid проїде 402 кілометри майже 9 секунд.

Вартість однієї базової моделі розпочинається від 139 990 доларів США. У компанії Маска вже почали приймати замовлення, проте очікується, що перші автомобілі буде доправлено покупцям наприкінці наступного року.

До слова, засновник Tesla Ілон Маск під час презентації «Дня батареї» анонсував випуск повністю автономної Tesla за 25 000 доларів «приблизно через три роки». Про це повідомляє ВВС.

«Ми завжди мріяли створити доступний електромобіль», – сказав Ілон. Як зазначає видання, ця новина не надихнула інвесторів.

Головним анонсом «Дня батареї» стали нові великі циліндричні елементи Tesla. Було заявлено, що нові батареї забезпечать у п’ять разів більше енергії, у шість разів більше потужності і на 16% більший запас ходу. Але для реалізації заявленої технології, ймовірно, будуть потрібні роки.

В Ізраїлі відкрили електродорогу з бездротовою зарядкою

Дедалі більше країн планують заборонити продаж авто на бензині вже з 2030 року

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers