rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цей тиждень – вдалий для творчості. Ви зможете значно змінити світ навколо себе. Займіться ремонтом житла або підбором гардероба. У п’ятницю знизьте до мінімуму робоче навантаження і знайдіть час на відпочинок. У понеділок і вівторок задумайтеся над тим, що робити зі становищем, якого ви досягли. Можливо, ви зрозумієте, що використовуєте не всі можливості.

Імовірно, ваші плани порушуватимуться через нездужання. Вочевидь, вам потрібен відпочинок. Скоротіть плани. Дозвольте собі полежати із заплющеними очима, думаючи про приємне. Якомога раніше лягайте спати і не дивіться телевізор вечорами.

Більше спілкуйтеся з коханою людиною. Може, поговоріть із нею про спільну поїздку? У вихідні організуйте романтичну вечерю.

Є шанс відкрити нове джерело прибутку. У середу остерігайтеся телефонних шахраїв.

Телець

Сприятливий період для підвищення професійного рівня, однак робота може відібрати занадто багато часу. У вас стільки енергії, що людям годі наздогнати вас. Не нав’язуйте свою думку колегам. Ситуація вдома у вихідні мирно впливатиме на вас.

Важливо тримати себе в хорошій формі. Якщо ви будете дотримуватися правил, то серйозні проблеми зі здоров’ям вам не загрожують. Не ризикуйте. Не нервуйтеся. Не переїдайте. Ставтеся до себе дбайливо, але залишайтеся в тонусі. До дрібних неприємностей підходьте по-філософському.

Ви – енергійні, і, немов магнітом, притягуєте до себе людей. Кохану людину можете вразити новим вибухом почуттів. Небажано заводити таємний роман, ревнощі будуть руйнівними.

Фінансові проблеми вирішуйте своїми силами. У четвер або п’ятницю можливі цікаві пропозиції про нову роботу.

Близнюки

Ви здатні вирішити багато найскладніших проблем. У людей може виникнути бажання перекласти свої труднощі на ваші плечі, їх необхідно вчасно зупиняти. Розплануйте тиждень, зважаючи на особисте життя. Тут у вас починається смуга успіху. Можуть відкритися нові перспективи, дозвольте подіям текти у природному руслі.

Зберігайте оптимістичний настрій – що б не трапилося. Для доброго самопочуття це дуже важливо. Частіше посміхайтеся. Якщо зрозумієте, що не даєте ради з негативними думками, попийте легке заспокійливе. Або поговоріть із психологом.

Будьте наполегливі у досягненні мети. Саме зараз ви отримаєте те, про що давно мріяли. Дозвольте коханій людині взяти ініціативу в свої руки.

Ви отримаєте прибуток. Придбайте для себе щось необхідне. Взаємини з партнерами починають налагоджуватися.

Рак

Ви можете стати об’єктом підвищеної уваги. Не дозволяйте страху та зайвій скромності завадити вам. Але й не намагайтеся маніпулювати людьми. Можливо, у вівторок ви під тиском обставин зміните свої погляди. В особистому житті все складається сприятливо.

Попрацюйте над своїм харчуванням. Почитайте щось про здоровий раціон і почніть використовувати отримані знання у повсякденному житті.

Стосунки з коханою людиною починають гармонізуватися. Особливо – якщо ви застосуєте свої дипломатичні навички. У середу ви побачите щось важливе, повз що раніше пробігали, не помічаючи. У неділю не робіть шокуючих вчинків.

У середу і четвер краще не підписувати договори, захистивши себе від фінансових спокус.

Лев

Поступово зростає ваш авторитет, люди готові слухати ваші поради. Не звалюйте на свої плечі чужі проблеми. У середу на вас може чекати гостра боротьба з конкурентами. Витримавши ці випробування, ви зможете довести, що маєте право на самостійні рішення. Не ризикуйте без вагомих причин. Не плануйте на вихідні далекі поїздки, проведіть час вдома.

Тиждень – ідеальний для того, щоб здати аналізи, провести комплексне обстеження організму. З’ясуйте, чи все гаразд зі здоров’ям, і тільки після того будуйте далекосяжні плани. Особливо уважним варто бути тому, хто останнім часом помічав погіршення самопочуття.

На початку тижня вас може пригнічувати самотність, не дозволяйте депресії оволодіти вами. Не применшуйте своїх чеснот. Такий стан – максимум на два дні. Незабаром на вас чекає перспективне знайомство.

У середу не потрапляйте в економічну залежність від друзів або родичів. У п’ятницю ймовірні фінансові надходження. Вівторок порадує вдалими діловими зустрічами.

Діва

Ви відчуваєте прилив сил, почуваєтеся лідером, що лестить вашому самолюбству. Вдома ж краще уникати керівницьких ноток. Ймовірні сварки та перешкоди. У п’ятницю ви зможете блискуче впоратися з ситуацією, якщо будете переконливими. У суботу приймайте гостей, вони принесуть добрі зміни.

Ви знаєте, який продукт може викликати у вас алергію. Цього тижня викиньте з раціону не тільки його, а й усі його аналоги. Можливо, якщо будете необережними, доведеться звернутися до лікаря. Не куштуйте нічого нового.

Схоже, ви зараз – на порозі серйозного вибору. Дійсність зажадає від вас терпіння для подальшого розвитку ваших стосунків.

Тиждень – сприятливий для просування кар’єрними сходами. Витратьте частину коштів на навчання, але не забувайте про витрати на медичні послуги. Придбайте щось елегантне, що прикрасить ваш гардероб.

Терези

Успіх прийде, але тільки якщо ви готові його чекати. Потрібно буде багато працювати, з’явиться можливість продемонструвати розум, завзятість, посидючість й організаторські здібності. Вам, схоже, доведеться зустрічатися з примхливими бізнес-партнерами. Про відпочинок краще не думати. У четвер остерігайтеся агресивності та самовпевненості, як у власних діях, так і з боку інших людей.

Ви можете почуватися втомленими. Швидше за все, справа – у нестачі поживних речовин і сну. Ваш раціон має бути збалансованим; якщо боїтеся набрати вагу – попросіть допомоги у професійного дієтолога. Спати вирушайте раніше.

Ви – чарівні, і дуже бажаний об’єкт для протилежної статі. Якщо у вас вже є кохана людина, готуйтеся до сцен ревнощів.

У фінансовому плані – успішний період, але в понеділок не укладайте угод і не здавайте звіти. У середу можливі фінансові надходження. Четвер – сприятливий для солідних покупок.

Скорпіон

Тиждень ви зустрінете з піднесеним настроєм. Успіхи у професійній діяльності та прибуток тішать вас. Коханій людині бракує вашої уваги. Ваші почуття – взаємні. Приділіть їй більше часу, влаштуйте щось романтичне. Це обіцяє особливі моменти близькості та задоволення.

Не варто занадто довго думати про симптоми та ознаки захворювань. Поки ви розмірковуєте – нездужання посилиться і «обросте» ускладненнями. Краще звернутися до лікаря.

І привід, і можливість для романтичного проведення часу є. Не бійтеся зайвої сентиментальності. Ви кохаєте, і це взаємно. Зізнаєтеся в цьому і обранцеві, і собі.

Вдалий тиждень для бізнесменів та юристів. Давно очікувані кошти прийдуть до вас.

Стрілець

Може з’явитися шанс просунутися кар’єрними сходами. З’явиться чимало способів досягти бажаного. У середу не починайте сварки, краще змиритися з випадами недоброзичливців. У неділю відпочиньте подалі від дому. У понеділок розплануйте тиждень, інакше він буде хаотичним.

У найближчі дні ви легко вирішите низку проблем, пов’язаних із недоліками зовнішності. Рекомендовані косметологічні процедури – відвідайте салон краси. Якщо вам це необхідно – сходіть на прийом до стоматолога.

Не накидайтеся на кохану людину тільки тому, що вона потрапила під вашу гарячу руку. Схоже, вам треба охолонути й побути на самоті, щоб не стати ініціатором конфліктної ситуації.

У першій половині тижня бажана обережність у питаннях, пов’язаних із фінансами, особливо у тих, які стосуються податків, страхування і кредитів. Тиждень сприятливий для отримання прибутків.

Козеріг

Настає сприятливий час для кар’єрних досягнень, але для цього доведеться зосередитися на роботі. У вівторок будьте активними. Якщо виникнуть неточності, то найближче майбутнє розставить все на свої місця. Не відмовляйтеся від зустрічі з друзями або колишнім коханням. На п’ятницю не плануйте ділові зустрічі, вас навряд чи підтримає керівництво.

Тиждень присвятіть наведенню порядку в аптечці. Складіть список ліків, які ви хотіли б мати вдома на випадок екстреної необхідності, й докупіть їх. Зберіть дорожню міні-аптечку. Проблем зі здоров’ям не очікується.

Ваш зв’язок може бути досить крихким, тиждень не сприяє зізнанням у коханні. Залиште наразі все так, як є. Вівторок краще провести на самоті. Субота – сприятлива для побачень.

На понеділок не плануйте надто багато робочих справ, зосередьтеся на чомусь одному. У середу ризик може виправдатися, якщо вірити в перемогу.

Водолій

З’явиться шанс провести роботу над помилками, щось виправити, з кимось помиритися. Очікується повільний професійний ріст. У середу ви можете бути занадто роздратовані. Не розслабляйтеся і не ризикуйте професійною репутацією. У п’ятницю можете випасти з ритму, можливі проблеми у поїздках і спілкуванні, поломки речей і невиконані зобов’язання.

Неприємностей зі здоров’ям не виникне, якщо будете зберігати спокій. Нервозність і дратівливість обернуться психосоматичними проблемами. Шукайте способи зняти негатив. Хобі, смачна їжа, прогулянки, спорт – все це підійде.

Все складається не дуже вдало, дрібні непорозуміння викликають роздратування. Відпустіть ситуацію, дайте піти минулому. Відпочиньте на самоті на природі або поділіться переживаннями з близьким другом.

На початку тижня працьовитість і чесність підвищать ваш авторитет в очах керівництва. Зараз реально отримати спонсорську допомогу на реалізацію творчих проектів. Від привабливих пропозицій у четвер бажано відмовитися.

Риби

Вас можуть потішити ділові пропозиції, але на радощах ви можете взяти на себе непосильну ношу. В результаті отримаєте не так вже й багато, але почуватиметеся дуже втомленими. Тримайте у таємниці ваші наміри. Наприкінці тижня контролюйте не тільки свої дії, але і думки. Інакше можна впасти в тугу.

У найближчі дні суттєво обмежте вживання виробів із пшеничного борошна. Замініть пшеницю житом, рисом, кукурудзою.

У любовних справах на вас може очікувати небувала гармонія, покращаться стосунки з коханою людиною, захочеться красивих зізнань у коханні. Не ревнуйте.

Ви балансуєте на тонкому канаті фінансового благополуччя. Діти можуть перетворитися на маленьких піраній, які поглинатимуть практично всі кошти з вашого гаманця.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers