rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді

«Ми (українські націоналісти) в минулому чинили опір російсько- большевицькому імперіалізму, ми проти цього зараз і будемо протидіяти в майбутньому!»

Степан Бандера

Головна Управа Організації Оборони Чотирьох Свобід України пригадує всім відділам і членам про те, що 15-го жовтня 2020 р. припадає 61-ша річниця від дня скритовбивства Провідника Революційної Організації Українських Націоналістів сл. пам. Степана Бандери катом, висланим Москвою.

Для Української Нації Степан Бандера становив надію для кращого майбутнього України, у якій всі українці могли би жити вільно, свобідно у своїй незалежній, суверенній державі. Таку саму надію Степан Бандера надавав і тодішнім поневоленим Москвою народам. У Москви Степан Бандера викликав лють і страх тому, що він і український націоналізм становили загрозу існуванню московської тюрми народів. І його свята місія сповнилася 32 роки пізніше, коли воскресла Незалежна Україна і розпалася імперія зла.

Title 

Організація Оборони Чотирьох Свобід України, яка існує і працює на підставі принципів ОУН – з під стягу Провідника Степана Бандери «Воля Народам! Воля Людині!», володіє особливим завданням перед українською нацією – не кращим, не важливішим, але особливим завданням, яке ми, члени ООЧСУ, які добровільно стали її членами, розуміємо і готові виконувати. Одночасно ми повинні віддати глибоку шану нашим попередникам і провідникам, які дали сьогоднішньому поколінню в Україні і діаспорі святу ідею і натхнення працювати і боротися на благо української нації і України.

Головна Управа Організації Оборони Чотирьох Свобід України закликає всі відділи та членів влаштувати особливі відзначення, беручи до уваги сьогоднішні протоколи безпеки здоров’я, у днях, близьких до річниці Провідника ОУН. Пропонуємо Вам влаштувати панахиди, апелі чи сходини на вшанування пам’яті.

Хай живе Степан Бандера! Хай живе Український Націоналізм!

Хай живе Незалежна, Суверенна Україна!

За ГУ ООЧСУ:

Микола Грицковян, голова

Ігор Длябога, секретар

Святкуймо Єдність із Вдячністю!

Віртуальний благодійний вечір в Українському Інституті модерного мистецтва

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers