rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Вдалий час для чогось нового. Час змінювати погляди на життя і позбавлятися від стереотипів. Не бійтеся братися за довгострокові проекти, розширте закордонні контакти. Друзі допоможуть у просуванні на роботі. Допоможіть колегам, але не давайте нікому сідати на шию. У вихідні не забувайте про світське товариство. Обережніше зі спокусливими пропозиціями.

Ваше здоров’я залежатиме від того, що і коли ви будете їсти. Хоча б сім днів харчуйтеся здоровою їжею. Від пізніх вечерь відмовтеся.

Ви будете жити, як на вулкані. Пристрасті можуть загостритися до максимальних температур, щоб тут же стати холоднішими за лід. Уникайте розмов на важливі теми і наразі не приймайте жодних рішень.

Будьте уважні у своїх професійних діях, інакше ризикуєте наразитися на неприємності. Якщо у чомусь не розумієтеся, не вдавайте із себе знавця. У четвер уникайте авантюр.

Телець

Робота «бігає» за вами із великим сачком, і якщо ви не втечете, то працюватимете і за себе, і «за того хлопця». Можливі затримки у справах, через які ви почне нервуватися. У середу нічого не відкладайте на потім. У вихідні чим більше ви хвалитимете найближчих людей, тим щасливішими почуватиметеся. У другій половині тижня ви розгорнете ділову активність вдома та впораєтеся зі всіма проблемами.

Контролюйте емоції, інакше підвищиться тривожність, погіршиться концентрація уваги, почнуться психосоматичні проблеми – мігрені, безсоння, свербіж, м’язовий біль і спазми. Можна попити легке заспокійливе. Показані аромотерапія, йога, масаж. Більше дихайте свіжим повітрям.

Кохана людина може вас підтримати, тому вчасно розповідайте їй про свої проблеми. У вівторок нічого не приховуйте, інакше на вас чекають сцени ревнощів.

У фінансовому плані на вас чекають деякі обмеження. У середу не проґавте важливу інформацію. У суботу відвідайте розпродаж.

Близнюки

Не квапте події і сприймайте їх такими, якими вони є. Спокійно вирішуйте усі проблеми. Зараз у вас є всі шанси на успіх. Задумайтеся над поповненням у родині. У другій половині тижня можлива поява справжнього кохання і великого особистого щастя. П’ятниця потішить прибутком. Відпочиньте у вихідні на природі.

Здоров’я представників вашого знаку залежатиме від настрою і душевного стану. Якщо відчуваєте необхідність – приймайте легке безрецептурне заспокійливе, або ж вийдіть на прогулянку і ляжте спати раніше. Не найкращий час для суворої дієти.

На вас чекають романтичні побачення, ви з головою поринете у пристрасний роман. Кохана людина хоче не просто зустрічатися, а й жити разом із вами.

Яскравий тиждень, сповнений подій, зустрічей, творчих пропозицій. Проекти отримають підтримку і почнуть приносити прибутки.

Рак

У вас є шанс здійснити бажане, але навряд чи знайдеться на це рішучість. Візьміть когось за компанію. На запитання про ваше особисте життя краще не відповідати. Зате можна демонструвати колегам і друзям свої творчі досягнення. У четвер поспілкуйтеся з керівництвом, ви можете бути йому корисні, і це просуне вас на новий щабель кар’єрних сходів. Все суботні успіхи – результат ваших зусиль.

Подбайте про своїх суглоби – насамперед колінні та ліктьові. Не перевантажуйте їх. Якщо у вас є зайва вага – почніть боротьбу з нею. Складіть комплекс лікувальних вправ, радячись із лікарем. Це допоможе уникнути надмірного напруження суглобів.

Для любовних стосунків часу буде небагато. Ви занадто втомитеся на роботі і будете роздратовані. На деякий час відмовтеся від спілкування з тим, кого цінуєте.

Є ймовірність заохочень на роботі та прибутку, який варто вкласти у справу або нерухомість. У п’ятницю керівництво оцінить вашу ідею.

Лев

Ви дуже поспішаєте! Жити потрібно трохи повільніше, інакше знову наламаєте дров. Емоції іноді «переливатимуться» через край. У середу наполегливість і впевненість у собі дозволять відчути найменші зміни навколо вас. У четвер вам може нашкодити підвищена конфліктність. Не поспішайте гримати дверима. Зупиніть ці руйнівні емоції, і в суботу ситуація зміниться на краще.

Присвятіть цей тиждень боротьбі зі шкідливими звичками. Якщо ви курите, відмовтеся від сигарет. Або хоча б знизьте їхню щоденну кількість. Заручіться підтримкою близьких, але визначте межу цієї допомоги, інакше замість користі вона принесе шкоду.

Ваші стосунки з коханою людиною починають набувати бажаної взаємності. Але цей зв’язок – ще занадто тендітний. Не допускайте недбалості щодо другої половинки, інакше це може закінчитися розривом.

Тиждень – сприятливий з фінансової точки зору. Не витрачайте надто багато й не беріть кредити. Зараз не найкращий час для покупки дорогої побутової техніки.

Діва

Зосередьтеся на одній найважливішій справі. Знизьте темп роботи, щоб уникнути перевтоми. Намагайтеся зрозуміти опонентів, прислухайтеся до їхньої думки. Наприкінці тижня вас потішать зустрічі з друзями. У вихідні похід магазинами підніме настрій. Найсприятливішим буде понеділок, невдалим може виявитися четвер.

Ви – дуже агресивні, запальні, і цим можете завдати шкоди своєму здоров’ю. Розмахуючи руками, стукаючи ногами, ви можете вдаритися або завдати собі травми. Велика ймовірність зірвати голос. На нервовому ґрунті можуть виникнути мігрень або проблеми із серцево-судинною або травною системою. Бережіть себе, приймайте заспокійливе.

Тиждень – багатий на яскраві події. На вас можуть очікувати романтичні пригоди, однак не ставтеся до цього занадто серйозно. П’ятниця – вдала для побачення.

Придбайте собі те, про що так довго мріяли. На вас чекає прибуток. У четвер будьте уважні при заповненні документів.

Терези

Змагання із раптовими конкурентами може поглинути всі ваші думки. Зупиніться, тоді у вас з’являться шанси на успіх. У середу добре підготуйтеся до іспиту або перевірки. У п’ятницю вас можуть запросити на зустріч в елітне товариство. У вівторок не займайтеся справами, які вимагають великої відповідальності.

Зберігайте емоційну рівновагу. У неділю вранці надмірно довге перебування у ліжку може обернутися головним болем і загальною млявістю.

Намагайтеся передбачити наслідки ваших слів і дій. Зустрічі з коханою людиною займатимуть більшу частину часу. Ви ризикуєте посваритися і ревнувати одне одного. Якщо зможете стримати амбіції, гармонія оселиться у ваших стосунках.

У четвер або п’ятницю можливі фінансові надходження. Важливо чітко виконувати обіцянки, вчасно здавати завдання, не розчаровувати ділових партнерів і керівництво. У п’ятницю імовірна вдала угода.

Скорпіон

Навряд чи вам вдасться побути на самоті. Ви всім потрібні й дуже популярні. Ви добре заробите і зможете знайти гідних союзників для реалізації вашого проекту. У неділю на вас чекає вулкан пристрастей.

Імовірне виникнення проблем із диханням. Якщо ви зрозуміли, що дихати стало трохи важче, ніж раніше, можливо, це – наслідок того, що ви занадто часто дихаєте пилом. Робіть щоденне вологе прибирання.

Чи можете ви бути впевнені у людині, з якою у вас стосунки? Час зробити рішучі кроки для зближення. Може, цей тиждень стане особливо важливим для вашого кохання.

Є шанс отримати підвищення на роботі, знайти престижну роботу або почати вигідний проект. Справи йтимуть чудово, ви отримаєте прибуток.

Стрілець

Цей тиждень – конструктивний і сприятливий. Чекайте підвищення на роботі. У середу – менше активності на роботі, займіться побутовими питаннями й не приймайте поспішних рішень. У п’ятницю будьте обережні при спілкуванні з колегами.

Не переохолоджуйтеся, бережіться від застуди. У середу не варто вживати багато рідини, їсти грубу їжу і приймати ліки. У п’ятницю не переїдайте.

Ви – на порозі серйозного рішення, тільки не квапте події. Можливо, спільний відпочинок із коханою людиною підготує вас до нового періоду стосунків. Середа та неділя – не найкращі для побачень.

У понеділок вас завалять завданнями. Ви зараз – дуже популярні. П’ятниця принесе ділові пропозиції, за допомогою яких вирішаться фінансові проблеми.

Козеріг

Наступний тиждень може подарувати цікаві зустрічі й нову інформацію. Не приховуйте від людей свої таланти. У середу у вас можуть прокинутися несподівані можливості. У п’ятницю утримайтеся від критики та пліток.

Ви розшукуватимете ознаки нездужання там, де їх нема. Вчіться розпізнавати сигнали організму й складати картину свого стану. Відчуваєте, що щось не гаразд – здайте аналізи.

Ваше щастя – у ваших руках. Доля посміхається вам, не упустіть цей шанс. Бережіть особисті стосунки від заздрості та інтриг. Субота – вдалий день для романтичного побачення або спільної подорожі.

Зараз – час для економії. Не проґавте вигідну угоду в четвер, зверніть увагу на надійність партнерів.

Водолій

Займіть вичікувальну позицію, будьте готові до компромісів. Можливі поїздки, зустрічі з друзями, бізнес-партнерами. Імовірні творчі осяяння, прислухайтеся до своєї інтуїції, і фортуна буде до вас прихильною. Ваше красномовство буде поєднуватися з чарівністю. На роботі ймовірний аврал. У родині можливі розбіжності, пов’язані з дітьми, та претензії матеріального характеру.

Чим легшими будуть ваші вечері, тим бадьорішими ви почуватиметеся. Виберіть просту їжу, яка легко засвоюється. Перед відходом до сну можете випити склянку кефіру або чаю з медом.

Ви відчуваєте, що між вами і вашим обранцем пролягла тріщина, яка поступово збільшується. Обміркуйте ситуацію, ймовірно, ви зможете її змінити, усвідомивши свої помилки.

Розумно розпорядіться фінансовими ресурсами. Відкладайте, а не витрачайте. До кінця тижня матеріальне становище покращиться.

Риби

Ви можете виправити помилки, яких припустилися у взаєминах із найближчими людьми. Позитивні емоції притягуватимуть до вас людей. Тиждень принесе перспективні знайомства. Не перевантажуйте себе зайвими турботами. Вихідні проведіть на самоті.

Схоже, ви втомилися – і фізично, і душевно. Перевтома руйнує ваш організм і психіку; реакція може бути непередбачуваною. Вам потрібен відпочинок. За можливості їдьте у відпустку.

Найкращим заняттям була б романтична подорож. Вам потрібна зміна оточення і нові враження. Але й удома ці дні можна зробити незабутніми. Хоча б вихідні проведіть тільки удвох.

У понеділок вірогідні цікаві ділові пропозиції. Перш, ніж їх прийняти, все продумайте. У середу або четвер від вас можуть вимагати звіту про виконану роботу.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers