rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Власника ресторану в Портленді поранив ножем безхатько: не хтів платити за їжу

Власник ресторану в центрі Портленда відновлює здоров’я після того, коли минулого тижня отримав ножові поранення у спину та плече від безхатька, який відмовився оплачувати рахунок.

23-річний Мозес Трухільо-Родрігес був арештований за звинуваченням у нападі другого ступеня і незаконному використанні зброї. Його посадили у в’язницю округу Малтнома. За даними Fox 12 Oregon, у судових документах він фігурує як безхатько.

Лео Хурі, власник ресторану Habibi, заявив, що він досі шокований після інциденту і продовжує носити пов’язки, які закривають порізи на попереку та лівому плечі, повідомляє Fox 12.

«Мене просто трясе, коли я бачу, що хтось входить у ресторан, я просто боюся», – сказав Хурі.

Поліція прибула у ліванський ресторан Habibi на Southwest Morrison Street, близько 19:30 у вівторок минулого тижня. Поліцейські виявили, що Трухільо-Родрігес сидить у кущах приблизно за два квартали від ресторану в оточенні кількох співробітників ресторану.

Свідки повідомили поліції, що Трухільо-Родрігес замовив їжу, закінчив їсти, але коли йому принесли рахунок, він розлютився, почав кричати та відмовлявся покинути заклад. Це спонукало власника ресторану Лео Хурі набрати 911.

Саме тоді Трухільо-Родрігес вдарив Хурі ножем у спину, порізав йому руку і, за словами свідків, вибіг назовні. Кілька співробітників ресторану побігли за ним, і їм вдалося його затримати до прибуття поліції.

Лео Хурі, який сам іммігрував із Близького Сходу кілька десятиліть тому, сказав, що він завжди допомагав безхатькам, але ситуація дуже сильно погіршилася, і влада міста повинні щось із цим зробити.

Колишній лобіст ComEd визнав свою провину у корупції, до якої, імовірно, причетний Mike Madigan

У Чикаго розпочалося дострокове голосування

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers