rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Люстрації у світовій політиці

Адміністрація Трампа прийняла постанову, відповідно до якої забороняється імміграція до США членам будь-яких комуністичних та інших тоталітарних партій.

У світі налічується близько 100 млн «офіційних» комуністів. Найбільше їх проживає у Китаї – там членів КПК 91 млн осіб.

Тепер їм усім заборонено переїжджати на постійне місце проживання до США. При цьому не забороняється отримання туристичних або тимчасових робочих віз – але їм більше не видадуть імміграційні візи та «грінкарти».

Рішення Трампа – це ще легший варіант, адже раніше він мав намір ввести персональні санкції проти всіх китайських комуністів. Тоді б їм також заборонили вести бізнес на території США, вчитися в американських університетах і купувати там нерухомість.

Щороку в Америку в’їжджають близько 150 тис. іммігрантів із Китаю. 350 тис. китайських абітурієнтів вступають до університетів США – це третина від усіх іноземних студентів. Китайці щорічно купують американської нерухомості на 20-30 млрд доларів – це половина від суми всіх витрат іноземців на ринку житла у США.

Багато забезпечених китайців – саме члени КПК, тому по них це вдарить насамперед. Цілком ймовірно, що після США тим же шляхом підуть інші країни англосфери, які мають союзницькі зобов’язання з протидії впливу Піднебесної.

Це можна назвати поступовим зачиненням «вікна» у Китай, відчиненого Ніксоном. Але тут важлива і внутрішня американська ситуація – лівішання Демпартії і радикалізація її молодіжного активу.

«Антифа» влаштовує погроми під червоними прапорами, бачить своїми кумирами Сталіна з Троцьким (одночасно) і вимагає почати стихійну експропріацію власності. Закриття в’їзду в США їхнім революційним товаришам ніби символізує собою політику відсічі лівим радикалам.

Джерело: «Політика в Америці. Вибори-2020» (https://www.facebook.com/usapoliticsonline/posts/2422860864681874)

Колишній лобіст ComEd визнав свою провину у корупції, до якої, імовірно, причетний Mike Madigan

У Чикаго розпочалося дострокове голосування

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers