rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ймовірний успіх на роботі. У ділових контактах будьте обережними, можливі обман і маніпуляції. Будьте уважні, починаючи нові знайомства. Люди можуть відверто брехати і намагатися вас використати. У п’ятницю суворіше ставтеся до дитячих пустощів, займіться вихованням.

Хвора тваринка або птах – навіть якщо це ваш домашній вихованець – може завдати досить серйозної травми. Годування, вичісування, чищення клітки довірте комусь із членів сім’ї.

Не зривайте своє роздратування на коханій людині. П’ятниця – вдала для зустрічей і примирення. Ситуація в особистому житті – не така погана, як здається.

Середа – вдала для придбання нерухомості. Понеділок посприяє розквіту ваших ділових навичок і вмінь, чудовий день для вирішення фінансових проблем.

Телець

Ви будете виявляти в собі нові таланти, перебуваючи на піку форми. Несподіване заступництво впливових людей дозволить досягти успіху у важливій справі, що підвищить ваш авторитет серед колег і партнерів. У четвер виділіть час для завершення проєкту, який відкладався до останнього моменту. У п’ятницю впораєтеся зі старими сімейними питаннями.

Ставтеся до себе особливо дбайливо. Зробивши помилку, ви можете захворіти, серйозно й надовго. Відвідайте лікаря, здайте основні аналізи. Утримайтеся від експериментів над організмом, не збільшуйте фізичні та психологічні навантаження. Екстремальні види спорту зараз – не для вас.

Випадкова зустріч може виявитися початком бурхливого роману. Середа та п’ятниця підходять для романтичних побачень. На неділю зустрічей не плануйте, вони можуть принести розчарування.

Можливо, доведеться урізати бюджет. Наприкінці тижня з’явиться можливість знайти нове джерело доходів. Чим менше людей знатимуть про це, тим більша ймовірність, що все мине вдало.

Близнюки

Ви будете забезпечені підтримкою однодумців. На всі ваші прохання вам відповідатимуть «так». Незабаром ви досягнете бажаної мети. Ваша працю гідно оцінять, ви отримаєте прибуток і перспективну ділову пропозицію. Саме час втілювати в життя найсміливіші плани.

Ви схильні до утворення набряків. Більше вразливі ті Близнюки, котрі ведуть сидячий спосіб життя. Намагайтеся більше ходити, темп – трохи швидший від комфортного. Відмовтеся від солі й нормалізуйте режим харчування; щодня робіть самі собі масаж.

На вас звертатимуть підвищену увагу представники протилежної статі. П’ятниця і субота – вдалі для романтичних побачень. Ви станете ще ближчими й переконаєтеся, що вас кохають.

Фінансове становище – стабільне. На вас чекають фінансові надходження і цікаві ділові пропозиції. Ваша творчість принесе прибуток. Вихідні – сприятливі для покупок та оновлення гардеробу.

Рак

Ви легко досягнете успіху і на роботі, і в особистому житті. Будьте уважнішими до нових ідей. Здоров’я стане міцнішим, додасться енергії. Понеділок може бути вдалим для пошуків і змін, зокрема, місця проживання.

Ви – в тонусі, бадьорі. Можливі дрібні травми – швидше за все, звертатися за допомогою не доведеться. Дні будете проводити активно, а вечори присвятіть відпочинку. Можна займатися спортом, навантаження повинне бути помірним.

У понеділок, якщо хочете уникнути конфліктної ситуації, не будьте занадто емоційні у спілкуванні з коханою людиною. Частіше телефонуйте і пишіть своєму обранцеві. У суботу подорож позитивно вплине на ваші стосунки.

Вас можуть спантеличити фінансові проблеми, які за кілька днів вирішаться самі собою. На роботі на вас чекає підвищення. Керівництво та колеги вас цінують.

Лев

Якщо ви зацікавлені у просуванні своєї кар’єри, то цього тижня потрібно багато працювати і переконливо виступати на нарадах. Ваша миролюбність згладить всі гострі моменти на роботі. У четвер не варто вирішувати фінансові питання. У суботу не підвищуйте голос на близьких.

Будьте обережнішими, якщо одночасно приймаєте різні ліки. Нічого не приховуйте від свого лікаря – розкажіть йому навіть про вітаміни або біологічно активні добавки. Це допоможе правильно підібрати ліки.

Ви будете схильні висувати високі вимоги й шукати ідеал. Постарайтеся не занадто сильно образити близьку людину, інакше не оминути жалю над розбитим коритом.

Тиждень пройде спокійно. У четвер ймовірна невелика винагорода на роботі. Намагайтеся у вихідні не витрачати занадто багато коштів.

Діва

Ви будете схильні до деякого снобізму. Будьте тактовнішими. Інакше життя швидко поставить вас на місце. Вівторок – небезпечний сварками і взаємним непорозумінням. У цей день стримуйте негативні емоції, інакше можете накоїти зайвого. За кілька днів ситуація зміниться на вашу користь.

У найближчі дні ваше горло буде особливо вразливим. Занадто гарячі або дуже холодні страви і напої, пекучі спеції бажано скасувати. Полощіть горло відваром ромашки або кори дуба; лікуйте нежить. Перенесіть візит до стоматолога.

Кохана людина дбає про вас і, ймовірно, піднесе вам приємну несподіванку. Діви, котрі наразі ще самотні, можуть познайомитися з кимось дуже симпатичним. Не бійтеся нових почуттів.

Сприятливий час, коли потрібно використовувати всі фінансові можливості. Партнери та спонсори не будуть сумніватися у вашій надійності. Можна вирішувати проблеми, що стосуються нерухомості та спадщини.

Терези

Ви сповнені нових ідей і натхненно будуєте плани на майбутнє, не забудьте обговорити їх із близькими людьми. Середа та четвер – найспокійніші дні тижня. Суботу присвятіть вирішенню особистих проблем, інакше стосунки з протилежною статтю зійдуть нанівець. У неділю не гнівайтесь через дрібниці. Вівторок небезпечний обманами та спокусами.

Присвятіть цей тиждень здоров’ю хребта. Виконуйте вправи, які зміцнюють м’язи спини, але спочатку проконсультуйтеся з лікарем. Корисним може бути і візит до мануального терапевта.

У понеділок ймовірне романтичне знайомство. Якщо воно відбудеться в дорозі, то фортуна посміхається вам. Після цього імовірний бурхливий роман.

Фінансових надходжень не передбачається. На середу не плануйте важливих ділових зустрічей. Будьте уважні при складанні звітів.

Скорпіон

Жити вам буде радісно. Все задумане здійсниться, якщо чітко робитимете свою справу і йтимете до мети. Можете покластися на кохану людину. Підтримайте її ідею, вона принесе позитивні зміни в життя для вас обох. Не бійтеся ризикувати. На вас чекає прибуток, успіх у кар’єрі і щастя у коханні.

Ви можете зіткнутися з уповільненням реакції через порушення сприйняття навколишньої дійсності. Імовірне зниження гостроти зору, слуху, нюху; може спостерігатися порушення координації рухів. Вам потрібно бути дуже обережними. Не рекомендується підніматися на висоту, водити машину та займатися потенційно травмонебезпечними видами діяльності.

Намагайтеся бути уважнішими до свого обранця. Ви – ідеальна пара. Важливо зберегти ці почуття.

У понеділок ймовірний довгоочікуваний прибуток. Зараз ви можете багато заробити. Ваш авторитет зростає, від клієнтів немає відбою. Ви дуже популярні у професійній сфері.

Стрілець

Тиждень буде нелегким. Суттєво підвищиться ваша спостережливість. У середу буде багато спілкування, знайомств, важливих зустрічей і листування. У четвер можливі спокуси та ілюзії. Знизьте навантаження на роботі до розумного мінімуму. Вихідні проведіть активно.

Цього тижня вам життєво необхідно якомога більше рухатися, краще на свіжому повітрі. Недостатня фізична активність буде негативно позначатися на здоров’ї.

Можливі розбіжності у стосунках. Не обманюйте кохану людину, це тільки внесе плутанину. Краще вже промовчати. Хоча вона може приревнувати вас і без причини, особливо в середу та суботу.

Скористайтеся своїми зв’язками, щоб здобути нові фінансові можливості, є шанс розширити бізнес або зайняти керівну посаду.

Козеріг

На роботі відбуваються важливі сприятливі для вас події, ви маєте шанси відзначитися, отримати підвищення або знайти престижну роботу. Майте мужність зізнатися собі й керівництву в тому, що ви вмієте, а чого не вмієте, адже сподіватися на допомогу не доведеться. В середині тижня можете зіткнутися з інтригами колег або недоброзичливим ставленням інших.

Будьте акуратнішими з вогнем, парою і гарячою водою – імовірні опіки, зокрема, досить серйозні. Уникайте контакту зі складними механізмами й не ремонтуйте електрику, якщо ви – не професіонал.

Неділя – найвдаліша для побачень. Не давайте коханій людині приводу для ревнощів. Однак і старих друзів не забувайте.

Можливі великі витрати на дітей, намагайтеся не влазити у кредити. У вівторок можливі фінансові надходження. Четвер – вдалий для переговорів і нарад. Не прагніть до миттєвого прибутку.

Водолій

Багато планів, пов’язаних із роботою, вдасться втілити у життя. Ймовірні проблеми юридичного характеру, хвилювання будуть безпідставними. Сприятливий тиждень для нових знайомств і спроб влаштувати особисте життя. На горизонті з’являться і старі друзі. У них можуть бути і приховані мотиви.

Можливо, з’явиться необхідність поборотися з набряками. Налагодьте питний режим, їжте менше солі, приймайте легке сечогінне. Набряки можуть бути симптомом серйозного захворювання. Пройдіть обстеження; особливу увагу приділіть стану серця і нирок.

Романтичність у стосунках захоплює і надихає. Не приймайте серйозних рішень. Краще наразі зустрічатися, а не жити разом.

Дійте обдумано, уникайте метушні. Ваші зусилля окупляться сторицею, хоча доведеться пройти через терни. Кошти з’являться ближче до вихідних.

Риби

Не розпорошуйтеся, інакше можете не зробити щось важливе. Середа – вдала для початку нової роботи, презентацій і публічних виступів. У четвер ситуація може вимагати зосередженості, продумайте свої дії, а потім приступайте до вирішення завдань. Менше говоріть, більше робіть.

Тиждень може бути досить напруженим. Гострі переживання здатні викликати головний біль, безсоння, проблеми зі шкірою або травною системою. Седативні препарати зараз не приймайте. Допоможуть гімнастика, масаж, ванни з екстрактами трав. Перед сном випийте склянку теплого молока з медом.

Початок тижня обіцяє бути спокійним. У вихідні на вас чекають цікаві зустрічі, можливе приємне знайомство. А от чинний любовний роман, схоже, підійшов до останніх сторінок.

Головним об’єктом ваших турбот може стати фінансове питання. Витрати щедро окупляться в майбутньому. Будьте уважнішими у четвер і п’ятницю, особливо при здійсненні платежів в Інтернеті. У понеділок будуть вдалі дрібні покупки.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers