rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ «Антифа» прирівняють до мафії

Генпрокурор Вільям Барр визнав три великих мегаполіси США «анархістськими юрисдикціями». До них належать Нью-Йорк, Сіетл і Портленд. Влада цих міст не може й не хоче давати раду з погромами та заворушеннями, які влаштовує «антифа».

Тепер усі три мегаполіси втратять фінансову допомогу з федерального центру. Нью-Йорк щорічно отримує 8-9 млрд доларів від уряду США. В контексті Сіетла та Портленда йдеться ще про декілька сотень мільйонів доларів.

Перекриття траншів із федерального бюджету припадає на найгірший час для американських мегаполісів. Ті переживають масовий відтік населення – через епідемію, погроми та спалах злочинності. З одного Нью-Йорка за рік виїхали 40% заможних мешканців, дефіцит бюджету вже склав 8 млрд доларів. Без федеральної допомоги Нью-Йорк опиниться на межі дефолту.

В окремих випадках місцева влада зрозуміла натяк команди Трампа й посилила заходи боротьби з бунтівниками із «антифа». У Пенсильванії заарештованим погромникам призначили непідйомні застави, які швидко звели нанівець хвилю заворушень. Грошенята перемогли зло.

А губернатор Флориди Рон ДіСантіс (висхідна республіканська зірка) прийняв указ, згідно з яким будь-який протестувальник, який напав на поліцейського, вирушить у в’язницю, щонайменше, на 6 місяців.

Ті ж, хто буде відправляти пожертвування затриманим «антифа», потраплять під розслідування про злочинний рекет і корупцію – так званий акт RICO, який раніше застосовувався про­ти мафії.

Але що стосується ліберальних міст, то тут все триває по-старому. Уже ненависний всім мер Портленда Тед Уілер продовжує тишком-нишком скорочувати поліцію.

А влада Сіетла найняла колишнього сутенера на посаду «вуличного царя». Цей сутенер вважався одним із «військових лідерів» місцевої комуни CHAZ/CHOP. Тепер його зробили офіційним «вирішайлом» вуличних конфліктів за щедрий бонус – 150 000 доларів на рік.

Джерело: USApoliticsOnline/ (https://www.facebook.com/usapoliticsonline/posts/2412674579033836)

У Спрингфілді демонтують статую Douglas. На черзі – Лінкольн?

Влада Чикаго оприлюднила рекомендації для діяльності ресторанів під відкритим небом в осінній і зимовий період

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers