rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Влада Чикаго оприлюднила рекомендації для діяльності ресторанів під відкритим небом в осінній і зимовий період

Відповідно до рекомендацій, які міська влада Чикаго оприлюднила на вихідних, ресторани, що мають дозволи на облаштування кафе на тротуарах або ліцензії на відкриття внутрішнього дворика, можуть використовувати намети, куполи або інші тимчасові споруди, аби забезпечити «достатню вентиляцію» повітря. Дозволено також використовувати деякі опалювальні прилади, але за умови дотримання усіх правил безпеки.

Про це повідомляє Associated Press.

Для місць, де використовуються куполи або інші закриті приміщення, на стінах повинні бути розміщені плакати, що містять інформацію про підвищений ризик передавання коронавірусу у закритому просторі.

Ресторани повинні подати письмовий варіант своїх планів на діяльність восени та взимку.

Понад 50 ресторанів у Чикаго припинили свою діяльність через пандемію коронавірусу. Власники ресторанів заявили, що особливо стурбовані зимовими місяцями, якщо ситуація не зміниться, і далі діятиме заборона на обслуговування у приміщеннях.

Минулого місяця чиказькі чиновники розпочали конкурс на креативні ідеї для кафе на відкритому повітрі на зимові місяці. Наразі вони отримали понад 600 заявок. Серед них – намети, столи з підігрівом та куполи. Переможці отримують приз у розмірі $5000 та можливість випробувати цю ідею в ресторанах і барах Чикаго.

«Від архітекторів до дизайнерів, рестораторів, офіціантів та любителів поїсти – місто отримало 643 інноваційні і захоплюючі ідеї для обіду під відкритим небом у холодну пору в першому в історії Чикаго Winter Design Challenge», – йдеться у пресрелізі мерії.

У Спрингфілді демонтують статую Douglas. На черзі – Лінкольн?

19 громадських організацій Іллінойсу отримають федеральну допомогу для запобігання домашньому насильству

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers