rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Ваша невгамовна енергія не дозволить сидіти на місці. Намагайтеся планомірно просуватися до важливої мети. З’явиться можливість обернути на вашу користь будь-який збіг обставин, якщо не завадить поспіх. Люди будуть частіше гідно оцінювати ваші здібності. З другої половини тижня почнеться багатообіцяючий період, який потішить появою нових друзів.

Починається важливий і продуктивний період. Зараз ви можете зробити для свого здоров’я дуже багато. Запишіться у спортзал. Пройдіть повне обстеження організму. Відвідайте стоматолога. Ви знаєте, що актуально саме для вас.

Ви впевнені, що всі повинні бути в курсі, з ким ви проводите дні та ночі? Не виставляйте стосунки напоказ. У вас з’явиться шанс налагодити вже забуті стосунки, виправити помилки й почати все заново. У неділю ви будете занадто легко сваритися через дрібниці.

Тиждень запланованих і незапланованих витрат. Не спускайте занадто багато на розваги, фінансову стабільність буде складно відновити. Розсудливість допоможе уникнути дефіциту готівки.

Телець

Незапланована зустріч може привести до вигідної ділової угоди. Вдалий час для оформлення документів, якщо ви будете дуже уважні. У середу згладьте конфліктну ситуацію на роботі, і ваш авторитет зросте. Якщо ви – сімейна людина, то, плануючи покупки та поїздки, не забудьте про побажання вашої половини.

Особливого значення набуватиме якість сну. Зручне ліжко, подушка та ковдра, приємна постільна білизна – все це дуже важливо. Віконце у приміщенні, де ви спите, тримайте відчиненим. Дізнайтеся, чи ви не хропете.

Несподівана зустріч із колишнім коханням може викликати бурхливі спогади. Не піддавайтеся спокусі спробувати повернути минуле, це призведе лише до розчарування. Цінуйте сьогодення.

Оптимально використовуйте фінансові ресурси. Не варто оббирати до нитки свою кредитну карту. Покупки заплануйте на четвер.

Близнюки

Чудовий тиждень для народження нових ідей, ваші плани втілюються у життя. Перед вами може постати вибір: починати нове чи продовжувати старе. Прийміть правильне рішення. Тиждень може подарувати цікаві знайомства. У п’ятницю вирушайте у романтичну подорож.

Ваша нервова система – виснажена. Якщо ви не хочете виникнення серйозних проблем, максимально розвантажте її. Уникайте людей, які можуть вас травмувати; не соромтеся говорити «ні». Розгадуйте головоломки, збирайте пазли, тренуйте пам’ять.

Середа – чудовий день для романтичних зустрічей. У понеділок настане сприятливий момент, щоб усунути розбіжності у взаєминах з обранцем.

У середу та п’ятницю можливі фінансові надходження. Ви популярні як фахівець. У понеділок можуть з’явитися нові фінансові можливості й ділові пропозиції.

Рак

Не женіться за журавлем, інакше ризикуєте втратити те, що маєте. У вихідні виберіть «золоту середину» між планами найрідніших людей і своїми. У понеділок краще робити одну справу, але добре. У вівторок не поспішайте з рішеннями. Геніальна, на перший погляд, ідея може не дожити до практичного втілення.

У найближчі дні влаштуйте м’язам невелике тренування. Корисно було б поплавати, побігати; якщо хочете, замініть плавання енергійними танцями. Вечорами робіть вправи на розтяжку; класичну гімнастику чергуйте з йогою.

У вівторок ви, можливо, розійдеться в думках із коханою людиною. У п’ятницю ваші плани можуть реалізуватися з точністю до навпаки, до того ж, не на вашу користь.

Ймовірні несподівані ділові зустрічі, що відкриють привабливі перспективи, тож не пропускайте телефонні дзвінки. Уважно переглядайте папери, перш ніж підписувати їх. У середу буде нагода отримати додатковий прибуток.

Лев

Цей тиждень буде сприятливий для вирішення старих проблем або… створення нових. Будьте стриманими й не псуйте взаємини з керівництвом і колегами. Раціонально витрачайте свої енергетичні ресурси. Не забудьте ввечері виринути з виру справ.

Найкращий для вас вихід – звернутися за консультацією до фахівця. Буде прикро, якщо ви проґавите момент, коли все можна було вирішити з мінімальними зусиллями, і пізніше будете змушені довго лікуватися.

Ваші стосунки з новим знайомим розвиваються занадто швидко. Не квапте події, інакше Доля може відвернутися від вас. Субота – один із найважливіших днів, коли можна зважитися на рішучий крок. П’ятниця і вівторок – сприятливі для побачень.

Фінансове становище не викликає занепокоєння, але і поліпшення ситуації не передбачається. В середу необхідно вдатися до додаткових кроків, щоб вийти на новий рівень або знайти нову роботу.

Діва

Вас може поманити щось нове – людина, робота або переїзд в інше місто. Усе це – ненадійно. Якщо ви незадоволені обставинами, спробуйте щось змінити у собі. У четвер можливі неузгодженості, які заважатимуть професійному успіху. Не ігноруйте ці дрібниці.

Зверніть особливу увагу на свою шкіру, постежте за її зволоженістю. Зараз є можливість використовувати екстракти, відвари, настої з трав та інших зелених частин рослин. Ознайомтеся з рецептами народної медицини.

Якщо принципи заважають вам насолоджуватися життям, відійдіть від них. Зрозумійте, що кохана людина вам дорога такою, якою вона є. Висока самооцінка – це добре, але адекватна – ще краще.

Середа – вдалий день для переговорів і нарад. У п’ятницю нічого нового не робіть. У неділю можете розраховувати на допомогу родичів. Вівторок – вдалий для покупок.

Терези

Грандіозних успіхів на роботі не передбачається – через обставини, котрі від вас не залежать, хоча ваш творчий потенціал – досить високий. Об’єктивно розраховуйте свої сили. Перевірте ділових партнерів на надійність. В особистому житті можливі приємні зміни.

Пора зробити крок, який ви так довго обмірковували. Якщо почнете вносити корективи у свій спосіб життя вже зараз, незабаром побачите суттєві поліпшення у самопочутті. Не поспішайте і не зривайтеся.

Гармонійність у стосунках буде, якщо ви забудете про егоїзм і навчитеся чути одне одного. Ви будете оточені ніжністю та турботою з боку коханої людини. Однак вам буде важко всидіти на місці. Стримуйте своє прагнення до незалежності, інакше ви її отримаєте. Повну.

Імовірне нове джерело доходу. Фінансова стабільність може закрутити вам голову. Протиставте мріям реальний план дій. Замість готівки краще користуйтеся банківською картою.

Скорпіон

Ви отримаєте значний прибуток і зможете прийняти важливе рішення, яке позначиться на вашому особистому житті. Можливо, ви надасте комусь неоціненну послугу, зробите щасливою кохану людину. У вас вийде довести свою надійність і незамінність. Зараз – час виконання заповітних бажань.

У середу будьте обережні з тим, що має сильний запах, – парфумерією, спеціями. У понеділок обережності у поводженні можуть вимагати ноги. Ефективними будуть лікувальні заходи.

Романтичність у стосунках обіцяє захоплювати й надихати. Не приховуйте почуттів, все – взаємно. Настав час змінювати свою долю.

Можливе тимчасове затишшя у фінансовій сфері. Це – відповідальний час, коли цементується фундамент для стрибка у кар’єрі. Зірки обіцяють блискучі перспективи й дуже вигідні пропозиції.

Стрілець

Обережніше з перевантаженнями, хоча ваше завзяття в ім’я роботи – дуже похвальне. Ваші професійні справи ідуть успішно, ви швидко впораєтеся з проблемами й підкинете керівництву цінну ідею. У середу активність та інтуїція можуть допомогти досягти високих результатів. Неділя – найвдаліший день, вам у всьому щаститиме.

Можливе отримання синців, подряпин або інших незначних пошкоджень. Ви можете вберегтися, якщо будете акуратними. Записуйте розпорядок дня і своє меню. Це дозволить зрозуміти, які зміни внести у режим, щоб «залишатися на коні».

У середу можливе романтичне знайомство. У цей день краще не призначати побачення, щоб не опинитися у полоні розчарування. У неділю з’явиться шанс позбутися від ревнощів і невпевненості.

Чекайте на додатковий прибуток. У понеділок можливі фінансові надходження. Середа – вдала для придбання або ремонту побутової техніки. Субота підходить для сімейних покупок.

Козеріг

Ви – на піку своєї форми. Будьте активними, займаючись своєю красою і здоров’ям. У понеділок і четвер можливі багатообіцяючі ділові зустрічі. Нікого не посвячуйте у ваші задуми. Конкуренти не дрімають. Особливо це може стосуватися особистого життя.

Найімовірніше, ви будете сповнені сил та енергії. Активно відпочиньте на природі або збільште звичне фізичне навантаження.

Цей тиждень буде сповнений несподіванок у сфері особистих взаємин. Місце знайдеться всьому: ревнощам, бурхливим сваркам і палкому коханню. Не втрачайте голову.

Фінансове становище – недостатньо стабільне, задійте режим економії. Сприятливий час для укладення договорів – друга половина тижня.

Водолій

Ви зараз – не дуже активні та рішучі. Настав час сумнівів і переоцінки цінностей. Труднощі, що виникли на початку тижня, не стануть перешкодою для прояву вашого професіоналізму, а ось із власною впертістю доведеться поборотися. Зберігайте хороші взаємини у родині, навіть якщо доведеться піти на поступки.

Головна біда для вас – поганий настрій і втрата інтересу до навколишнього світу. Сірі будні висмоктуватимуть із вас енергію – ви можете захворіти через брак життєвих сил. Порятунком стане справа, яка запалить вогонь у серці. Оминайте антидепресанти.

На початку тижня не призначайте побачення, воно може закінчитися сваркою. У вихідні не дозволяйте ілюзіям захопити вас у полон. Вам дуже згодиться тверезий погляд на стосунки з коханою людиною або на їх перспективу.

Творчий підхід до роботи, ваші оригінальні ідеї та розробки зацікавлять керівництво і ділових партнерів, відкриють хороші фінансові перспективи.

Риби

На роботі можливі метушня й термінові справи, які потрібно було закінчити ще вчора. Попросіть допомоги у колег. В особистому житті імовірні ревнощі, образи та сварки. У вихідні наповніть свій дім теплом і турботою про близьких.

Якщо дозволите собі перевтомлюватися, до вихідних будете вкрай виснажені. Влаштуйте собі розвантажувальний день.

Непорозуміння у вашій парі буде легко виправити, варто лише піти на компроміс. Коханій людині необхідна ваша увага й допомога.

Середина тижня – вдалий час, ваша працездатність буде на піку. У четвер вірогідні незаплановані витрати на дітей. У п’ятницю та суботу наполегливість і пунктуальність дозволять заробити додаткові кошти.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers