rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Перший дзвоник у школі «Барвiнок» у Пейлос Парку

Невпинно біжить час... І ось знову надворі вересень – традиційна пора, коли розпочинається новий навчальний рік. Вкотре свої двері гостинно відчинила для учнів та вихованців школа українознавства «Барвінок» при Українській православній парафії Св. Апостолів Петра і Павла у Пейлос Парку.

12 вересня шкільна родина радо зібралася разом на святі першого дзвоника. За традицією, урочисті заходи розпочалися з Молебню до Ісуса Христа за здоров’я та успішний навчальний рік для учнів, вчителів та батьків, який відслужив отець Василь Сендега, настоятель парафіï Св. Петра і Павла. У вітальному слові отець Василь побажав учням плідної праці, творчого злету та міцного здоров’я. Настоятель парафії Св. Петра і Павла висловив впевненість у тому, що ми, українці, тільки з Божою допомогою, тримаючись разом, підтримуючи один одного, обов’язково подолаємо всі труднощі, які приніс нам цей нелегкий для всього світу час.

Урочиста лінійка у школі розпочалась з виконання всіма присутніми Державного гімну України. Слова головної пісні України зворушливо лилися багатоголоссям з вуст схвильованих учнів, батьків, вчителів.

Title Title Title 

Директор школи паніматка Оленка Сендега привітала всю шкільну родину з початком нового навчального року. Подякувала батькам за підтримку українських звичаїв і традицій далеко від рідної землі та за навчання своїх дітей української мови. Також учням школи було урочисто вручено Дипломи про успішне закінчення 2019-2020 навчального року та Табелі успішності та поведінки. Також діти дістали нагороди за участь у Національному конкурсі творів Української Православної Ліги 2019 року.

TitleTitleTitle


Дзвінко, радісно і завзято перший дзвінок закликав учнів у цікаву подорож за знаннями. Почесне право подати його мали учень дев’ятого класу Антоній Сендега та наймолодша учениця класу Малятко Амілія Сендега.

 

Ось перший дзвоник

гучно вам лунає, –

Це школа щиро

кожному бажає

Навчатись із натхненням,

із любов’ю,

І бути всім

родиною одною.

 

Попереду непроста, але цікава робота - навчання, здобуття нових знань, навиків і умінь.

Фото Анатолія Городиського

У Чикаго відсвяткували День Прапора та День Незалежності України

Софія Міколяш-Георгієв: «Не варто мріяти про перемоги на конкурсах – потрібно мріяти написати твір, котрий надихатиме читача!»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers