rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Донна Хілтон у боротьбі за перемогу Байдена

Сьогодні Донна Хілтон – один із найвпливовіших лідерів демократичних громад США, вона навіть увійшла у коло осіб (політиків та активістів), яким була надана честь зачитували преамбулу до Конституції у момент відкриття з’їзду.

Приєднавшись свого часу до Коаліції жінок-ув’язнених, Хілтон бореться за дострокове звільнення ув’язнених, особливо жінок і представників мeншин. У своїх численних інтерв’ю, зокрема, і на CNN, вона стверджує, що більшість в’язниць переповнені чорношкірими та коричневими жінками. На переконання Донни Хілтон, ці жінки кримінально покарані за колір шкіри, вони – криміналізовані і ceкcyaлізовані, і що вона сповна це відчула на собі. Нещодавно Донна Хілтон видала свої в’язничні мемуари, які, можливо незабаром, будуть екранізовані.

У своїй бурхливій публічній діяльності, особливо зараз, Донна Хілтон не вдається у подробиці своєї власної кримінальної справи, але авторитет серед певного контингенту вона має. Сьогодні так само намагаються промовчати про кримінальне минуле Хілтон і її демпокровителі, й партійні лідери, можна сказати, оскільки вважають, що її справа «виїденого яйця не варта».

Всього лишень Донна Хілтон і банда проституток накачали наркотиками брокера із нерухомості Томаса Вільяроло і притягли його в квартиру Донни в Гарлемі. Три тижні вони знущалися з нього – морили голодом, били, підпалювали, чинили ceкcуальне насильство. Особисто Донна Хілтон зґвалтувала Вільяроло трьохфутовим металевим прутом, а потім жартувала, що «все одно він був гoмікoм». Томас Вільяроло помер у муках від фізичного насильства. Однак, незважаючи на смерть брокера, Хілтон вимагала викуп від подруги жертви, плануючи витратити свою частку на професійні фотографії, аби почати кар’єру моделі.

Донна Хілтон була умовно звільнена у 2012 році. Сьогодні їй 55 років, вона – впливовий лідер демократичної спільноти, на полях битв докладає всіх зусиль, аби кандидат Демократичної партії Джо Байден став президентом.

Можливо, так і буде, якщо люди без кримінального минулого будуть голосувати поштою або взагалі проголосують за лідера Донни Хілтон.

Автор: Надія Курилович

Джерело: «Континент»
(https://kontinentusa.com)

Активістку Donna Hylton, яка з’явилася у відео DNC, було засуджено за участь у жахливому вбивстві 1985 року

Cуд відправив Стерненка під нічний домашній арешт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers