rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Активістку Donna Hylton, яка з’явилася у відео DNC, було засуджено за участь у жахливому вбивстві 1985 року

Республіканці вважають, що минуле активістки у сфері кримінального правосуддя Hylton не варто ігнорувати.

Протягом 27 років Donna Hylton була відома як ув’язнена #86G0206.

Вона опинилася за ґратами за участь у жахливих вбивствах і тортурах Thomas Vigliarolo, нью-йоркського бізнесмена, якого запхали у валізу і залишили гнити у Гарлемі. Hylton і ще шестеро людей дозволили йому померти «за найжахливіших обставин», – заявив прокурор на суді у 1985 році.

У четвер Національний комітет Демократичної партії (DNC) привітав Hylton як одного з «найвпливовіших громадських лідерів Америки» і попросив її взяти участь у відеочитанні Преамбули до Конституції у рамках телевізійної частини конвенції.

Її поява змусила деяких людей збентежитися, а інших розлютитися. Вони були здивовані, чому DNC гуртується навколо жінки, яка брала участь у жорстокому зґвалтуванні, тортурах та вбивстві 62-річного чоловіка.

У своєму твіті Hylton заявила, що з моменту своєї появи в соціальних мережах вона отримує погрози.

«Отримую повідомлення, які розпалюють ненависть, і дуже нехристиянські напади на мій @Twitter. Вивчила цінний урок від мого пастора: «Кесарю – Кесареве». Зважаючи на це, сподіваюся, що ті, хто наповнений ненавистю, знайдуть мир. Не випускайте з уваги #DemConvention», – написала вона.

Її твіт викликав швидку підтримку деяких послідовників, але водночас відкрив Hylton і DNC для цунамі критики.

Для прикладу, Adnan Khan написав: «F$&k цих ботів і боягузів, які не мають світлини чи не використовують своє справжнє ім’я. Погляньте, ви – на своєму місці! Ви, очевидно, маєте більшу цінність, ніж вони».

Rodney H. написав у Твітері: «Сарказм, який, як я бачу, спрямований на мого друга та колегу, від дрімучих білих расистів, викликає обурення. Будь ласка, краще розпорядіться своїм часом замість того, щоб переслідувати чорношкіру жінку, яка стала вільною [sic]».

Інші ж прагнули нагадати громадськості про її насильницьке минуле.

Один із користувачів написав: «Чи хтось зауважив, що в списку DNC «Найвпливовіші громадські лідери Америки» була Donna Hylton? Це – стильна 55-річна жінка, засуджена за викрадення, насильство, тортури та вбивство 62-річного агента з торгівлі нерухомістю із Long Island у 1986 році».

Користувач Твітер @Covidhomeschool зауважив: «Ви – дуже далекі від християнина. Можете скільки завгодно вдавати, що любите Ісуса. Люди, які катують і вбивають, не йдуть на небо. Ви не можете компенсувати того, що зробили. Проте ви отримуєте від цього вигоду [sic]! Просто показуєте, що ви насправді зовсім не шкодуєте (за свій вчинок – ред.). На вас чекають ворота пекла!»

Hylton народилася на Ямайці. Коли їй було 7 років, її продали американській парі з Нью-Йорку. Її мати нібито сказала, що вона їде у Діснейленд, але в результаті Hylton виросла з прийомним батьком, який був педофілом. Hylton розповідала, що вона часто ховалася від нього у своїй шафі.

Постійно потрапляючи у халепи, вона досягла певного успіху в середній школі та стала місцевою зіркою легкої атлетики. Але потім справи пішли до гіршого, і, коли їй виповнилося 19 років, її заарештували за участь у викраденні та вбивстві Vigliarolo.

Згідно зі судовими протоколами, Hylton та її соратники підсипали наркотики та викрали Vigliarolo за вказівкою Louis Miranda, який звинуватив Vigliarolo у шахрайстві на $139 тис. Викрадачі, троє чоловіків та четверо жінок, тримали Vigliarolo у полоні близько 15 днів, протягом яких вони змушували його голодувати, підпалювали, били, чинили сексуальне насильство та зґвалтували його. Як заявив прокурор, чоловік помер від «задухи та позбавлення волі».

Поліція врешті затримала Hylton, котра не була присутня, коли Vigliarolo зробив останній подих, однак вона вручила записку про викуп, а хтось запам’ятав номерний знак автомобіля, на якому вона їхала.

На суді вона стверджувала, що її змушували брати участь у злочині, й додала, що Miranda погрожував вбити її 4-річну дочку, якщо цього не зробить. Присяжні засудили її за вбивство другого ступеня та за двома пунктами про викрадення першого ступеня. Її засудили до 25 років ув’язнення.

За ґратами Hylton намагалася змінити своє життя. У 1992 році вона здобула ступінь бакалавра та ступінь магістра за вивчення фемінології та англійської літератури в Marymount Manhattan College. У 2011 році вона була висвячена на християнського священника, а через рік її умовно-достроково звільнили.

У п’ятницю Hylton заявила Fox News, що вона – ні в чому не винна.

«Як 19-річна жертва торгівлі людьми та сексуального насильства, яка була змушена потрапити у жахливу ситуацію, я була безсильна зупинити те, що з ним (Vigliarolo – ред.) сталося», – зауважила вона. «Однак, незважаючи на свою непричетність, я була засуджена і ув’язнена протягом 27 років. Те, що сталося з містером Vigliarolo, ніколи не повинно трапитися ні з ким. З того часу я провела своє життя у боротьбі за правду та справедливість, за себе й інших численних жертв вічного насильства та віктимізації».

З моменту звільнення Hylton відверто виступає за реформу в’язниць, проти рецидивної злочинності та гендерної нерівності у в’язницях Америки. Вона виступала в університетах та на семінарах на території усієї країни. Її також часто запрошують як експерта з цієї теми.

Вона написала книгу та заснувала організацію «From Life To Life», що підтримує жінок, які стали жертвами жорстокого поводження та системи кримінального правосуддя.

Hylton заявила Fox News, що американці перебувають у важкому становищі, і що ми «повинні зважати на правду про те, як наше суспільство продовжує створювати нових жертв. Ми не можемо цього змінити, якщо не поглянемо на всю історію».

Вона також зібрала довгий список із відомих друзів. На її сайті вона позує, з-поміж інших, зі Скарлет Йоханссон, Стівом Бушемі, Алісією Кіз, Глорією Стейнем та Енні Лейбовіц. Hylton також брала участь у заході сенатора Берні Сандерса «Panel of Powerful Women».

У DNC наразі не відповіли на електронний лист із проханням прокоментувати ситуацію (із Donna Hylton – ред.).

Автор: Barnini Chakraborty

Джерело: Fox News
(https://www.foxnews.com/politics/controversial-speaker-donna-hylton)

Донна Хілтон у боротьбі за перемогу Байдена

Cуд відправив Стерненка під нічний домашній арешт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers