rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Гарантія отримання кредиту №1

Багато хто з нас іронічно посміхається, коли бачить в рекламі слово «Гарантія», особливо коли обіцяють «Пожиттєву гарантію». І їхні сумніви цілком виправдані, оскільки умови користування цією гарантією, здебільшого, туманні і розмиті. Сьогодні ми поговоримо про гарантію при отриманні фінансування, а ця «Гарантія» цілком конкретна і строго сформульована. Отже, їй можна довіряти.

Наприклад, якщо умовою для придбання квартири від Асоціації є те, що ви повинні мати більше, ніж 55 років, і ви цій умові відповідаєте, то з цієї точки зору вам ніхто не зможе відмовити. З іншого боку, якщо ця Спілка мешканців запровадила обмеження на проживання в їхньому будинку тварин, а у вас є улюблена кицька, забудьте про можливість переїхати в цей будинок.

Подібні вимоги висувають позичальникам будь-які кредитори. Банк хоче бути спокійним за свої гроші і тому хоче мати справу тільки з intelligent customer (бажаючі можуть познайомитися з моєю статтею на цю тему).

Конкретно це виражається в наступному:

- Клієнт повинен мати дуже добру кредитну історію, що нараховує не менше, ніж 2 роки;

- credit score > 720( що взагалі залежить від конкретного випадку);

- мати не менше, ніж 4 кредитні лінії; кредитні картки і різні позики;

- середній ліміт на кредитних картках має бути не менше, ніж $10 K.

 Title
 Фото: Unsplash

Клієнт повинен мати дохід – taxable income, що перевищує в три рази місячні виплати за отриманими кредитами без врахування оплати за комунальні послуги.

- Клієнт повинен мати достатньо грошей на своїх рахунках, щоб оплатити перший внесок, витрати на оформлення угоди і резерв (не менше, ніж 2 місячні оклади за отриману позику.

І тепер читач повинен поставити слушне запитання: чому я повинен все це знати, якщо я не відповідаю цим вимогам?

Тому що зараз ми зробимо так, щоб ця ситуація перестала бути для вас глухим кутом, а ваші кондиції почали відповідати згаданим вимогам. Звичайно, це робота, але робота яку можна виконати.

Перше, з чим маєш справу при аналізі сімейного бюджету, – це якийсь глухий кут, принаймні, у розумінні клієнта. Деякі песимісти вважають: якщо я не відповідаю вимогам банку, значить не отримаю Mortgage, відповідно, не зможу купити будинок. А якщо не зможу купити будинок, то не маю наміру цю ситуацію виправляти.

Інші, оптимісти, переоцінюють свої реальні статки, не можуть отримати фінансування, оскільки звертаються за позикою, не маючи часу на корекцію своїх кондицій.

За багато років я добре вивчив цю ситуацію, і всім своїм клієнтам рекомендую одне і те ж: до отримання фінансування треба готуватися. У моїх клієнтів це триває 6-8 місяців. Цього часу достатньо, щоб на момент підписання контракту гарантувати отримання фінансування. На підтвердження цього правила можу сказати, що за останні, як мінімум, 10 років всі файли, які пройшли через такий підготовчий цикл, отримали фінансування.

На щастя, банки не приховують свої вимоги до потенційних клієнтів. Ви бачите їх перелік вище. Залишилася дрібниця – відповідати цим вимогам. І ми можемо це зробити.

Наше життя дуже динамічне, і ми не знаємо, коли нам будуть потрібні гроші. Тому наша мета – бути готовими вже сьогодні і зберігати цю готовність завжди.

А про те, як себе підготувати до гарантованого фінансування, читайте в наступній статті.

 

Телефонуйте мені
за додатковою інформацією:

847-520-7030

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

З повагою – Йосип Розенберг

Косметологи, дизайнери, викладачі та кухарі - кого активніше шукали у другій половині літа

Потяг до зміни місць, або як часто пошукачі змінюють роботу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers