rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Настав тиждень активних дій, ви маєте бути підприємливими і сміливими. Не підставляйте слабкі місця недоброзичливцям. Якщо зможете втримати принципову позицію, то ваші задуми здійсняться. Практично все виходитиме, зросте добробут. Наприкінці тижня можливі напружені моменти на роботі та в особистому житті. Спостерігайте за розвитком подій.

Правильно та повноцінно харчуйтеся. Тим, хто піклується про фігуру, потрібно не зменшувати кількість прийомів їжі, а попрацювати над розміром порції та якістю їжі. Надавайте перевагу нежирному м’ясу, овочам, кашам.

Можливо, доведеться вибирати між душевним комфортом і принципами. Настрій залежатиме від настрою вашого обранця, у ваших інтересах, щоб він був позитивним.

Не перевтомлюйтеся на роботі, всіх грошей не заробиш. А ось спокуса все витратити чекатиме на вас у п’ятницю.

Телець

Вдалий час для пошуку друзів і влаштування особистого життя. Робота забере чимало часу, але не забувайте про розваги. Дітям необхідна ваша увага. Допоможіть їм адаптуватися до школи.

Бережіться протягів – ви можете легко застудитися. Тримайтеся подалі від великих скупчень людей і місць, де можете зустрітися з хворими. Корисно попити вітаміни, а ось інші заходи для загартовування на якийсь час відкладіть. Насамперед це стосується водних процедур.

Якщо ви будете нечесними з коханою людиною, це означатиме охолодження у стосунках. Не вихлюпуйте накопичені негативні емоції.

У четвер можливі фінансові надходження. Понеділок і вівторок – вдалі для ініціативи. Вам згодяться активність і рішучість.

Близнюки

На вас чекає успіх, цікаві творчі проекти й ділові пропозиції. Доля допоможе вам досягнути мети, але вона повинна бути реальною. Не чіпляйтеся за минуле, шукайте нове застосування своїм здібностям. Вам вдасться яскравими фарбами намалювати картину найближчого майбутнього. У вихідні разом із сім’єю сходіть у музей або поїдьте в ліс.

Ви будете в тонусі й матимете добре самопочуття. Момент – ідеальний для переходу до активних дій у сфері поліпшення здоров’я. Ви зможете зробити більше, ніж будь-коли досі. Особливих успіхів зумієте досягти у спорті.

Самотні зможуть знайти ідеальну пару. Ви можете кинутися у вир пристрасті. Вас теж люблять, без вас нудьгують.

У четвер і п’ятницю ви будете фонтанувати креативними ідеями, які вдасться успішно реалізувати. У понеділок можливі фінансові надходження. Старі проекти стануть актуальними й принесуть прибуток.

Рак

Ви зможете зайнятися економічними питаннями й зробити кар’єру. Якщо у вас були проблеми зі здоров’ям, то зараз ситуація покращиться. Всі болячки щезнуть. Ви можете стати втіленням товариськості та чарівності. У другій половині тижня необхідно, щоб вас підтримали. При нагоді підкресліть вашу незамінність на роботі.

Можете потішити себе смачненьким, якщо не будете переходити межу. Займайтеся спортом, працюйте зі своїм тілом так, як вам здається правильним. Не забувайте про правила техніки безпеки. Зірки – на вашому боці.

Будьте активні у стосунках із коханою людиною. Вона відгукнеться на вашу пропозицію. Середа та неділя – вдалі для побачень.

Вдалий час для напрацювання професійної майстерності та кар’єрного зростання. У четвер будьте уважними з новою інформацією, можливі неточності. П’ятниця обіцяє потішити фінансовими надходженнями.

Лев

Навколо вас – чимало спокус. Цінуйте те, що у вас вже є. У середині тижня з’явиться можливість для професійного зростання, що призведе до матеріального благополуччя. Дійте обережно, уникайте суперечок. Не ризикуйте даремно, але і не втрачайте своїх шансів.

Якщо ви почнете вести правильний спосіб життя, то про деякі болячки можна буде забути назавжди. Пам’ятайте про елементарні правила збереження здоров’я.

Стримайте ваші бурхливі емоції, якщо не хочете зруйнувати стосунки з коханою людиною. Ведіть себе коректно, особливо в четвер. Створюйте хороший настрій собі й людям.

Будьте уважні, беручись за здійснення нових проектів, вірогідні серйозні перешкоди. Фінансове становище – хвилеподібне, ближче до вихідних можливі непередбачені витрати. Не захоплюйтеся шопінгом, особливо в суботу.

Діва

Не перевантажуйте себе понаднормовою роботою, ваше завзяття не оцінять. Ви можете опинитися перед вибором, якою дорогою піти. Надавайте перевагу новому. Тиждень – благополучний, хоч на вас налетить безліч справ. Якщо ви не будете з ними давати раду, попросіть допомоги у друзів і колег. Відрядження та подорожі будуть вдалими у середу. Вихідні проведіть у колі найближчих людей.

Період – дуже хороший для турботи про себе. Чим більше ви зробите, тим помітнішими будуть результати. Відвідайте фахівців, візит до яких відклали, – стоматолога, кардіолога або хірурга.

На початку тижня кохана людина може зажадати від вас чогось нездійсненного. До середини тижня вона охолоне й заспокоїться.

Сприятливий у фінансовому плані тиждень. Від придбання нерухомості чи автомобіля краще наразі утриматися.

Терези

Якщо ви щось задумали, докладіть зусиль і просувайтеся вперед. Незабаром знайдуться й помічники. Не збільшуйте робоче навантаження. Займіться собою. У четвер зведіть до мінімуму спілкування з людьми. У суботу виберіться на природу. Ні з ким не сперечайтеся.

Ваше самопочуття буде визначатися вашим настроєм, а він залежатиме, зокрема, й від музики, яку ви слухаєте. Вибирайте щось легке, світле; вечорами вмикайте звуки природи. Бадьорі ритми – хороші тільки під час занять спортом. Музика не повинна звучати занадто голосно.

Тиждень може початися з відпочинку на самоті. Чим швидше ви зрозумієте, що ваші претензії – лише захцянка, тим більше шансів, що все це триватиме не надто довго. Романтична зустріч у п’ятницю «згладить» багато кутів.

Фінансове становище – стабільне. Однак ви тривожитеся і хочете більшого. Це може зіграти з вами злий жарт. У п’ятницю можливі непередбачені витрати.

Скорпіон

Допомагаючи іншим, ви зрозумієте, як краще впоратися зі своїми проблемами. З’явиться можливість вирушити у приємну поїздку, зустрітися з коханою людиною. У середу під час спілкування з діловими партнерами ви зрозумієте, що вас цінують. Можете розраховувати на прибуток. Ваші нешаблонні дії і корисні поради принесуть успіх.

Подбайте про дихальну систему. Щоб уникнути серйозних неприємностей, скажіть тверде «ні!» курінню і намагайтеся триматися подалі від курців. Робіть дихальну гімнастику.

Ви користуєтеся успіхом у протилежної статі. Ви легко зачаруєте багатьох, але вам потрібна тільки одна людина. Прислухайтеся до голосу серця. Ваше особисте життя може бути більш захоплюючим, ніж найцікавіший любовний роман.

Організація розумного балансу витрат і доходів дозволить зміцнити бюджет. На вас чекає додатковий прибуток. До вас будуть звертатися за порадою. Вам можуть запропонувати керівну посаду.

Стрілець

Не плануйте щось серйозне, дозвольте собі відпочити. В особистому житті ваша забудькуватість може стати причиною напруги у стосунках, приділіть увагу близьким. Міжособистісні взаємини вийдуть на перший план.

Будьте уважні до свого стану. Ви можете серйозно захворіти – якщо пропустите перші несприятливі симптоми й не почнете вчасно приймати ліки. Особливо уразливі зараз ніс і горло.

Стабільні, і, здається, давно сформовані стосунки з коханою людиною можуть різко змінитися. Ймовірна поява нового захоплення, вашим почуттям доведеться проходити перевірку на міцність.

Фінансове становище поступово змінюється на краще. У вівторок ймовірні фінансові надходження. Вам можуть запропонувати вигідний підробіток.

Козеріг

Тиждень принесе нові життєві налаштування. Все задумане зможе здійснитися, якщо ви чітко робитимете свою справу. Перш ніж складати план дій, перевірте надійність партнерів. Не витрачайте час на плітки. Створіть комфортну атмосферу вдома, не варто починати ремонт, робити великі покупки та з’ясовувати стосунки з близькими.

Приділіть увагу шкірі. Якщо ви хочете чудово виглядати, необхідно використовувати різні засоби для догляду за шкірою обличчя, голови, тіла, рук, стоп. Позбудьтеся від косметики, яка перестала вам підходити чи у якої закінчився термін придатності.

У середу або п’ятницю, швидше за все, на вас чекатиме любовна пригода. Наприкінці тижня стосунки з коханою людиною повинні перейти в серйознішу фазу.

У четвер фінансові надходження вирівняють ваш бюджет. Сприятливий час, що дозволить поліпшити матеріальне становище. Без крайньої необхідності не беріть у борг. У суботу будуть вдалі дрібні покупки.

Водолій

Цінуйте свій час і не кидайте слова на вітер. На роботі покажіть себе з кращого боку. Друга половина тижня сприятлива для розширення власної справи. Подорож, яка почнеться у четвер, може бути дуже вдалою. Дотримуйтеся розумної поміркованості у бажаннях. Один із вихідних присвятіть залагодженню побутових проблем.

Організм має намір довести вам, що він – не залізний. Знизьте навантаження на найближчі кілька днів, і тиждень пройде без особливих ускладнень. Інакше наслідки доведеться долати досить довго.

У сердечних справах вас може здолати пригнічений настрій. Неприємні спогади або нові переживання можуть вибити вас із колії. Не піддавайтеся цьому настрою. І не ревнуйте свого обранця.

Ваші спроби зміцнити матеріальне становище наразі не приносять плодів, але ви працюєте на майбутнє.

Риби

Ваші творчі пошуки увінчаються успіхом, не бійтеся ризикувати і щось змінювати. Інакше вас затягне трясовина нудьги. У середу домашні неприємності залишаться позаду. Можуть відбутися зміни в особистому житті. Якщо буде можливість, покажіть себе у новій справі, вона принесе успіх.

Цього тижня нічого різко не змінюйте. Наберіться терпіння. Будьте консервативні у прийнятті рішень, які стосуються здоров’я. Повільно йдіть обраним шляхом й аналізуйте те, що з вами відбувається. Відзначайте зупинки і спроби повернутися назад. Це –тимчасові явища.

У вівторок ви можете зустріти людину, яка просто зачарує вас. У вас може початися запаморочливий службовий або курортний роман.

Тиждень обіцяє бути стабільним, якщо ви не потрапите на гачок аферистів. Будьте уважнішими, коли сплачуєте кошти онлайн, не забувайте про існування сайтів-двійників. У другій половині тижня ймовірна премія або збільшення заробітної плати.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers