rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ 8500 власників нерухомості з округу Cook отримають автоматичне повернення коштів

Понад 8500 власників нерухомості, які переплатили за податок у першому внеску, отримають повернення на суму $12,8 млн. Для цього не потрібно подавати заявку. Про це повідомила Марія Папас, скарбник округу Cook.

«З моменту запуску програми автоматичного повернення коштів у липні 2018 року, 110 тис. власників нерухомості отримали близько $56,4 млн у вигляді повернутих коштів без написання заяви», – зауважила Папас.

Понад 60% повернутих коштів буде внесено безпосередньо на рахунки власників нерухомості. Щоб дізнатись, чи отримаєте ви повернення коштів, відвідайте cookcountytreasurer.com, виберіть фіолетове віконце з написом «Your Property Overview» («Огляд вашої нерухомості») та введіть свою адресу.

Повернення коштів буде здійснюватися з 8 вересня до 2 жовтня 2020 р. На повернення коштів можуть претендувати:

  • 4552 власники нерухомості, які раніше цього року здійснили оплату чеком або через інтернет, отримають повернення на свої банківські або кредитні карткові рахунки на загальну суму $8,1 млн;
  • 3998 власників нерухомості, які здійснили оплату через банківський/іпотечний умовно-депозитний рахунок, отримають чеки на суму повернення у розмірі $4,7 млн;
  • крім того, 306 власників нерухомості, податки яких на загальну суму $400 тис. були сплачені готівкою, отримають поштою заяву про повернення коштів. Це гарантуватиме, що вони дійсно отримають повернуті кошти.

Більшість повернень надійдуть власникам нерухомості, які отримали пільги на податок на нерухомість, що застосовуються до податкової декларації в рамках другого внеску та зменшують загальну суму податків. Пільги можуть отримати власники нерухомості, люди похилого віку, пенсіонери, які «заморозили» оціночну вартість своєї нерухомості, та особи з обмеженими можливостями.

Другий внесок оплаченого податку на нерухомість повинен був надійти 3 серпня, однак власники нерухомості можуть сплатити податок без нарахування пені до четверга, 1 жовтня.

В університетах Іллінойсу зареєстровано майже 3 тисячі хворих на коронавірус

В 29 округах Іллінойсу оголошено «загрозливий рівень» через коронавірус

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers