rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Маски з клапанами заборонять у літаках кількох авіакомпаній

Відразу кілька великих авіакомпаній одночасно попередили пасажирів про те, що будуть відмовляти у допуску на борт літака в разі подорожі у масці або респіраторі з клапаном.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Avianews.

«Серед таких авіаперевізників – Air Canada та Lufthansa Group, до якої входять Lufthansa, Austrian Airlines і Swiss», – йдеться на сайті.

Засоби захисту з клапаном роблять комфортнішим їхнє носіння і захищають пасажира шляхом фільтрації повітря, яке вдихається, проте випускають повітря назовні без очищення. Тож маска не забезпечує належного захисту інших мандрівників. Саме цим авіакомпанії аргументують своє рішення заборонити маски з клапанами.

У Lufthansa Group також акцентували на тому, що прозорі маски на обличчі не можуть використовуватися як заміна масок, які закривають ніс і рот. Це пов’язано з тим, що такі захисні екрани блокують поширення крапель потоком повітря прямо від обличчя пасажира, однак можуть виходити збоку екрана, що також не забезпечує належного захисту.

Носіння маски має запобігти або зменшити ризик передачі інфекції від хворого пасажира. Оскільки у деяких випадках COVID-19 проходить безсимптомно, засоби, які закривають ніс і рот, зробили обов’язковими для всіх дорослих пасажирів у багатьох країнах.

Деякі авіакомпанії дозволяють із медичних причин не одягати маску, проте для цього необхідно надати підтвердження від лікаря і в деяких випадках пройти тест на коронавірус перед вильотом.

В університетах Іллінойсу зареєстровано майже 3 тисячі хворих на коронавірус

В 29 округах Іллінойсу оголошено «загрозливий рівень» через коронавірус

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers