rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В 29 округах Іллінойсу оголошено «загрозливий рівень» через коронавірус

Про це заявили у департаменті охорони здоров’я Іллінойсу.

Оголошення «загрозливого рівня» означає, що в кожному з округів спостерігається збільшення двох або й більшої кількості «показників ризику» COVID-19, повідомляють чиновники.

«Загрозливий рівень» оголошено у таких округах: Boone, Bureau, Clinton, Coles, Cumberland, Edgar, Effingham, Fayette, Greene, Henry, Jasper, Jefferson, Jersey, Lake, Lawrence, Madison, McLean, Monroe, Pulaski, Randolph, Rock Island, Shelby, Stark, St. Clair, Union, Wabash, Warren, Williamson і Will.

Позаминулого тижня «загрозливий рівень» було оголошено у 30 округах, зокрема, в окрузі Cook, який вже не перебуває у зоні ризику.

«Службовці департаменту охорони здоров’я спостерігають за людьми, які не дотримуються соціальної дистанції, збираються великими групами й не використовують маски на обличчях», – йдеться у повідомленні департаменту охорони здоров’я Іллінойсу. «У деяких округах місцеві правоохоронні органи та прокурори штатів не застосовують таких важливих заходів щодо пом’якшення наслідків (пандемії коронавірусу – ред.), як соціальна дистанція та носіння захисних покриттів на обличчя».

«Крім того, деякі люди відмовляються брати участь у відстеженні контактів і не надають інформацію про тісні контакти та не відповідають на дзвінки. Люди також затягують із тестуванням, вважаючи, що їхні симптоми – це алергія чи мають іншу причину», – продовжили у департаменті.

Як зазначають представники департаменту охорони здоров’я, одними з найважливіших факторів поширення коронавірусу були «вечірки у коледжах, весілля, великі зібрання, відвідування барів і клубів, закладів із надання довгострокового догляду та інші заходи, подорожі до сусідніх штатів і розповсюдження хвороби серед членів одного домогосподарства, якщо хворі не ізолювалися вдома». Деякі випадки захворювань також були пов’язані зі школами.

Зазначимо, в Іллінойсі станом на 7 вересня з початку пандемії на коронавірус захворів 250 961 мешканець штату, померли 8 179 людей. Усього було протестовано 4 447 347 осіб. 7 вересня було виявлено 1 371 новий випадок захворювання, померли 8 осіб. 6 вересня померло 5 осіб, 5 вересня – 23, а 4 вересня – 29 осіб.

В університетах Іллінойсу зареєстровано майже 3 тисячі хворих на коронавірус

У Чикаго запрацює програма кредитування доступного орендованого житла

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers