rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень обіцяє бути бурхливим і сповненим різноманітних подій. Дні порівняного спокою чергуються з днями, коли необхідно багато зробити, щоб зберегти позиції. Можливі перепади настрою і не дуже приємні звістки. Пік труднощів припаде на четвер і п’ятницю. До суботи життя нормалізується, цьому сприятиме ваша любов до авантюр. Таємними справами краще займатися у вівторок, а домашніми – у суботу.

Миттєві результати цього тижня – малоймовірні. Якщо хочете побачити зрушення – дотримуйтесь рекомендацій лікарів. Варто вам помітити зміни – ваш настрій покращиться, і справи підуть швидше.

У вас з’явиться шанс виправити запущену ситуацію – якщо стосунки варті того, щоб їх продовжувати. Не демонструйте егоїзм і впертість.

Напрямок, обраний вами у фінансовій сфері, буде вельми успішним. Наприкінці тижня можливі фінансові надходження.

Телець

Тиждень – контрастний, складний. Запорука успіху – не втрачати оптимізм та зберігати душевну рівновагу. Перша половина тижня може бути присвячена клопотам і з’ясовуванню стосунків на роботі. У вас може скластися враження, що найважливіші події обходять вас десятою дорогою. Починаючи з середи, все буде вдаватися з легкістю. Проявивши ініціативу, зможете досягти свого.

Можливо, ви будете мати справу з дрібними неприємностями, дріб’язковими травмами – вони можуть зіпсувати настрій. Вчіться у всьому бачити позитив. Постійно майте при собі «аптечку швидкої допомоги» – пластир, йод, таблетки від болю.

Те, що вам здавалося давно втраченим, набуває нового змісту. Не шукайте нових почуттів, ревнощі вашого партнера будуть руйнівними. Не випробовуйте на міцність почуття коханої людини.

Фінансове становище стабілізувалося, але ви прагнете до більшого. Все – у ваших руках. Ретельно перевіряйте документацію, щоб уникнути помилок.

Близнюки

Настав вдалий час для кохання і поповнення у родині. Ви можете довіритися коханій людині. На роботі – все благополучно, ймовірне підвищення або премія. Ви будете фонтанувати яскравими ідеями, які вдасться реалізувати.

Вирішені, здавалося б, проблеми зі здоров’ям можуть знову стати актуальними. Не шкодуйте сил на їхнє вирішення – є шанс попрощатися з хворобою назавжди, якщо докладете достатньо зусиль. Дуже важливим буде ваше бажання перемогти недугу й віра в себе. Якщо знаєте, що вам це допоможе – походіть до психолога на групові сеанси.

Ви кохаєте, і це взаємно. У вас зараз майже «медовий» місяць. Кохана людина хоче бути поруч із вами. Ви багато часу проведете удвох.

На вас чекає кар’єрний злет, від вигідних пропозицій не буде відбою. У п’ятницю будуть вдалими походи по магазинах.

Рак

Залиште достатньо часу для відпочинку. Цей тиждень більше сприяє веселощам, ніж роботі. Вам необхідно показати себе з кращого боку. Напружений час – середина тижня. П’ятниця – вдала для ділових зустрічей. У неділю поміркуйте над зобов’язаннями перед близькими.

Якомога більше ходіть пішки. Відмовтеся від транспорту в тих випадках, коли нікуди не поспішаєте. Корисними будуть прогулянки як на природі, так і міськими вулицями.

У взаєминах із коханою людиною ймовірні не дуже приємні ситуації. Взаємна доброзичливість і прагнення зрозуміти одне одного допоможуть вашій парі згладити гострі кути.

Зосередьтеся на головному, доручивши другорядне колегам, яким ви довіряєте. У четвер чекайте на хороші фінансові новини.

Лев

Не так давно ви прийняли важливе рішення, яке впливає на ваше життя. Ви зможете зрозуміти, чи правильний зробили вибір. Ще не пізно щось змінити. Середа потішить зустріччю з друзями або вдалою співбесідою. У четвер не займайтеся плануванням, дійте залежно від обставин. У п’ятницю і суботу приборкайте свою впертість.

Підтримуйте свій дух у тонусі – тоді й тіло буде сповнене енергії. Можливо, ви не відразу відчуєте приплив бадьорості – але через кілька днів помітите, що стали сильнішими. Вам необхідні вітаміни та фізичні вправи. Щодня робіть трохи більше, ніж звикли, до приємної втоми.

Гармонію в особистому житті можуть порушити плітки. Не дозволяйте комусь зіпсувати вам життя. Не вірте чуткам.

Не погоджуйтеся на привабливі фінансові пропозиції. Будьте обережні з кредитними картами, можливі втрати у непередбаченому місці. Фінансових надходжень не передбачається.

Діва

Ви можете отримати багатообіцяючу ділову пропозицію. Будьте уважні на переговорах, ви будете схильні наобіцяти більше, ніж ви в змозі виконати. Розгляньте всі варіанти.

У найближчі дні менше працюйте й більше відпочивайте. Присвятіть більше часу творчості, рукоділлю, хобі. Якщо у вас є можливість вирушити у відпустку – скористайтеся нею.

Уникайте випадкових зв’язків. Вам потрібні серйозні стосунки, а не розвага на одну ніч.

Фінансовий успіх сприятиме всім, хто готовий працювати у поті чола. Вільного часу майже не залишиться.

Терези

Тримайте у таємниці свої найближчі плани. Ймовірно, у першій половині тижня буде нелегко, зате можна буде втішатися тим, що на вас чекає поліпшення становища. У середу не вирішуйте проблеми, які вас не стосуються. У п’ятницю зможете здійснити важливий крок до здійснення амбітних планів.

Зараз багато чого залежить від того, наскільки грамотно складено ваш розпорядок дня. Зверніть увагу на тривалість відпочинку, сну, присутність фізичних навантажень, повноцінність харчування. Не перевтомлюйтеся після шостої години вечора. Корисно займатися зміцненням нервової системи.

Згадайте про своє особисте життя. Зараз – час для відпочинку, подорожей і романтичних пригод. Особисте життя буде насичене позитивними емоціями. Єдина небезпека – ваше прагнення до досконалості.

Чим менше ви будете метушитися, тим більше встигнете зробити. У середу забудьте про службову запопадливість, вона не дасть відчутних результатів. У неділю можлива неформальна зустріч із бізнес-партнерами, яка вирішить відразу кілька проблем.

Скорпіон

З’явиться можливість заробити й підвищити свій авторитет у професійній сфері. Фінансові та ділові проблеми вирішаться якнайкраще. Мрійте, любіть, творіть. У вас все вийде. Вирушайте у подорож і потіште себе та своїх близьких.

Швидше за все, ваше самопочуття буде хорошим. Дотримуйтеся елементарних правил безпеки і зберігайте здоровий глузд. Не слухайте порад тих, хто не має диплому лікаря, і не вірте рекламним обіцянкам.

Ваші стосунки з близькою людиною будуть повністю у ваших руках. У вас є шанс написати дуже романтичний сценарій якісного й дуже довгого серіалу.

Ваш бюджет відчутно поповниться. Кар’єра успішно розвивається, з’явиться підробіток. Відкриваються чудові можливості у сфері бізнесу. Якщо все обміркувати наперед і контролювати ситуацію, то зможете досягти матеріального благополуччя на тривалий час.

Стрілець

Можливо, виникнуть труднощі в особистому житті, зате вам гарантовано успіх на роботі. Ваші сили зміцніють у боротьбі, а сума корисних знань і фінансів значно збільшиться. Прислухайтеся до своєї інтуїції. Доводячи свою точку зору, зберігайте емоційну рівновагу. Зосередьтеся на тому, що вам добре вдається і тішить серце.

Ви будете сильними, рухливими, енергійними, і матимете шанс правильно скористатися чудовими можливостями, які нададуть вам зірки. Пам’ятайте про правила техніки безпеки.

Намагайтеся бути відкритішими у спілкуванні людьми, посміхайтеся, це допоможе зав’язати приємне знайомство. У вихідні ваша друга половинка докладе максимум зусиль, щоб розвіяти ваш смуток, створить навколо вас атмосферу любові й тепла.

Ділові зустрічі найкраще призначати на четвер. Ви будете особливо переконливі у цей день. У вихідні кошти на дітей і відпочинок витратяться самі собою.

Козеріг

Не приймайте кардинальні рішення, уникайте конфліктів, залишайте собі запасний «аеродром». Опирайтеся тільки на надійних людей і власні напрацювання. Не шкодуйте часу, щоб будувати плани, вам чудово вдаються продумані дії. Не афішуйте свої наміри.

На вашому столі мають бути присутні свіжі овочі та фрукти. Корисним для вас буде і свіже повітря – якомога більше часу проводьте на вулиці. Одягайтеся за погодою.

Не соромтеся показувати свої почуття. Чим відвертішими ви будете, тим простіше будете досягти свого в особистому житті. Зробіть перший крок.

Можливі непередбачені витрати. У середу небажано будувати наполеонівські фінансові плани. У четвер на роботі вірогідні конфлікти. Ретельно зважуйте свої слова та вчинки.

Водолій

Тиждень буде метушливим і непередбачуваним. Відкладіть серйозні справи на наступний місяць. Займіться творчістю і вирішенням особистих проблем. У середу не розповідайте про себе зайвого, це може стати приводом для інтриг. Наприкінці тижня тримайтеся подалі від занадто привабливих проектів.

Не всі медичні препарати добре поєднуються між собою – і це може стати проблемою. Обговоріть ситуацію з лікарем, можливо, якісь таблетки краще замінити. Категорично не експериментуйте з пігулками без участі фахівця.

Ваші стосунки з коханою людиною – не такі прості, як здається. Можливо, ви не знаєте чогось важливого. Будьте уважні до деталей і настрою партнера.

Середа – вдала для підписання угод. Можете будувати сміливі ділові плани. У суботу доведеться зайнятися шопінгом і чимало витратити на осінній гардероб і підготовку до школи.

Риби

Скажіть рішуче «Ні» ліні, використовуйте будь-яку можливість пустити в хід свої знання. Колеги допоможуть подолати труднощі. Прикре непорозуміння може перейти у конфлікт, але ви можете запобігти цьому. У другій половині тижня зможете досягти всього, чого забажаєте. Більше слухайте, ніж говоріть. У вихідні займіться домашніми справами.

Займіться профілактикою захворювань суглобів. Зараз ви можете запобігти появі у найближчому майбутньому болю, хрускоту й інших неприємностей. Тим, хто має зайву вагу, необхідно почати боротьбу з нею. Позбавтеся від шкідливих харчових пристрастей, почніть займатися лікувальною гімнастикою. Корисно їздити на велосипеді, плавати, ходити. Якщо ви любите «поскрипіти» пальцями – боріться із цією звичкою.

Ви можете стати занадто примхливі й егоїстичні з партнером. Намагайтеся не зловживати прихильним до вас ставленням.

Перша половина тижня дозволить розширити фінансові можливості. У вівторок імовірна плідна ділова зустріч. Вирішуйте матеріальні питання відразу й не пропускайте термін сплати відсотків за кредитами. Небажано бездумно витрачати кошти.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers