rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Виборці округу Cook зможуть отримувати інформацію про вибори на поштову скриньку

Відповідне рішення буде реалізоване у рамках програми #TrustedInfo2020 щодо заохочення виборців отримувати важливу інформацію про вибори безпосередньо від виборчих органів. Про це повідомила Karen Yarbrough, секретар округу Cook.

Будь-який зареєстрований виборець округу тепер зможе зареєструватися, щоб отримувати електронною поштою з офісу секретаря округу Cook повідомлення щодо загальної інформації про вибори, зміну розташування виборчої дільниці, інформацію про день виборів, офіс інформаційного департаменту округу Cook та ін.

Цей новий інструмент, зручний для виборців, заощаджує кошти платників податків. Надсилання електронною поштою, замість використання пошти США, усієї необхідної інформації, яка стосується виборів, заощадить податкові кошти мешканців округу. Це стане можливим завдяки реєстрації на на Email Signup Tool.

«У ці невизначені часи, коли інформація постійно змінюється і розвивається, виборці заслуговують на впевненість і прозорість, якщо йдеться про їхню участь у наших виборах», – зауважила секретар Karen Yarbrough.

Зареєстровані виборці можуть відвідати cookcountyclerk.com/email, щоб зареєструватися на Email Signup Tool. Під час реєстрації необхідно подати інформацію таку ж, як і при реєстрації для участі у голосуванні.

Після реєстрації виборцям потрібно вибрати, яку інформацію вони хочуть отримувати електронною поштою. Користувачі завжди можуть змінити свої налаштування електронної пошти, якщо внесуть необхідну реєстраційну інформацію та натиснуть Modify Preferences («Змінити налаштування»).

Виборцям також варто знати про інші ресурси офісу секретаря, що стосуються виборів, зокрема, такі як Online Mail Ballot Applications, Your Voter Information Tool та Early Voting Wait Time Viewer.

Мешканці округу Cook, які не впевнені, чи потрібно реєструватися для того, аби проголосувати або оновити свою адресу прописки, можуть відвідати Cookcountyclerk.com/RegisterToVote.

Додамо також, що цього року виборці округу Cook зможуть користуватися під час виборів українською мовою, це стосується виборів усіх рівнів: як президентських, так і місцевих та до Конгресу. Зокрема, будуть доступні бюлетені українською мовою, повідомлення на електронних табло на станціях голосування.

У Чикаго демонстранти вимагали ліквідувати Бюро у справах імміграції та митного контролю США і припинити фінансування поліції

Через постійні пограбування великий бізнес може піти з Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers