rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Автотранспортні підприємства США відмовляються доправляти вантажі у міста, де «знешкоджено поліцію»

Багато американських губернаторів і мерів погоджуються із закликами «знешкодити поліцію» і припинити її фінансування на всій території Сполучених Штатів. Натомість, автотранспортні компанії, схоже, не надто втішені перспективами розігрування в країні карти суспільного запиту на соціальну справедливість.

Представники деяких з них стверджували, що реалізація подібних ініціатив буде мати серйозні наслідки.

На значний ризик наражаються власники малого бізнесу, оскільки їхня діяльність пов’язана зі зберіганням, транспортуванням і продажем дорогих товарів, обслуговуванням наявної або взятої в оренду власності, і вони ще й повинні оплачувати страховий поліс за все це.

Розформування структур правоохоронних органів означало б позбавлення їх необхідного для ведення бізнесу (а може навіть і для збереження самого життя) захисту від злочинців, які хочуть нажитися за їхній рахунок.

Але деякі автотранспортні компанії висунули ультиматум, чітко змалювавши наслідки: не буде поліції, не буде постачань. Співвласник JKC Trucking Майк Кучарський заявив журналістам, що розформування поліції зробить їхній, і без того ризиковий, бізнес ще ризикованішим.

«Наш головний пріоритет – підтримати наших водіїв і забезпечити їхню безпеку в дорозі, – наголосив Кучарський. – Ліквідувати поліцію – погана ідея, адже ви – весь час у дорозі, днями й тижнями везете цінний вантаж 11 годин на добу, і є багато зловмисників, які хотіли б заволодіти ним».

Як повідомляє Fox Business, водіння вантажних фур і транспортування/переміщення вантажів вже стали двома найнебезпечнішими видами діяльності у США. Тим часом 79% водіїв заявляють, що не будуть везти вантажі у міста, де немає поліції.

«Коли довго роз’їжджаєш дорогами, починаєш розуміти, що безпечних місць не буває. Всюди – насильство. Отже, якщо є цінний вантаж, і не буде поліції, на яку можна покластися, хто захищатиме наших водіїв?» – каже Кучарський.

Опитування співробітників 258 відділів поліції у США показує, що майже на половину з них чекає скорочення через обмеження фінансування, насамперед тих, хто займається організацією спеціальної підготовки й постачанням. Водночас, як повідомляє USA Today, у різних частинах країни почастішали випадки застосування вогнепальної зброї і збільшилася кількість насильницьких злочинів.

За словами Кучарського, ще одним ризиком для автотранспортних підприємств у штатах, де поліція позбавлена фінансування, є страхування. Досі незрозуміло, чи буде у JKC можливість страхувати вантажі, відповідальність і фінансовий збиток при доправленні у міста, де діють нечисленні сили поліції. Хоча компанія має необхідний страховий захист на території усієї країни, можливо, їм доведеться купувати спеціальний страховий поліс для цих міст, наприклад, як це робиться при доправленні вантажів у Канаду або Мексику.

«Позбавлення поліції фінансування – це не вихід, – додає він. – Ми всі разом повинні подумати, задіявши критичне мислення, щоб знайти рішення проблеми під час кризи. Уряд не може дати раду в цій ситуації, тож настав час малому бізнесу брати відповідальність на себе, щоб прийняти правильні рішення, сідати за стіл переговорів із політиками. Я запрошую політиків сісти поруч з нами».

Автор: Michael Wing

Джерело: The Epoch Times (https://www.theepochtimes.com/trucking-company-refuses-to-deliver-to-cities-calling-to-defund-the-police_3452184.html)

У Чикаго демонстранти вимагали ліквідувати Бюро у справах імміграції та митного контролю США і припинити фінансування поліції

Через постійні пограбування великий бізнес може піти з Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers