rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У частині Іллінойсу знову ввели обмеження через спалах коронавірусу

Департамент охорони здоров’я Іллінойсу ввів нові обмеження у південно-західній частині штату через постійне підвищення відсотка осіб із позитивною реакцією.

Про це повідомляє пресслужба губернатора штату Дж. Пріцкера.

14, 15 та 16 серпня в регіоні було зареєстровано понад 8% осіб із позитивною реакцією.

Обмеження почали діяти 18 серпня.

Йдеться, зокрема, про закриття у постраждалому регіоні барів, ресторанів і казино до 23 години, закриття всіх нічних «клубів на колесах» і зменшення кількості зібрань осіб – до 25 осіб або 25% від приміщення, у якому відбуватиметься зібрання.

Нові обмеження діятимуть протягом 14 днів. Якщо кількість нових хворих не почне зменшуватися, влада готується запровадити суворіші заходи, зокрема, закрити кафе та їдальні.

Нові обмеження було введено в округах Bond, Clinton, Madison, Monroe, Randolph, St. Clair і Washington. За даними департаменту охорони здоров’я Іллінойсу, у цьому регіоні відсоток осіб із позитивною реакцією останні сім днів до запровадження обмежень становив 8,5%, а також спостерігалося збільшення кількості хворих у лікарнях.

Пріцкер неодноразово згадував під час своїх виступів, присвячених пандемії коронавірусу, регіон, який межує із St. Louis, як територію штату, де відсоток осіб із позитивною реакцією постійно збільшувався протягом останніх тижнів.

Нагадаємо, в Іллінойсі станом на 17 серпня з початку пандемії на коронавірус захворіли 207 854 мешканці штату, померли 7 756. Усього було протестовано 3 405 097 осіб. 17 серпня було виявлено 1 773 нових випадків захворювання, померли 12 осіб. 16 серпня померло 18 осіб, 15 серпня – 5, а 14 серпня – 25 осіб.

У Чикаго демонстранти вимагали ліквідувати Бюро у справах імміграції та митного контролю США і припинити фінансування поліції

Через постійні пограбування великий бізнес може піти з Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers