rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Не бійтеся активних дій, щоб досягнути мети. На роботі можливі зміни на краще. Проявіть відкритість до нового, комунікабельність, і ви досягнете успіху. Весь час будьте у курсі подій, щоб не пропустити важливу інформацію. Вихідні проведіть у колі друзів або рідних.

Ви – уразливі перед бактеріями, вірусами, паразитами. Ретельно дотримуйтеся правил гігієни, приймайте вітаміни, прислухайтеся до голосу свого тіла. Якщо вам здається, що щось пішло не так, зверніться до лікаря. Завжди майте при собі антигістамінний засіб.

Спілкування з коханою людиною може бути більш стомлюючим, ніж спілкування з друзями. Намагайтеся спокійно відреагувати на її зауваження. Може, варто трохи відпочити одне від одного?

Фінансові труднощі цілком можна подолати за допомогою додаткової роботи або влаштування на нову, вигіднішу. У середу покупки принесуть задоволення. У вихідні у магазини краще не ходити. У вівторок можливі фінансові надходження.

Телець

Ви зумієте подолати перешкоди, якщо будете спокійними та наполегливими. Докладіть максимум сил і терпіння, щоб не виправдати очікування недоброзичливців. Вихідні проведіть із почуттям внутрішньої свободи. Не давайте обіцянки вирішити чужі проблеми. Не робіть поспішних висновків щодо коханої людини.

Тиждень буде багатим на стресові ситуації. Рекомендовані прогулянки, медитації, аромотерапія, творчість і рукоділля. Знизьте до мінімуму спілкування з людьми, тварини будуть кращими компаньйонами. Можна приймати легке заспокійливе природного походження.

У неділю на вас може очікувати романтична зустріч. Покажіть себе з кращого боку, будьте поблажливими до недоліків коханої людини. У четвер таємний зв’язок може стати явним.

У середу ймовірна суперечка з колегами або керівництвом, намагайтеся зрозуміти опонентів. Якщо ваша діяльність пов’язана з торгівлею, то в четвер вірогідний приємний прибуток. Перевіряйте надійність нових ділових партнерів втричі ретельніше.

Близнюки

Події свідчать про зміни у вашому житті. Можливо, ви отримаєте вигідну ділову пропозицію або вам зізнаються у коханні. Зараз – не час розпорошувати дорогоцінні сили на дрібниці. У вихідні весела компанія розвіє сумні думки.

Не експериментуйте зі здоров’ям. Відмовтеся від відвідування кафе та ресторанів, в яких раніше не бували; не поспішайте пробувати екзотичні фрукти, овочі та приправи.

Зверніть пильну увагу на любовну сферу життя. На вас чекає щось особливе, пристрасне, романтичне. Адже ваші почуття – сильні та взаємні.

Вдалий тиждень. Робота принесе задоволення і солідний дохід. Терпіння дозволить дочекатися потрібного дзвінка, повідомлення або візиту, який позитивно позначиться на фінансовому становищі.

Рак

На те, що відбувається, необхідно дивитися по-філософськи. Ви можете зробити корисні для себе висновки, спостерігаючи за розвитком подій. Брати активну участь у чужих справах не варто. У другій половині тижня спалах активності може обернутися конфліктними ситуаціями, втратою сил і коштів. Рутинна ж робота обіцяє ознаменуватися кар’єрним злетом.

Імовірно, вашому організму не вистачає тих чи інших речовин. Додайте у свій раціон додаткову порцію свіжих овочів і фруктів; можна попити вітамінні комплекси. Сіль замініть на йодовану – але не забувайте, що досолювати потрібно готову страву, перед вживанням у їжу.

На початку тижня відверто поспілкуйтеся з обранцем. Ваші аргументи вислухають і зрозуміють. У вихідні можна чекати на приємну несподіванку від коханої людини.

На вас чекає професійний успіх і додатковий прибуток. У середу доведеться вирішувати ділові питання. Не бійтеся брати відповідальність на себе.

Лев

Ви, схоже, знову всіх здивуєте. У середу ваші таємниці можуть відкритися, готуйтеся давати пояснення. У четвер з’явиться шанс підняти авторитет і знайти спільну мову навіть із дуже впертими людьми. Якщо у п’ятницю вдасться узгодити свої дії з колегами або бізнес-партнерами, то зможете досягти небувалих висот.

Задумайтеся над станом своїх легень. Якщо курите, світила допоможуть позбутися своєї звички. Дихайте повільно, задіюючи діафрагму, корисно робити дихальні вправи. Щодня гуляйте у парку або лісі.

На початку тижня може виникнути відчуття, що ви готові до пригод і не уявляєте собі життя без палкого кохання. Це захоплення навряд чи триватиме довго.

Від середи до п’ятниці не варто планувати важливі справи та їздити у відрядження. У суботу з обережністю обговорюйте ділові проблеми. У понеділок може надійти приваблива пропозиція, яку намагайтеся не проґавити.

Діва

Зведіть до мінімуму контакти з представниками влади. Протягом тижня ймовірні перепади настрою, які можуть призвести до творчої та психологічної кризи. Вдасться втілити свої проекти у життя. Не ідеалізуйте минуле, зустріч зі старими друзями – лише данина спогадам. Попереду на вас чекають доленосні знайомства.

Якомога більше спіть. Лягайте не пізніше, ніж об одинадцятій вечора. Якщо відчуваєте, що сон не приносить відпочинку, можливо, справа – у незручній подушці або занадто теплій ковдрі.

Настав час для роздумів про особисте життя і вибір партнера. Найвідповідальніший для прийняття серйозного рішення момент чекає вас у п’ятницю.

Ймовірні ділові поїздки. Стабільність може підірвати необдумане тринькання. Можливо, раптово доведеться витратити чимало коштів на дітей, і це порушить ваші плани на відпустку.

Терези

У вас з’явиться шанс просунутися вперед, правильно виберіть напрямок. У понеділок зможете плідно попрацювати над завершенням важливої справи. У вівторок візьміть свій темперамент під особливий контроль, інакше не уникнути скандалу. У роботі буде вельми сильним дух суперництва. Якщо ви ще не були у відпустці, вирушайте до моря.

Цей тиждень, швидше за все, не обійдеться без травм. Усе залежить від вашої поведінки. Може йтися про щось нестандартне – хтось вивихне щелепу, намагаючись з’їсти завеликий бутерброд, а когось подряпає улюблена кішка. Постарайтеся не сідати за кермо автомобіля.

Не намагайтеся змінити ситуацію. В особистому житті вам потрібен не натиск, а м’якість і розуміння. Принципи іноді заважають, краще знайти компроміс.

У фінансовому потоці можливе тимчасове затишшя. Доведеться зайнятися будівництвом греблі на виході. Будьте готові більше вкладати, ніж отримувати.

Скорпіон

Настає успішний, сповнений яскравими подіями тиждень. На вас чекає солідний прибуток і приваблива ділова пропозиція. Ваші плани реалізуються, авторитет зростає. У вихідні вас зігріє турбота коханої людини та зустрічі з друзями.

Головним вашим ворогом можуть стати емоції. Ваша нервова система потерпатиме від чималих перевантажень, які позначаться на сні, уважності, працездатності. Попийте легке заспокійливе. Обмежте вживання кави й алкоголю.

Ви зробите остаточний вибір, звільнившись від усього зайвого. Дозвольте собі відпочинок або романтичну подорож удвох із коханою людиною. Ви станете ще ближчими.

Фінансова стабільність підвищує настрій. Ви отримаєте прибуток і зможете зробити вигідні інвестиції. При укладанні договорів будьте дипломатичні.

Стрілець

Ви відчуєте прилив сил, але не розбазарюйте енергію. Довірте частину справ надійним партнерам, за собою залиште найголовніше. Обіцяйте тільки те, що зможете виконати. У четвер будуть успішними поїздки за місто і початок подорожей. У п’ятницю надійде інформація, яка дуже згодиться найближчим часом. Неділю проведіть із сім’єю.

Присвятіть цей тиждень турботі про шкіру. На користь підуть маски, обгортання. Для досягнення найкращого результату перед початком процедури зробіть пілінг. Вмикайте приємну музику – вона допоможе розслабитися, й ефект перевершить очікування.

Будьте уважні у словах та обіцянках, інакше у стосунках із коханою людиною можливе непорозуміння. Кінець тижня – хороший, щоб розібратися у своїх почуттях.

У матеріальній сфері розраховуйте тільки на свої сили. До кінця тижня ймовірні фінансові надходження.

Козеріг

Ви можете знайти нових друзів, робота стане цікавішою. Вам може дістатися нелегке завдання, яке ви вирішите бездоганно. Це принесе корисний досвід. У четвер можна починати ремонт квартири або дачі. У вихідні захистіть себе від непотрібних і обтяжливих контактів.

Ситуація зі здоров’ям швидше покращиться, ніж погіршиться. Зумієте скористатися сприятливим моментом – просування вперед буде значним. Будь-які позитивні зміни зараз дадуть приголомшливі результати.

Цей тиждень – сповнений несподіванок. Кохана людина може здійснити вчинок, який покаже її з незнайомого вам боку.

Тиждень – дуже вдалий у фінансовому плані, може надійти важлива для кар’єри інформація. У четвер можна підписувати угоди. У п’ятницю сходіть у банк і дізнайтеся про нові пропозиції за вкладами та кредитними картками.

Водолій

Будьте розсудливими та пильними. Слідкуйте за своїм язиком, ви можете стати занадто балакучими. Нестандартний підхід до вирішення проблем дасть позитивний результат. Головне завдання на вихідних – охорона приватного життя.

Зверніть особливу увагу на продукти, багаті залізом. Спробуйте ввести у раціон артишоки, листові овочі. Десерт замініть сухофруктами – підійдуть сливи, інжир, абрикоси та родзинки. Корисними будуть горіхи.

Ви можете стати щасливими, якщо не будете слухати чужих порад. Є шанс на повернення колишніх пасій чи просто зустріч із колишнім коханням.

Є ризик втратити солідні кошти, будьте обережні. Найвдаліший день у фінансовому плані – середа.

Риби

На роботі доведеться докласти всіх зусиль, щоб зберігати спокій. Керівництво чекає від вас ініціативності та дій, спрямованих на виправлення ситуації. У середині тижня можливе ускладнення взаємин із близькими родичами.

Тиждень – ідеальний для того, щоб навести вдома лад. Приберіть – і відчуєте, що стало легше дихати, міцніше спати, а настрій – підвищився. У вас може бути алергія на засоби побутової хімії – використовуйте рукавички та медичну маску.

Зірки пророкують вам службовий роман. Не особливо захоплюйтеся – є небезпека «влипнути в історію».

Зараз – не час брати кредити та здійснювати великі покупки. У відпустці вірогідні непередбачені витрати. У всі дні, крім четверга, можна вирішувати фінансово-економічні питання, а в четвер є ймовірність обману.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers