rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Штат субсидуватиме оренду житла постраждалим від коронавірусу мешканцям

Мешканці Іллінойсу можуть подати заявки на участь у двох нових програмах, що надають фінансову допомогу тисячам людей, які мають проблеми із оплатою житла у зв’язку із пандемією коронавірусу. Про це заявив губернатор Іллінойсу Дж. Пріцкер.

Департамент розвитку житлового будівництва Іллінойсу виділив $150 млн на допомогу орендодавцям, які отримують право на оплату орендної плати за допомогою Emergency Rental Assistance Program.

Після закінчення терміну подання заявки на надання допомоги, IHDA відкриє заявки на участь у Emergency Mortgage Assistance Program. У рамках програми власникам будинків, які також постраждали від пандемії, буде виділено $150 млн.

В офісі Пріцкера заявили, що «це найбільші програми субсидування оплати оренди житла у надзвичайних ситуаціях у країні, які допоможуть приблизно 40 тис. домогосподарств до кінця року».

Відповідно до правил програми, орендарі отримуватимуть одноразовий грант у розмірі $5000, що виплачується безпосередньо орендодавцям і має покрити усі протерміновані платежі за оренду, починаючи з березня і продовжуючи до грудня, або на суму $5000 доларів, заявили чиновники. Орендарям не доведеться повертати отримані від штату кошти.

Заявки можна подавати до 21 серпня. Проте прийом нових заявок може бути припинено раніше – через очікувану велику кількість заявників, кажуть в офісі губернатора. Отримають фінансування, як очікується, близько 30 тис. орендарів.

Орендарі мають право подати заявку, якщо вони відповідають трьом критеріям: дохід їхнього домогосподарства до 1 березня становив 80% або менше від середнього доходу в регіоні, дорослий член домогосподарства втратив дохід через пандемію, а домогосподарство має неоплачену оренду.

Після закінчення терміну подання заявки на участь у програмі субсидування оренди житла власники будинків, які зазнали втрати доходу, пов’язаної з пандемією, можуть подати заявку, починаючи з 24 серпня, на участь у Emergency Mortgage Assistance Program.

Детальнішу інформацію, зокрема, про те, як подати заявку, можна отримати тут: https://era.ihda.org/.

Який новий світ вони нам збудують

У Чикаго знову прокотилася хвиля пограбувань і мародерства

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers