rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Чикаго знову прокотилася хвиля пограбувань і мародерства

У результаті понад 100 осіб було заарештовано за участь у масових заворушеннях і пограбуваннях, які спалахнули у центрі Чикаго у ніч на 10 серпня. Під час заворушень постраждали понад десять поліцейських. Про це повідомляє поліція Чикаго.

Суперінтендант чиказької поліція David Brown повідомив про арешти у понеділок вранці, під час спільної пресконференції із мером Чикаго Лорі Лайтфут.

Розпочалися заворушення близько 12:20 ночі на Michigan Avenue. Великі натовпи людей зібралися біля магазинів Saks Fifth Avenue та Coach. Сотні осіб кричали та кидали речі у копів.

Мародерів вдалося зняти на відео. Вони несли із собою викрадені із вітрин магазинів товари. Надходило багато повідомлень про стрілянину.

Як повідомив Brown, 13 копів отримали поранення під час заворушень, зокрема, один сержант отримав удар пляшкою. В іншого поліцейського було діагностовано перелом носа.

Охоронець магазину та цивільна особа отримали кульові поранення і були доправлені до районних лікарень. Поліцейські вранці 10 серпня вилучили у населення п’ять одиниць вогнепальної зброї. Усього протягом вихідних копи вилучили 149 одиниць вогнепальної зброї.

Незадовго до 5 години ранку 10 серпня прессекретар поліції Чикаго Tom Ahern написав повідомлення про те, що невідомі стріляють із вогнепальної зброї у поліцейських, які відстрілюються поблизу Michigan Avenue та Lake Street. Жоден коп не постраждав. Ahern додав, що на той час не було відомо, чи отримали правопорушники поранення.

Пограбування за ніч поширилися на кілька кварталів Чикаго. Зокрема, надходили повідомлення про пограбування у River North, Streeterville, Lincoln Park, Gold Coast і South Loop.

«Відтак доступ до центру міста буде обмежено із 8 год вечора до 6 год ранку. Посилене патрулювання поліції триватиме у всій частині міста сьогодні і надалі», – заявив Brown.

Який новий світ вони нам збудують

Штат субсидуватиме оренду житла постраждалим від коронавірусу мешканцям

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers