rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня зверніть увагу на знаки, які посилає доля. Попереджає вона про небезпеку чи звертає вашу увагу на вдалий збіг обставин, зможете розгадати тільки ви. Ви зможете відчути, якщо вас намагатимуться ввести в оману. Наприкінці тижня пориньте з головою у поточні справи, так уникнете пліток.

Особливий вплив на вас матимуть трави. Засобами, виготовленими за рецептами народної медицини, зможете коригувати свій стан. Поради повинні бути отримані від тих, хто успішно практикує нетрадиційні методи лікування. У серйозних випадках зверніться до лікаря.

На вас можуть очікувати різноманітні і навіть бурхливі події в особистому житті. Не втрачайте голову. У вихідні корисною буде романтична зустріч на природі.

Ситуація складається на вашу користь, але працювати доведеться багато. Можна навіть не замислюватися над фінансовими проблемами. У п’ятницю можливі непередбачені витрати.

Телець

Поповніть коло спілкування приємними й корисними людьми. Для успішної роботи необхідне терпіння. Швидко досягти успіху не вийде. В особистому житті перш, ніж ви приймете серйозне рішення, все продумайте. Можливо, на вас чекає розчарування та обман.

Тиждень – ідеальний для відвідування косметолога та масажиста. Якщо ви давно замислювалися над заняттям спортом – маєте ідеальний час для старту. Обмежувати себе в харчуванні не потрібно, але дотримання правил зробить тренування ефективнішими.

У четвер будьте стриманими. Неділя – чудова для зустрічей і поїздок на пікнік удвох. У вівторок не з’ясовуйте стосунки, далі образ справа не піде.

Не забувайте вчасно гасити борг на кредитній карті. На роботі настає спокійний період.

Близнюки

На вас чекають доленосні події в особистому житті. Ви відчуєте прилив енергії, легко опинитеся на вершині успіху. Ваша активність буде особливо помітною на фоні загальної безголовості. Ви будете у чудовій формі.

У найближчі дні особливо вразливою буде ваша спина. Будьте дуже акуратними, не піднімайте тяжке, не нахиляйтеся різко вперед або вбік. Якщо ваша робота – сидяча, час від часу вставайте з крісла, щоб кілька хвилин походити. Пройдіть курс лікувального масажу. Фахівець повинен бути дуже грамотним.

Не будьте занадто наполегливими, але й не проґавте свого щастя. Ви все отримаєте без зусиль. Вирушайте у подорож удвох із коханою людиною. Вашому супутнику буде необхідна ваша увага.

Робота принесе стабільний прибуток, задоволення і спілкування з цікавими людьми. На вас чекає прибутковий проект, в якому зможете проявити творчі здібності.

Рак

Будьте спокійними, не втрачайте контролю над емоціями. Можливо, тиждень буде досить напруженим. Акуратність і уважність необхідні, щоб справити сприятливе враження на роботі. Свої проблеми зможете вирішити тільки ви.

Існує підвищена ймовірність отруїтися. Не купуйте готові страви і не їжте в кафе та ресторанах. Ваш стіл повинен бути максимально простим. Свіжі та відварені овочі, фрукти – і жодної екзотики. Їсти краще маленькими порціями, але частіше.

Тиждень – сповнений перемог на особистому фронті, можливий серйозний крок як з вашого боку, так і з боку обранця. У п’ятницю не гарячкуйте через дрібниці у присутності коханої людини. Вона може неправильно витлумачити ваш стан, сприймаючи все занадто близько до серця.

Реально оцініть свої фінансові можливості. Вони – не такі вже й маленькі. Можете розраховувати на премію. Ваша кар’єра йде вгору.

Лев

Перш ніж прийняти остаточне рішення, все продумайте і не спокушайтеся на красиву обгортку пропозицій. Ваші плани можуть зруйнуватися через незаплановані події. У середу не лізьте у чужі конфлікти. У п’ятницю ситуація, ймовірно, кардинально зміниться, сумніви у власних силах зникнуть. Це сприятиме підвищенню працездатності.

Особливо важливими будуть недовгі періоди активності на свіжому повітрі. Не сидіть у чотирьох стінах.

Оновлення іміджу викличе блискавичний результат, з’являться шанси для початку пристрасного роману. Можете пірнути у цей солодкий вир із головою.

Фінансове становище – немов бальзам на душу. Ймовірною є надбавка до зарплати. У вихідні не витрачайте занадто багато на розваги.

Діва

Якщо ви будете зосереджено працювати, обов’язково досягнете успіху. Будьте активнішими під час обговорення робочих питань. Завоюйте довіру керівництва, і перед вами відкриються нові можливості. Не забувайте про накопичені домашні справи. Можливі розбіжності з родичами.

Трохи більше часу проводьте на свіжому повітрі. Результати помітите буквально через кілька днів – налагодиться сон, покращиться колір обличчя, підвищиться працездатність. Вікно тримайте відчиненим.

Вам пощастить у коханні вже у найближчі дні. Все у ваших стосунках буде складатися благополучно, не вимагайте від коханої людини занадто багато.

Фінансове становище вас не влаштовує, потерпіть ще трохи. У середу можливі непередбачені витрати, а в п’ятницю отримаєте винагороду за наполегливу працю.

Терези

Уміння слухати й чути допоможе налагодити взаємини з колегами. Саме зараз буде важливим вміння працювати у команді. При бажанні можете змінити вид діяльності. У четвер не плануйте нічого серйозного і не підписуйте документи. У п’ятницю не сперечайтеся з коханою людиною. Важливу роль у вашому житті можуть відіграти родичі.

Ваше вразливе місце – кишківник. Збільште кількість клітковини у раціоні – за рахунок овочів і висівок. Вибирайте просту їжу з мінімумом соусів і спецій, будьте обережні у кафе та ресторанах.

Не заплутуйте стосунки, що виникли нещодавно. Від вас залежатиме, наскільки серйозними вони будуть. Не сумнівайтеся і не ревнуйте без причини.

У разі фінансових труднощів зверніться за допомогою до родичів, з пошуком інших джерел доходу можуть виникнути проблеми. У четвер краще не виступати на нарадах.

Скорпіон

Тиждень сприяє підведенню деяких підсумків. Не шкодуйте про втрачені можливості, ви ще можете виправити всі помилки й знайти справжнє щастя. Змінити минуле ви можете, змінивши своє ставлення до нього. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Приділіть більше уваги особистому життю. Чекайте на поповнення у родині.

Вам буде складно всидіти на місці. Дотримуйтеся правил техніки безпеки, особливо під час занять спортом. Якщо є можливість тренуватися під контролем інструктора – скористайтеся нею.

Ви розривається між роботою і коханою людиною? Врівноважте ці чаші, і відчуєте гармонію. Кохання надихне вас на подвиги.

На вас чекає великий прибуток і фінансовий успіх. З’являться вільні кошти і для бізнесу, і на відпочинок.

Стрілець

Успіх обов’язково прийде, але необхідно докласти певних зусиль. Проявіть ініціативу. Скеруйте свою енергію у потрібне русло. Ваша сумлінна робота обіцяє позитивні результати й прибуток. До п’ятниці вирішаться старі проблеми. Будьте обережні у суботу, ви можете потрапити в авантюрну історію.

Якщо хочете бути у тонусі – задумайтеся над своєю фізичною активністю. Багато представників вашого знаку рухаються вкрай мало. Це – не найкраща стратегія для того, хто планує бути здоровим. Почніть із щоденних прогулянок, пульс повинен почастішати. Ходіть не менше, ніж півгодини щодня – позитивні результати з’являться вже до вихідних.

Стримуйте свої амбіції. Не час спалювати мости й намагатися втекти у невідомому напрямку. Дайте вашій парі ще один шанс. Змініть тактику, і зміниться результат.

Вдалий тиждень, який обіцяє вирішити чимало ваших проблем. З’явиться надійне джерело доходу. Не лінуйтеся і погоджуйтеся на підробіток.

Козеріг

Цього тижня небезпечно занадто покладатися на розум. Поки ви будете обдумувати кожну деталь, натхнення втече, і вся конструкція розвалиться. Втрачати голову від пристрасті не варто. Доля неодмінно чимось вас обдарує, але головне завдання – зрозуміти, що це – те, що вам потрібно. Складні переговори з діловими партнерами будуть успішними.

Перемикайтеся із завдання на завдання – даючи відпочинок і мізкам, і тілу. Якщо ведете малорухливий спосіб життя – виходьте на невеликі прогулянки. Пошукайте в інтернеті вправи для офісної гімнастики – і виконуйте їх щодня. Корисно робити самомасаж шиї, кистей рук.

Знайдіть душевну рівновагу, і відразу перестанете сумніватися у почуттях обранця і підозрювати його у зрадах. Спробуйте оцінити ситуацію збоку, забудьте про минулі образи.

У вівторок вам можуть загрожувати фінансові втрати. З дорогими покупками почекайте.

Водолій

Залиште у спокої старі проблеми і сконцентруйтеся на нових ідеях. Вам будуть потрібні зібраність і терпіння, зате ви зможете досягти значних успіхів. Вдалий тиждень для відпустки і далеких поїздок. У п’ятницю під час вирішення проблем можете розраховувати тільки на свої сили. У суботу влаштуйте побачення.

Швидше за все, ваше самопочуття буде непоганим. Ви відчуєте, що у вас з’явилися сили, аби завершити багато справ. Енергія – не нескінченна, ви можете витратити її, і залишитися порожніми на тривалий час. Нехай цілі будуть досяжними. Не бійтеся розтягувати свої плани у часі. Обов’язково висипайтеся.

Над вашими стосунками згустилися серйозні хмари, час подумати про парасольку. Ваш стиль поведінки та різкість суджень може спантеличити й насторожити кохану людину. Будьте м’якшими.

Тиждень обіцяє бути стабільним, якщо будете дотримуватися запобіжних заходів. Не смітіть грошима і не робіть сумнівних покупок в інтернеті. У другій половині тижня ймовірні фінансові надходження.

Риби

Найбільш хвилюючі питання стосуються особистого життя. Визначте, чого ви хочете. Час розпрощатися з ілюзіями й завершити старі стосунки. Змініть систему цінностей, і побачите, як зміниться ваше сприйняття світу. Допомагайте людям, але не звалюйте всі проблеми на себе.

Головне для вас – відпочивати. Найкращим вибором було б піти у відпустку. Якщо це неможливо, знизьте свою зайнятість вечорами і не беріть нових проектів на роботі. Більше часу проводьте на природі; гуляйте і думайте про приємне. Нікуди не поспішайте, по-справжньому термінових справ у вас зараз немає.

Цікаві зустрічі, незвичайне знайомство – чимось цей тиждень обов’язково порадує. Головне – не ховатися від людей. Більше спілкуйтеся і частіше посміхайтеся.

Для вас дуже важливе вирішення фінансового питання. На підвищення зарплати розраховувати не доводиться. Вдалим днем у професійному плані обіцяє бути середа, якщо докладете зусиль.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers