rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Подолати перешкоди дозволить впевненість у правильно обраному напрямку і власних силах. Не слухайте тих, хто каже, що ви все робите неправильно. П’ятниця – день спілкування. На вас чекають зустрічі з людьми з давнього минулого та нові знайомства. Не діліться своїми таємницями. Вихідні проведіть із коханою людиною, інакше можуть з’явитися приводи для ревнощів.

Розмовляйте тихіше, стримуйте емоції. Імовірність пошкодити зв’язки зараз – досить висока. Відновлюватися після травми, швидше за все, будете довго. Викиньте з раціону гостру, дуже гарячу та холодну їжу. Під час перерв мовчіть.

Тиждень буде складним. При спілкуванні з коханою людиною стримуйте негативні емоції. Вони можуть знищити усю довіру до вас. П’ятниця – сприятлива для зустрічей та усунення дрібних непорозумінь.

У середу ймовірні фінансові надходження. У понеділок можуть бути вирішені проблеми, пов’язані з нерухомістю..

Телець

На початку тижня проаналізуйте події, в епіцентрі яких ви опинилися. Середа – вдала для серйозної розмови або важливого кроку. У четвер вас супроводжуватиме хороший настрій, можна втілювати авантюрні плани. У суботу не вірте улесливим словам. Вихідні проведіть на дачі.

Тиждень буде важким, а ваш емоційний стан – нестабільним. Які б ліки ви не приймали – ефект від них може бути набагато гіршим, ніж очікувалося. Навчіться дивитися на речі відсторонено. Можливо, буде корисною розмова з психологом.

Вас може засмутити кохана людина. Почекайте з висновками, не занурюйтесь у безодню ревнощів. У п’ятницю все зміниться на краще.

Ви зможете піти у відпустку. Вдалими будуть неофіційні зустрічі.

Близнюки

На роботі, можливо, доведеться повернутися до старих проектів, які принесуть прибуток. Все складається вдало, ви зможете не поспішати зі справами. П’ятниця вимагатиме максимальної концентрації й обіцяє успіх у складних переговорах. Дійте, у вас все вийде. Вихідні проведіть на природі.

Вашої уваги може вимагати серцево-судинна система. Уникайте стресів. Позитивно дивіться на життя. Фізичні навантаження – необхідні, але лише помірні; зараз ідеальні ходьба та плавання. У раціон додайте продукти, що містять жирні кислоти Омега-3 – жирну рибу, рослинні олії, горіхи та насіння.

Стосунки з коханою людиною – сповнені пристрасті та взаєморозуміння. Хоча ви все ще сумніваєтеся, але вже усвідомлюєте реальність свого щастя. Незабаром на ваше особисте життя чекають серйозні зміни. Сміливо робіть крок у майбутнє.

Ви можете отримати вигідну фінансову пропозицію. Прийміть її, і ваші ресурси відчутно збільшаться. У вихідні пройдіться магазинами.

Рак

Підтримуйте гармонію у власній душі та родині. У четвер будьте якомога терплячішими у спілкуванні з близькими. У неділю не піддавайтеся спокусам. У понеділок займіться вже розпочатими справами. Вівторок принесе атмосферу легкості.

Швидше за все, вам буде важко працювати, а звичні види відпочинку перестануть відновлювати вашу енергію. Суворіше ставтеся до свого режиму, правильно харчуйтеся, щодня гуляйте. Приймайте вітамінний комплекс. Відвідайте ендокринолога – можливо, у вас «пустують» гормони.

Імовірна зустріч із минулим, яка збурить ваші почуття. Ви зрозумієте цінність нинішніх стосунків. Перед побаченням на вихідних продумайте свій імідж, щоб відчувати себе впевнено.

Похід у магазини плануйте на другу половину тижня, у вівторок краще не купувати нічого серйозного. У професійному плані на вас чекає успіх.

Лев

Сконцентруйтеся перед вирішальним ривком. Обходьте гострі кути, не привертайте до себе зайвої уваги. Тиждень буде досить напруженим. Роботи накопичилося дуже багато, тому з відпусткою доведеться почекати. Будьте уважні з документами та звітами. У середу з’явиться можливість дізнатися щось важливе. У п’ятницю може виникнути питання: чи вирушити негайно у відпустку, чи ще попрацювати над виправленням фінансового становища. Приділяйте більше уваги дітям.

Якщо ви вживаєте заходів для оздоровлення організму – наберіться терпіння, результати повинні з’явитися, нехай і дещо пізніше. Поговоріть із фахівцем – може, ви десь припустилися помилки? Нічого не змінюйте, поки у всьому не розберетеся.

Цього тижня у вас не залишиться часу на особисте життя. Відверта розмова дозволить вашій парі знайти довгоочікуване порозуміння.

Стережіться обману, не відповідайте на дзвінки з незнайомих номерів і не повідомляйте особисті дані. У четвер не критикуйте колег, вислухайте їхню точку зору. П’ятниця і субота – вдалі для роздавання боргів і придбання чогось нового.

Діва

Ваші справи підуть вгору – за умови, що ви не будете критикувати колег і намагатися всім довести, що ви найкраще знаєте, як потрібно працювати. Спробуйте розслабитися. Не час братися за інтриги. Вам несподівано допоможуть родичі. У неділю побудьте на самоті.

Тиждень присвятіть наведенню порядку. Спробуйте робити це потроху – але щодня. Протестуйте систему «флай» – можливо, вона вам сподобається. Будьте обережні із засобами побутової хімії.

Все, що раніше здавалося буденним, викликає натхнення, коли ви закохані. Дозвольте вашій фантазії розправити крила й відкиньте сором’язливість. Вихідні закрутять у вирі приємних побачень.

Не метушіться, щоб не припуститися прикрих помилок, і знайдіть спосіб вирішити фінансові проблеми. Четвер – один із найбільш вдалих днів. У п’ятницю утримайтеся від суперечок із конкурентами.

Терези

Спробуйте зрозуміти, чи влаштовує вас роль, яку ви виконуєте на роботі та в сім’ї. Якщо ні, то ви легко зможете від неї відмовитися. Настав момент конструктивних змін. П’ятниця – вдала для реалізації задуманого, реалістично розраховуйте свої сили.

Будьте уважнішими до свого стану. Зараз – не той період, коли ви можете відмахнутися від сигналів, які надсилає організм. Якщо щось викликає у вас сумнів, пройдіть обстеження. Ви отримаєте адекватні результати.

Ваші стосунки стали прохолодними? Наприкінці тижня буде можливість оживити вогонь пристрасті. Проведіть вихідні разом із коханою людиною.

Ймовірний додатковий прибуток. Будьте хорошим стратегом, і ваше фінансове становище поліпшиться. Не захоплюйтеся балаканиною у соцмережах у робочий час.

Скорпіон

Вдалий тиждень. Ви зможете позбутися від непотрібного вантажу і будете повільно просуватися до намічених цілей. Ви можете бути відвертими й не приховувати своїх почуттів. Навколо вас – близькі люди й однодумці. Разом ви можете гори перевернути. Зірки обіцяють задоволення в особистому житті і прибуток у професійній сфері.

Для вас важливий збалансований раціон із достатньою кількістю жирів, білків, вуглеводів, клітковини. Не голодуйте, але і не переїдайте.

Ваше кохання надихає на подвиги. Влаштуйте романтичну прогулянку або вечерю при свічках. Подаруйте себе коханій людині без будь-яких умов. Вона відповість взаємністю.

У вівторок можна очікувати на прибуток. На вас чекає кар’єрний злет. Ви відчуєте, що досягли справжнього успіху. І все – завдяки своїм талантам і наполегливій праці.

Стрілець

Зараз – не час щось змінювати, сумлінно виконуйте свою справу. Не створюйте для себе зайвих проблем через гіпервідповідальність і надмірне прагнення контролювати все на світі. Будьте уважні у фінансових справах і при створенні нових проектів. У четвер вас може потішити цікава інформація. У вихідні приділіть більше уваги близьким.

Якщо хочете у найближчі тижні, місяці, а то й роки почуватися добре – попрацюйте над цим зараз. Заходи вибирайте самі – прислухаючись до свого організму. За необхідності – проконсультуйтеся з лікарем.

Початок тижня присвятіть собі, й творчо підійдіть до зміни власного вигляду. У суботу на вас може очікувати приємне побачення. Не приховуйте своїх почуттів – це дозволить досягти гармонії з коханою людиною.

На початку тижня, проаналізувавши свої дії, ви зможете рухатися далі кар’єрними сходами. У четвер не відмовляйтеся від додаткової роботи.

Козеріг

Вас можуть збити з пантелику. Можливо, доведеться робити те, що ви раніше не робили. Авантюрні пропозиції можуть завести вас у нетрі. Будьте обережні. Середа обіцяє подарувати радість від спілкування з друзями. У четвер і п’ятницю вам вдасться продемонструвати професіоналізм на роботі, що може обернутися приємною винагородою.

Ближче до вихідних ви можете почуватися не дуже добре. Негайно зверніться до лікаря. Тоді, можливо, не доведеться змінювати плани через нездужання.

Будьте розумнішими, навіть якщо ваша кохана людина – роздратована. Зачекайте, поки вона «охолоне». Так ви припините взаємні образи. Краще потім вирушити кудись разом.

Тиждень вимагатиме оформлення ділових паперів. Поставтеся до цього уважно. У середу і четвер небажано здійснювати покупки.

Водолій

Ваше занепокоєння з приводу власних можливостей – безпідставне, спробуйте зупинитися на чомусь одному і йти до кінця. Ситуація на роботі зміниться на краще. Втілюючи заповітні плани у життя, зважайте на думку близьких. Позбавте свій будинок від непотрібного мотлоху. У вихідні можете зіткнутися з підступністю і навіть зрадою.

Вам корисно побути романтичною персоною. Якщо зовсім нема на кого спрямувати романтичний запал, хоча б ходіть більше пішки, краще – у красивих місцях.

На вас може чекати нове кохання, але наразі не варто розповідати про нього всім поспіль. У четвер є велика ймовірність з’ясовування стосунків. Уникайте образливих слів.

Найправильніше – не шукати нову роботу, а добре виконувати ту, яка вже є. У четвер вдало пройдуть ділові зустрічі. Доведеться діяти стрімко, вірогідні нестандартні ситуації і ймовірність успішного вирішення проблем.

Риби

Продемонструйте більше оптимізму та почуття гумору. Намагайтеся знаходити нестандартні рішення. Ставтеся спокійніше до критики. Головне – не сваріться з керівництвом і колегами. Спілкування з друзями у вихідні підніме настрій.

Ви можете відчути, що смак звичних страв і напоїв приївся. Таким чином організм надсилає сигнал, що варто підкоригувати меню. Спробуйте поекспериментувати з приправами й травами. Вибирайте тільки якісні, натуральні інгредієнти.

Розберіться у своїх любовних переживаннях. Прислухайтеся до своєї інтуїції і виберіть найдостойнішого. Інакше ризикуєте потрапити у незручне становище.

Обмеження у коштах можуть суттєво вас засмутити. Незабаром ситуація зміниться. Не намагайтеся вирватися в лідери, вам потрібно працювати у команді.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers