rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Низка університетів у США знизили плату через дистанційне навчання

Американські університети, які запропонували студентам перейти на дистанційне навчання, заявили про тиск з боку громадськості та студентів, які вимагають знизити плату за навчання.

Під тиском громадськості та студентів плата за навчання в Джорджтаунському університеті США була знижена на десять відсотків у зв’язку з переходом на дистанційне навчання. Про це в неділю, 26 липня, повідомляє Financial Times.

Майже дві тисячі студентів Джорджтаунського університету підписали петицію на адресу керівництва вишу, в якій заявили, що перехід на дистанційне навчання призвів до скорочення або повного скасування факультативних або практичних занять, а також різко обмежив їх доступ до ресурсів університетського кампусу. При цьому плата за навчання в університеті залишилася незмінною – близько 58 тисяч доларів на рік.

Автори петиції заявили, що в існуючих умовах вартість навчання 58 тисяч доларів на рік – це грабунок. Після того, коли це звернення студентів було оприлюднено, керівництво університету знизило плату за навчання на 10%. Таку ж знижку на навчання оголосив на початку липня і Прінстонський університет.

«Ми визнаємо, що існує різниця між тим, що ми можемо давати дистанційно, і між тим, що ми можемо давати в кампусі», - зазначив президент Прінстонського університету Крістофер Айсгрубер.

Також коледж Вільямса, штат Массачусетс, оголосив про зниження всіх зборів на 15%, а плату саме за навчання - на 10%.

Натомість Гарвардський університет заперечує будь-яку можливість зниження плати, а Єльський університет підняв її з 55,5 тисячі доларів до 57,7 тисячі доларів на рік.

Порожні полиці американських магазинів за 100 днів до виборів

У Чикаго демонтували дві статуї Христофора Колумба

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers